Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 104 10
Sex Studio
152048
Γενική βαθμολογία
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Τη Λάιμα την είχα βάλει εδώ και καιρό στο πρόγραμμα, έχοντας διαβάσει αρκετές κριτικές γι αυτήν. Ομως πάντα κάτι τύχαινε και δεν με βόλευαν οι βάρδιες της. Αυτή τη φορά βρήκα την ευκαιρία και κατηφόρησα στη Λ. Βουλιαγμένης, όπου το πάρκινγκ είναι αρκετά δύσκολη υπόθεση (με λίγη τύχη βρίσκεις στα στενά που είναι από την πλευρά του 1ου νεκροταφείου). Στο στούντιο, εκτός από τη Λάιμα δούλευε και άλλη μια κοπέλα, μελαχρινή με πιασίματα, που με άφησε εντελώς αδιάφορο. Μετά από λίγο ήρθε και η Λάιμα και με το που την είδα έβαλα το χέρι στην τσέπη και πέρασα στο δωμάτιο. Εχοντας επισκεφθεί ξανά το εν λόγω στούντιο μου έκανε κάπως κακή εντύπωση το γεγονός ότι δεν υπήρχε ντουζιέρα, παρά μόνο νιπτήρας και πετσέτα. Από καθαριότητα πάντως, όλα ήταν ΟΚ. ΜΕτά από λίγο ήρθε η Λάιμα, η οποία μπήκε κατευθείαν στο ψητό. Αισθησιακά φιλιά στα πόδια, χάδια σε όλο μου το κορμί και η ανταπόκρισή μου ήταν άμεση. Στη συνέχεια πλησίασε και άρχισε τα φιλιά στο στήθος και το λαιμό, πιέζοντας με μανία το μουνάκι της πάνω στο καβλί μου (και οι δύο φορούσαμε ακόμα εσώρουχο). «Θέλω να στο φάω» μου είπε για να πάρει την (κυριολεκτικά) πληρωμένη απάντηση «πρώτα θα σε φάω εγώ». Γύρισε ανάσκελα και μου άνοιξε το μουνάκι της που έδειχνε και μύριζε σαν τριαντάφυλλο. Την έγλειψα αρκετή ώρα, έδειχνε να το απολαμβάνει και μου ζήτησε να χτυπήσω με τον πούτσο μου την ερεθισμένη κλειτορίδα της, κάτι που δεν μπορούσα να αρνηθώ. Στη συνέχεια ξεκίνησε ένα ονειρεμένο βαθύ και υγρό στοματικό χωρίς χέρια. Προς στιγμήν φοβήθηκα ότι δεν θα αντέξω πολύ, αλλά ευτυχώς διαψεύστηκα. Γύρισε ανάσκελα και αρχίσαμε ένα παθιασμένο σεξ με γλωσσόφιλα και προστυχόλογα (χωρίς ίχνος χυδαιότητας όμως). Μετά γυρίσαμε στο πλάι, όπου η διείσδυση ήταν ακόμα πιο βαθιά. Το τελείωμα ήρθε πάνω στα σιλικονάτα βυζιά της μετά από δυνατό σφυροκόπημα. Αφού σκουπίστηκε ήρθε και ξάπώσε λίγο μαζί μου, κουβεντιάσαμε ενώ παράλληλα χαϊδευόμασταν. Αστιεύτηκε όταν της είπα να φύγει γιατί θα θελήσω δεύτερο γύρο και δυστυχώς λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν (μην ακούτε τι λένε κάποιοι...) και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το άμεσο μέλλον.
Σε γενικές γραμμές θα τη χαρακτήριζα ως μια από τις καλύτερες και πιο GFE αισθησιακές εμπειρίες μου σε στούντιο. Αν και η επόμενη φορά είναι έτσι, τότε σίγουρα θα έχω βρει ένα πολύ δυνατό στάνταρ.
Σε γενικές γραμμές θα τη χαρακτήριζα ως μια από τις καλύτερες και πιο GFE αισθησιακές εμπειρίες μου σε στούντιο. Αν και η επόμενη φορά είναι έτσι, τότε σίγουρα θα έχω βρει ένα πολύ δυνατό στάνταρ.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 02, 2011
Όνομα κοπέλας
Λάιμα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού