Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 151 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Τέταρτη βραδύ μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά μιας και δουλεύω εκτός Θεσσαλονίκης (γαμω την ατυχία μου ).Περνούσα με το λεωφορείο και είδα το κίτρινο να δουλεύει και πήρα την απόφαση να πάω να ρίξω ένα πουτσεν την Λιλή. Μόλις ήμουν έτοιμος να μπω μέσα είδα στο βάθος να είναι ανοικτό το ΕΡΟΣ 16 και πήγα να δω τι έχει (και μετά να παραδοθώ στα χεριά της πιπινας Λιλής) μιας και δεν έχω μπει ποτέ μέσα σε αυτό το οίκημα. Ένα απλό σαλόνι τίποτα το τρομερό περιμένω μερικά λεπτά και μόλις έρχεται η κορασίδα η υπηρεσία μου την συστήνει σαν Νατάσα και απ θυμήθηκα ότι στο ΕΡΟΣ δουλεύει μια Νατάσα με το αξίωμα της τσαρίνας και ότι πεταει φωτιές. Η κοπέλα είναι πολύ ωραία με πολύ σφιχτό σώμα και μεσαίο στήθος και γαμιστερο κωλαράκι αλλά από φάτσα τίποτα το ιδιαίτερο, πολύ απλό. Μιας και μου άρεσε πέρνα για 69 με το πρόστιμο τον 60 ευρώ (να πω πώς το μέρος προτού τα δωμάτια δλδ το ¨χολ¨ είναι λαβύρινθος και τα δωμάτια τίποτα το ιδιαίτερο για στουδιο) μιας και ήμουν ο μόνος στο μαγαζί και μάλλον σε όλη την περιοχή του μύλου ήρθε αρκετά γρήγορα και την απόλαυσα όρθια μιας και μου αρέσει να κάνω παιχνίδι εγώ στην αρχή και μετά να περνούν αυτές την σκυτάλη. μετά από αρκετά φιλιά σε όλο το σώμα μου από την Νατάσα και στο δικό της από εμένα την ξάπλωσα στο κρεβάτι και την έγλυψα μπορώ να πω άνετα κάνα 10λεπτο γιατί είχε πολύ νόστιμο μουνακι και ΚΑΘΑΡΟ, γιατί αν δεν είναι ΚΑΘΑΡΟ και νόστιμο που να γλύψεις?. Ένα είναι σίγουρο ότι το γουστάρει πολύ και το δείχνει μιας και με άφησε να την περιποιηθώ για πολύ ώρα και κάναμε πολλές γύρες πάνω στο κρεβάτι ,αφού τελείωσε με λέει ήρθε η ώρα εγώ να σε τρελάνω με μια πίπα τότε πήρα και το 69 αλλά μιας και ήμουν έτυμος για μάχη με το κοντέρ να έχει τρελαθεί και επειδή δεν πολύ τρελαίνομαι με τις πίπες την σταματαω και την περνώ ιεραποστολικά. Φιλιά στο λαιμό στο αυτί στο πρόσωπο όλη την ώρα της τελετουργίας και ένα πολύ παθιάρικα και αργό σεξ για την αρχή. (Μπορώ να πω ότι η Νατάσα είναι το δεύτερο καλύτερο γαμιση που έχω κάνει με επαγγελματία μετά από τη Ήρα που δεν παίζετε και δεν συγκρίνετε με καμία ούτε αφροδιτες ούτε με λαουρες δική μου άποψη βεβαία γιατί η απόψεις διίστανται !!)μετά βεβαία ανεβήκαν η ταχύτητες και με την Νατάσα να έχει τα πόδια της στους ώμους μου και εγώ να βαραω αρκετά δυνατά και πολύ γρήγορα και η ιδία να βγάζει καυλιάρικα βογγητά που με καύλωναν περισσότερο . Ήδη ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος από την ιεροτελεστία και δεν χρειαζόταν να πάμε σε άλλες στάσεις και έτσι τελείωσα στο όμορφο μουνακι της και έμεινα μέσα της για λίγο μέχρι να χαλαρώσω μιας και μου αρέσει πολύ αυτή η φάση. Η Νατάσα δεν έφυγε αμέσως όπως κάτι άλλες αλλά κάθισε λίγο να μιλήσουμε μέχρι να χαλαρώσουμε λιγάκι και με αποχαιρέτισε με ένα γλυκό φιλί στο στόμα . Μόλις έφυγε έριξα μια ματιά στο ρόλοι και η διαδικασία επετεύχθη μέσα σε 26 λεπτά ΒΕΒΑΙΑ δεν ξέρω πως δουλεύει αν έχει κόσμο αλλά δεν με ένοιαξε γιατί εγώ ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος. Το μονό μείον σε όλη τη φάση το ανέφερα και στη τσάτσα αλλά με έγραψε τέλειος ήταν για το μηχάνημα που βγάζει χαρτί με τον αισθητήρα κίνησης που αργή πολύ και πρέπει να περνης ένα ένα τα χαρτιά.
ΤΕΛΟΣ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 26, 2011
Όνομα κοπέλας
Νατάσσα
Υπηρεσίες
markarian2
Ενεργό Μέλος
28
Πόντοι:
290