Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 164 10
Sex Studio 143453
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Πέμπτη βράδυ πρίν τη γιορτή. Η ώρα περίπου 10 το βράδυ… Παρκάρω στη ΦΑΕ και μπαίνω για να δω αν δουλεύει η Λάουρα. Η τσατσά μου συστήνει την Ειρήνη εκ Ρουμανίας που τα κάνει ΟΛΑ και συμφαίρει !!

Τώρα τι να πω. Για άλλο πήγα, και έκανα το λάθος να αλλάξω πορεία στα μισά του δρόμου.

Η αλήθεια όμως είναι ότι η Ειρήνη είναι ένα γλυκύτατο μωρό και με το που το είδα μου ήρθε η σφοδρή επιθυμία να το γλύψω… Πραγματικό κουκλί… Μικρό, χαριτωμένο, με βυζάκι στητό και κωλαράκι βελούδινο….

Με κατάθεση 50 μπήκα στο δωμάτιο και σε δυο λεπτά να σου η λεγάμενη. Μου διαμαρτυρήθηκε ότι ήταν κάπως κρυωμένη, ξάπλωσε μπρούμυτα στο κρεβάτι και ευγενικά μου ζήτησε να της κάνω λίγο μασάζ…
Δεν βαριέσαι, σκέφτηκα, ευκαιρία να το καλομελετήσω το κορμί, και που ξέρεις, μπορεί αν κάνω καλή δουλειά, καπάκι στο πενηντάρικο που ήδη έσκασα, να έχουμε καμιά ευχάριστη και αναπάντεχη εξέλιξη…. Ο αιώνιος αισιόδοξος…

Το μασαζάκι κράτησε κανα δεκάλεπτο, και η λεγάμενη μου έκανε πολλά κομπλιμέντα για την τέχνη μου… Κάποια στιγμή βαρέθηκα και την γύρισα ανάσκελα για να προχωρήσουμε και στο παρασύνθημα…
Ααααχχχ !!!! Μη μου γλύφεις την κλειτορίδα…. Πονάω !!!
Ορίστε ????Χμμμ;
Με απομακρύνει, απανωτίζει τα χειλάκια της για να κρύψει την κλειτορίδα της και ξανα ανοίγει τα πόδια….
Και τι θα γλύψω μωρή για € 50, τα μπούτια σου?
Δεν βαριέσαι, σκέφτομαι, μπορεί πράγματι να πονάει…. Έχω και τα γένεια…
Ξαπλώνω επάνω της, στηρίζομαι στα χέρια μου και πάω να της γλύψω τις ρώγες…
Ααααχχχχχ !!!! Όχι δόντια…. Πονάω….
Εκνευρίζομαι…Θυμός
Ξαπλώνω δίπλα της και της δίνω το σύνθημα να ξεκινήσει τη δουλειά της….
Φοράει την κάλτσα στη σταφίδα, και αρχίζει το ρούφηγμα που αντικειμενικά, ήταν καλό….
Πάω να χαϊδέψω μουνάκι… και τραβιέται….
Δεν είχα πλέον καμία διάθεση.
Ευτυχώς ο Γιακουμής ήταν ψιλοέτοιμος…
Τη γύρισα στα τέσσερα και ολοκλήρωσα με συνοπτικές διαδικασίες….
Σηκώθηκε, πλύθηκε, ντύθηκε, μου ευχήθηκε καλό βράδυ και εξαφανίστηκε….
Ηθικόν Δίδαγμα: Ότι λάμπει… δεν είναι χρυσός !!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 27, 2011
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Midastouch
Μέλος
55
Πόντοι:
81
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια