Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 85 10
Sex Studio
125107
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η Λίλη είναι μία νεαρή κοπέλα από την Τσεχία, κατά δήλωση της. Αν και σώμα έχει φωτιά, το πρόσωπό της φαίνεται για πιο μεγάλης κοπέλας απ'αυτό που δηλώνει (τουλάχιστον εμένα έτσι μου φάνηκε). Η τσατσά ευγενέστατη, μου εξήγησε τα προγράμματα, δεν τα θυμάμαι αναλυτικά, καθώς πρώτη φορά παίρνω πάντα το απλό, το οποίο κοστίζει εδώ 40 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι άκουσα και για full πρόγραμμα στα 150 ευρώ με 2 εκτονώσεις, διορθώστε με αν κάνω λάθος.
Μπαίνω στο δωμάτιο, ο χώρος καθαρός, σχετικά άνετος. Έρχεται το κορίτσι, στα αγγλικά η συνεννόηση. Χαδάκια, φιλάκια, γενικά πολύ ερωτική ατμόσφαιρα. Η πίπα της αρκετά καλή και βαθιά, με έφτιαξε αρκετά. Όλες τις στάσεις τις κατέχει καλά. Αντέχει σφυροκόπημα, βγάζει πολύ πιστευτές κραυγούλες, γενικά φαίνεται πολύ καυλιάρα!
Ιδιαίτερες λεπτομέρειες δεν έχουν σημασία. Τη θεωρώ σαν μια πολύ επιτυχημένη κατάθεση, αν εξαιρέσεις το ότι βγάζει ένα λίγο "bossy" στυλάκι. "έλα πήδα με" "έτσι, μη σταματάς" "έλα χύσε με". Εμένα δε μου αρέσει πολύ αυτό, σε άλλους φυσικά θα αρέσει πολύ! Ίσως το σκεφτώ για μεγαλύτερο πρόγραμμα στο εγγύς μέλλον.
Πάντως προτείνεται ανεπιφύλακτα! Ειδικά αν την πάρει κανείς στα 4, θα τη λατρέψει! Αυτός ο κώλος απλά δεν υπάρχει!
Til next time...(μπορεί και με την ίδια)...have a good night!
Μπαίνω στο δωμάτιο, ο χώρος καθαρός, σχετικά άνετος. Έρχεται το κορίτσι, στα αγγλικά η συνεννόηση. Χαδάκια, φιλάκια, γενικά πολύ ερωτική ατμόσφαιρα. Η πίπα της αρκετά καλή και βαθιά, με έφτιαξε αρκετά. Όλες τις στάσεις τις κατέχει καλά. Αντέχει σφυροκόπημα, βγάζει πολύ πιστευτές κραυγούλες, γενικά φαίνεται πολύ καυλιάρα!
Ιδιαίτερες λεπτομέρειες δεν έχουν σημασία. Τη θεωρώ σαν μια πολύ επιτυχημένη κατάθεση, αν εξαιρέσεις το ότι βγάζει ένα λίγο "bossy" στυλάκι. "έλα πήδα με" "έτσι, μη σταματάς" "έλα χύσε με". Εμένα δε μου αρέσει πολύ αυτό, σε άλλους φυσικά θα αρέσει πολύ! Ίσως το σκεφτώ για μεγαλύτερο πρόγραμμα στο εγγύς μέλλον.
Πάντως προτείνεται ανεπιφύλακτα! Ειδικά αν την πάρει κανείς στα 4, θα τη λατρέψει! Αυτός ο κώλος απλά δεν υπάρχει!
Til next time...(μπορεί και με την ίδια)...have a good night!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 25, 2011
Όνομα κοπέλας
Λίλη
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού