Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 261 10
Sex Studio
422179
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
πολύ όμορφο και γλυκό κοριτσάκι...η φωτογραφία την αδικεί για τον λόγο ότι δεν δείχνει το γλυκύτατο προσωπάκι της. Μπήκα μέσα όπου με καλοδέχτηκε η τσατσά και με κέρασε και λικεράκι...αφού βγήκε ο προηγούμενος συναγωνιστής μπήκε η τσατσά να τακτοποιήσει το δωμάτιο όπου μετά από λίγο πέρασα...
Η κοπελιά ήταν χάρμα οφθαλμών, πολύ χαμογελαστή και γλυκιά..το σώμα της είναι Α ΠΙ ΣΤΕ ΥΤΟ....άρχισε την πίπα όπου μέσα σε 10 δευτερόλεπτα μου έγινε τουμπανο...μετά ανέβηκε από πάνω μου και σε 3-4 λεπτά μου ζήτησε ευγενικά να αλλάξουμε στάση...μετά πήγα εγώ από πάνω για κανά 5λεπτο και στο τέλος την πήρα στα τέσσερα όπου και τελείωσα...πολύ καυλιάρα και ναζιάρα καθ όλη την διάρκεια...
μου έκανε ιδιαίτερα μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι μετά κάθησε μαζί μου κανένα τέταρτο και συζητούσαμε..τελείωνε άλλωστε και η βάρδια της και δεν είχε άλλο πελάτη...
πολύ καλή εμπειρία και θα την ξαναεπισκεφτώ εν ευθέτω χρόνω..
Η κοπελιά ήταν χάρμα οφθαλμών, πολύ χαμογελαστή και γλυκιά..το σώμα της είναι Α ΠΙ ΣΤΕ ΥΤΟ....άρχισε την πίπα όπου μέσα σε 10 δευτερόλεπτα μου έγινε τουμπανο...μετά ανέβηκε από πάνω μου και σε 3-4 λεπτά μου ζήτησε ευγενικά να αλλάξουμε στάση...μετά πήγα εγώ από πάνω για κανά 5λεπτο και στο τέλος την πήρα στα τέσσερα όπου και τελείωσα...πολύ καυλιάρα και ναζιάρα καθ όλη την διάρκεια...
μου έκανε ιδιαίτερα μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι μετά κάθησε μαζί μου κανένα τέταρτο και συζητούσαμε..τελείωνε άλλωστε και η βάρδια της και δεν είχε άλλο πελάτη...
πολύ καλή εμπειρία και θα την ξαναεπισκεφτώ εν ευθέτω χρόνω..
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 27, 2011
Όνομα κοπέλας
Εύα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού