Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 181 10
Sex Studio 174303
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Επίσκεψη πρωινή, μετά την ανάγνωση των θετικών σχολίων (δεν είμαι απο Θεσσαλονίκη). Η άνετη και χαμογελαστή εμφάνιση της Αφροδίτης, ήταν η πρώτη θετική εντύπωση, πριν περάσω στα ενδότερα. Μετά απο μικρή αναμονή, ήρθε το μωρό.Ήταν δροσερή, χαρούμενη, χαμογελαστή και είχε μια άνεση που με χαλάρωσε αμέσως και μου μετέδωσε μια αίσθηση σαν να γνωριζόμαστε χρόνια. Τα προκαταρκτικά, ήταν εξαιρετικά και η ανόρθωση ήταν γρήγορη. Με τους σωστούς χειρισμούς από την πλευρά της, έγινα τουρμπο. Η πίπα της, ήταν εξαίσια, βαθιά, αργή, χωρίς χέρια και χωρίς ίχνος βιασύνης, κράτησε αρκετή ώρα. Μετά απο δική μου προτροπή, περάσαμε στο κυρίως μενού, όπου η Αφροδίτη ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ. Συμμετείχε σε όλες τις στάσεις,με όρεξη, χωρίς να δυσανασχετήσει και με πολύ κέφι. Η τέλεια συμπεριφορά της με ερέθιζε όλο και περισσότερο. Κάναμε κάθε στάση που μου ερχόταν στο μυαλό και αυτή συμμετείχε χωρίς να δυσανασχετήσει καθόλου, με προστυχόλογα, με χάδια, με φιλιά και γενικά έκανε κάθε τι για να με ικανοποιήσει. Έπαιρνε πρωτοβουλίες ή αφηνόταν στον απόλυτο έλεγχό μου, σύμφωνα με τις υποδείξεις μου. Δεν έδειξε βιασύνη, αν και υπήρχε κόσμος που περίμενε. Η αίσθηση του μουνιού της είναι μοναδικά καλή και σε συνδυασμό με τις σωστές κινήσεις της καθώς και την όλη συμπεριφορά της, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα τέλειο και απολαυστικό γαμήσι. Τελείωσα μετά απο πολύ ώρα και αφού δοκιμάσαμε όλες τις στάσεις του καμα σουτρα! Ήταν ένα απο τα καλύτερα γαμήσια που έχω κάνει ποτέ. Για τον λογο αυτό, βρέθηκα ξανά εκεί το επόμενο πρωί!. Όσο την περίμενα στο δωμάτιο, μόνο με την ανάμνηση της προηγούμενης εμπειρίας, έγινα γρήγορα τουρμπο! Οταν ήρθε, ήταν και πάλι εξαιρετική. Αυτή τη φορά, έχοντας και την εμπειρία, πήραμε γρήγορα και πάλι φωτιά! Το κάναμε σε όλες τις στάσεις, έδειχνε να το ευχαριστιέται και είχε τέλεια συμμετοχή, δίνοντάς μου την αίσθηση ότι γούσταρε το κάθε τι που κάναμε. Και αυτή την φορά, το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ και έμεινα με άριστες εντυπώσεις. Αφροδίτη θα έρθω σίγουρα ξανά, μόλις βρεθώ πάλι στην Θεσσαλονίκη! Την συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 17, 2011
Όνομα κοπέλας
Αφροδίτη
Υπηρεσίες
Νέο Μέλος
6
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια