Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 218 10
Sex Studio 281281
Γενική βαθμολογία

8.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Τετάρτη βράδυ και αφού δεν είχε και CL λέω να το ψάξω μπας και κάνω καμιά βόλτα για τα χοντρά! Βλέπω ότι μετά απο απουσία σχεδόν ενός μήνα έχει επιστρέψει η Ρομίνα στο βουνό! Μπαίνω στο αμάξι και βουρ για το μωρό! Μπαίνω στο 42 και και ευγενέστατος τσάτσος με ρωτάει για ποιο κορίτσι πήγα! Απαντώ Ρομίνα και τσουπ 50ακι και μέσα στο δωμάτιο! Μετά απο λίγο έρχεται η ανανεωμένη Ρομίνα μέσα στην τρελή χαρά! Ανανεωμένη καθότι το κορίτσι μεγάλωσε κι άλλο το ζιβύ και έχει γίνει διαστημικό! Παρά την αισθητική παρέμβαση ήταν πολύ καλό στη αφή (και στο γλύψιμο) αλλά η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι πλέον παραδείχνει τσόντα! Ίσως πρωταγωνιστήσει σε καμία του Σειρήνα! Ποιος ξέρει! Στα του ματς το κορίτσι αστέρι στα προκαταρτικά αλλά στην πίπα υστερεί λίγο καθώς κάθε φορά ενώ θέλει να δείξει πόσο την γουστάρει, στην προσπάθεια είναι λίγο ατσούμπαλη και κοντέυει να τον γδάρει! Απο κει και πέρα, τι απο πάνω, τι απο κάτω, τι στα πλάγια και τι στα τέσσερα η κοπέλα το γουστάρει αυτό που κάνει και τα δίνει όλα ( εκτός απο κώλο που σιγάσιγά θα πρέπει να πέσει και αυτό το κάστρο). Συνολικά για άλλη μια φορά ήταν μια ευχάριστη εμπειρία αλλά θα πρέπει να φτιάξει λίγο το στοματικό της! Φεύγοντας μου είπε ότι ήμουν ο πρώτος (όχι δεν ήταν παρθένα) απο την στιγμή που γύρισε και της έκανα καλό πουτσικό,εεεε ποδαρικό! Άντε ρε Ρομινάκι πάντα τέτοια!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 26, 2011
Όνομα κοπέλας
Ρομίνα
Υπηρεσίες
Μέλος
9
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Νοεμβρίου, 2011
ρε παιχτη εισαι σιγουρος οτι εβαλε σιλικονη η Ρομινα?
καποιος ακομα που το επιβεβαιωνει υπαρχει?
05 Νοεμβρίου, 2011
Σίγουρος φίλε! Της είπα " έφτιαξες και τις βυζάρες σου μωρό μου?" και μου λέει " Ναι για να καυλώνετε περισσότερο"! Αλλά μόλις το δεις κάνει και μπαμ δεν χρειάζεται να ρωτήσεις!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2