Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 364 10
Sex Studio 414876
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η Λαουρα ειναι παλια γνωριμη απο το Δροσοπουλου 95. Παντα μου αρεσαν οι κοτσιδες και τα χρυσα μαλλια της που σε συνδιασμο με το ασπρο δερμα της την εδειχναν πολυ ομορφη. Ομορφα βυζακια αρκετα μαλακα και ιδανικα για μια ζεστη ισπανικη καθως και ομορφα ποδια. Προσωπο καπως μελαγχολικο αλλα αρκετα φωτεινο και εκφραστικο, χαρακτηριστικο γνωρισμα Ρωσιδας. Ειχα να τη δω πολυ-πολυ καιρο και ετσι την ειχα πεθυμησει.

Βραδυνη εφοδος στη Βουρβαχη, με προγραμμα απλο, εγκαρδιος χαιρετισμος απο την απογευματινη υπηρεσια και περασμα στο δωματιο. Ολιγολεπτη αναμονη και ερχεται η ξανθια δασκαλα. Μπαινει αργα στο δωματιο και με απλες αλλα ερεθιστικες κινησεις απαλλασεται απο τα εσωρουχα που φορουσε. Σωμα που παραμενει εξαιρετο και ασπρο, αδυναμια μου αλλωστε τα πολυ λευκα δερματα. Μου αρεσουν γιατι ειναι ευαισθητα στις πιπιλιες, τα ρουφηγματα και τα ελαφρια δαγκωματα ετσι ωστε να μπορω να δημιουργησω το δικο μου ερωτικο χαρτη πανω στο κορμι της.

Αρχιζουμε με φιλακια πρωτα στο στηθος μου κι στις ρωγες, η ανατριχιλα ειχε κανει την εμφανιση της απο την θεσπεσια γλωσσα της. Χουφτωνα μαλακα τα βυζακια της και την φιλουσα οπου εφτανα στο σωμα της. Φιλακια στο λαιμο της, ακουμπημα των χειλιων μας και φιλακια στα μαγουλακια της. Φερνει κοντα το στηθος της και αρχιζει να το τριβει πανω στο οργανο μου. Το βαζει κανονικα αναμεσα στα βυζια της και αρχιζει ισπανικη. Γλυκεια αισθηση απο την τρυφεροτητα των μαστων της. Ηδη η στυση ηταν παραπανω απο ικανοποιητικη και ετσι μπορουσαμε να παμε στο επομενο σταδιο της πιπας. Καραμελλωμα, γλυψιμο και ρουφηγμα το τριπτυχο για την ευτυχια. Περασμα των χειλιων της πανω στο κορμο με μπολικο σαλιο που με ερεθισε αρκετα. Προφυλακτικο και βαθυ ρουφηγμα χωρις χερια. Εναλλαξ γλυψιμο μπαλλες-κορμο με ειχε εκτοξευσει. Εγω επαιζα λιγο με το τρυφερο μουνακι της αλλα διαπιστωσα πως ειχε βαλει κρεμα. Ανεβαινει επανω μου και αρχιζει το κουνημα. Ταυτοχρονα ζουληγμα του στηθους της και φευγαλεα ρουφηγμα των αυτιων της. Γυρισμα μπροστα, το οργανο μου γλυστρουσε μαλακα μεσα της λογω της κρεμας αλλα δεν με χαλασε αυτο γιατι ηταν γλυκεια η αισθηση. Με ειχε παρακαλεσει να μην ειμαι αρκετα δυνατος αλλα οσο γινεται πιο τρυφερος οπως και εκανα. Καποια στιγμη νιωθω σπασμους απο το σωμα της και καταλαβαινω οτι τελειωσε. Μαλλον ετσι πρεπει να ειχε γινει γιατι το μουνακι της ειχε ανοιξει σαν τριανταφυλλο. Τωρα αν επεσα εξω, δεν ξερω. Ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος θα ειμαι. Η αδρεναλινη μου ειχε χτυπησει κοκκινο και ετσι τελειωσα και εγω πανω στα μπουτια της. Σηκωνωμαι, παιρνω χαρτι και την σκουπιζω ενω αυτη παρεμενε ξαπλωμενη και δεχοταν την φροντιδα μου.

Δεν μπορω να πω οτι η Λαουρα ειναι και η πρωτη μου επιλογη ομως σημερα η χημεια μεταξυ μας ηταν κατι παραπανω απο ιδανικη και ετσι μοιραστηκαμε μια πολυ γλυκεια εμπειρια. Η κρυφη συνενοχη μεταξυ μας ωστε να προσπαθησουμε να φερουμε το επιθυμητο αποτελεσμα και για τους δυο αποδειχτηκε απο την πολυ καλη συνεργασια σε ολα τα ερωτικα πεδια. Καφεραμε να χαλαρωσουμε αρκετα και αυτο ηταν ενα πολυ καλο δωρο και για τους δυο μας. Πολυ πετυχημενο σεξ απο μια δασκαλα με χρυσα μαλλια...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 01, 2011
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Υπηρεσίες
vaglis
Ενεργό Μέλος
41
Πόντοι:
616
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Νοεμβρίου, 2011
παιδια ξερει κανενας αν η λαουρα κανει ακαποτο? αν ναι, ποσο παει το μαλλι? ευχαριστω!
15 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Απο οτι ξερω ακαποτο δεν κανει η Λαουρα. Νομιζω επισης οτι κανενα απο τα κοριτσια της Βουρβαχη δεν κανει. Αν συμβαινει κατι τετοιο θα το αναφερει στο προγραμμα με αστερισκο κατω απο το ονομα της κοπελλας αναφεροντας π.χ. ελευθερο στοματικο, πρωκτικο κτλ.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2