Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 164 10
Sex Studio 143488
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Επίσκεψη σήμερα σε μία παλιά μου γνώριμη από τη θητεία της στο Βαρδάρη, που ετιμήθει από μένα προ δύο περίπου μηνών για τελευταία φορά. Ο λόγος για την νεαρή ντροπαλή κοπέλα από τη Βουλγαρία τη Ρωξάνη που παρόλο που τότε μου είχε αφήσει μέτριες εντυπώσεις την ήθελα για ακόμη μία φορά .

Ομορφούλα, και στρογγυλοπρόσωπη με ξανθό μαλλί στους ώμους, λευκή επιδερμίδα με όμορφα βυζάκια και πολύ ζουμερό κολαράκι. Πολλοί ίσως θα την λέγαν και αφρατούλα, για μένα όμως είναι μία χαρά.

Στο δωμάτιο πέρασα με το απλό των 30 ευρώ.

Όπως είπαμε λοιπόν χαμηλών τόνων η κοπέλα, ένα ξερό γεια ,ήταν η μόνη της κουβέντα ερχόμενη στο δωμάτιο, παρόλα αυτά όμως δέχθηκε τα προκαταρτικά χάδια μου στα όρθια και μάλιστα με ιδιαίτερη μεγάλη διάρκεια και συμμετέχοντας ολίγον και αυτή.
Συνέχεια κατόπιν δική μου προτροπής στο κρεβάτι, πέρασμα προφυλακτικού σαν κάλτσα και ξεκίνημα μιας αρκετά καλής πίπας. Ταυτόχρονα είχα αρχίσει να περιποιούμαι την πίσω περιοχή της με ελαφρά χαδάκια, όταν όμως το δάχτυλο πήγε να μπει μέσα στην πίσω τρυπούλα της το απομάκρηνε ολίγον άκομψα.
Η πρώτη στάση ήταν με αυτή από πάνω, όπου με εξέπληξε ευχάριστα μιας που κουνήθηκε αρκούντως καλά, και πολύ καλύτερα από την προηγούμενη φορά κάνοντας όμως προσπάθεια να συγκρατήσει τις καύλες της, βγάζοντας κάποια πνιχτά βογγυτά.
Μετά από λίγο μου έκανε ένα υπέροχο στήσιμο στα 4, όπου όμως δέχθηκα μία παρατήρηση μιας που ήθελα να δώσω κατευθείαν ένα πολύ γρήγορο ρυθμό. Έτσι ξεκίνησα αργά και χαλαρά, και όταν κατάλαβα από τα πνιχτά βογγυτά της ότι είχε αρχίσει να καυλώνει κάπως και αυτή, σταδιακά επιτάχυνα τον ρυθμό μου μέχρις ότου έφτασα στο μάξιμουμ, και χωρίς αυτή τη φορά κάποια διαμαρτυρία της κατέθεσα μέσα σε κραυγές.
Λίγα sec έμεινε ακίνητη ώστε να φύγει και η τελευταία σταγόνα από το σπέρμα μου και κατόπιν σηκώθηκε ντύθηκε και αποχώρησε λέγοντας μου ένα ακόμη γεια.

Γενικά μπορώ να πω ότι πέρασα καλά και έφυγα αρκετά ικανοποιημένος από την Ρωξάνη, λαμβάνοντας όμως υπόψη ότι ήμουν αρκετά φτιαγμένος και ότι είχα έντονη ερωτική διάθεση και οι όποιες ντροπές της κοπέλας με άφησαν σχεδόν αδιάφορο.

Συνίσταται η κοπέλα υπό όρους, μην περιμένετε να αναλάβει πρωτοβουλίες αλλά το πολύ θυληκό κορμί της σίγουρα θα σας διεγείρει. Δεν διαμαρτύρεται αλλά ότι δεν της αρέσει να της κάνετε, το δείχνει και το αποφεύγει. Γενικά θα έλεγα ότι είναι μια καλή επιλογή σε απλό πρόγραμμα.

Ο χώρος πολύ άνετος και καθαρός, τα στρώματα όμως απαράδεκτα μιας που έχουν κάτσει και χρήζουν αντικατάστασης, καθώς επίσης και ο καλόγερος που θα πρέπει να ζυγίσεις πολύ καλά τα ρούχα σου αν δεν θέλεις να υπάρχουν ανατροπές.

Η μαντάμ ευγενέστατη από τις καλύτερες στη Θεσσαλονίκη πολύ φιλική και εξυπηρετική κρατά τον χώρο αξιοζήλευτα καθαρό.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 27, 2011
Όνομα κοπέλας
Ρωξάνη
GAMEOVER
Τιμημένος
223
Πόντοι:
4.017
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια