Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 834310
Γενική βαθμολογία

9.8
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Μετά από καιρό είπα να σπάσω την σιωπή μου και να σας περιγράφω ένα ακόμα παιχνίδι ρόλων που εξελίχτηκε με το απόλυτο θηλυκό την κελλυ.
Ώρα άφιξης στο 104 έξη το απόγευμα και μπαίνοντας μέσα ήδη είχα κατάστρωση το σχέδιο μέσα στο μυαλό μου.Στο σαλόνι δεν είχε κόσμο και λέγοντας στην υπηρεσία ότι θέλω πρόγραμμα 1 ώρας με 2 εκτονώσεις κατέβαλα το αντίτιμο και ανέβηκα στο γνωστό δωμάτιο τέσσερα με ένα ουίσκι στο χέρι ….εκεί αφού ξεντύθηκα και έκανα μπάνιο περίμενα γύρω στα 20 λεπτά να έρθει….
Αφού μπήκε φουριόζα μέσα όπως πάντα τα είπαμε λίγο και με ρώτησε τι θα κάνουμε…θα ντυθείς αστυνομικίνα τι λέω και αυτοσχεδιασε..με ένα πονηρό βλέμμα μου είπε να κάτσω στο κρεβάτι και όταν βάλει την στολή θα με φωνάξει….μετά από κανένα τρίλεπτο ακούω να φωνάζει έλα μέσα ρε και κάτσε στο πάγκο…μπαίνοντας στην αίθουσα είδα το απόλυτο σύνολο ομορφιά και εκρηκτικότητα μέσα σε μια μαύρη σέξι στολή αστυνομικίνας…με ένα καχύποπτο βλέμμα που με κοιτούσε από πάνω έως κάτω άρχισε να μου λέει:
- γιατί σε φέρaν εδώ?
- Οδηγούσα μεθυσμένος
- Α έτσι το έχουμε πίνουμε και οποίον πάρει ο χάρος …εμπρός μέσα στο κελί (που στην προκείμενη περίπτωση είναι το σιδερένιο μαύρο κλουβί που βρίσκεται στην γωνία δίπλα από τον πάγκο)
Μπαίνοντας μέσα παρακολούθησα την κελλυ να βγάζει την μαύρη φούστα και αφού ξάπλωσε ανάσκελα στον πάγκο πήρε έναν δονητή που είχε μαζί της και άρχισε να το βάζει πρώτα στο στόμα της και μετά στο αιδοίο της
- α έτσι βλέπω περνάς το χρόνο σου όταν έχει υπηρεσία εδώ. Της είπα
- σκασμός σεβασμό στο όργανο της τάξης μου είπε αγκομαχώντας
- ναι αλλά έχω την άποψη ένα αληθινό όργανο είναι καλύτερο από το πλαστικό (εκεί μας έπιασε νευρικό γέλιο)
- -ήγες έξω τώρα είπε και εκεί τελειώνει το παιχνίδι…
στεκούμενος πάνω από το κεφάλι της έβαλα το πέος μου στο στόμα της αφού είχε γίνει πέτρα φυσικά και άρχισε να το ρουφάει αγρία ενώ συνέχιζε να παίζει με το δονητή της…ύστερα ανέβηκα και εγώ πάνω στο πάγκο και ενώ έγλυφα το αιδοίο της έβαζα σιγά τον δονητή στον πρωκτό της..μετα από αρκετή ώρα πήγαμε στο κρεβάτι όπου μου έκανε λίγο ακόμα υπέροχο στοματικό κάναμε στάση 69. και παίρνοντας μου προφυλακτικό με το στόμα αρχίσαμε το σεξ σε στάση ιεραποστολικό. Μετά γυρίσαμε τούμπα με την ομορφιά να είναι από πάνω όπου πήγαινε πάνω κάτω χωρείς να κουράζεται καθόλου…ήρθε μετά η αγαπημένη στάση μου στα τέσσερα όπου όχι μόνο νιώθεις τρομερή αίσθηση αλλά έχεις θεά αυτά τα υπέροχα οπίσθια…αφού την κοπάνησα για αρκετά λεπτά της είπα να κάνουμε οθωμανικό και δεκτικέ χωρίς κανένα δισταγμό…ήταν κάτι το εξαίσιο να το βλέπω και να το νιώθω ενώ η ίδια έτρεμε από πόνο και ηδονή. Μετά την γύρισα πάλι στα τέσσερα άπου της τον έβαλα από πίσω όπου τελικά ήρθε και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου…..
αφού κάναμε μαζί μπανακι βγήκε έξω για κανένα τέταρτο κεντάς διάλειμμα…όταν γύρισε μου έφερε ένα ουισκακι να πιω και μετά από κουβεντούλα αρχίσαμε τον δεύτερο γύρο που ήταν πιο χαλαρός και τρυφερός αυτή την φορά . με λίγο ισπανικό και λίγο στοματικό επανήλθε πάλι σε πλήρης στύση το πέος μου και κάναμε πάλι ιεραποστολικό και στα τέσσερα όπου ήρθε και η δεύτερη εκτόνωση με λίγο χειρομάλαξη στο στήθος της κούκλας μου…
κουρασμένοι και οι δυο χαλαρώσαμε μιλώντας αρκετή ώρα για καποια πράγματα ώσπου ήρθε η ώρα να φυγή από το δωμάτιο…φιλώντας τη στο στόμα αποχώρησε. Αφού έκανα μπάνιο ντύθηκα και έφυγα και εγώ….
Αυτή ήταν η εξουθενωτική αλλά υπέροχη εμπειρία που είχα εκείνο το απόγευμα της πέμπτης…
ΥΓ. το πόσο που έδωσα ήταν διακόσα ευρω ενώ ο χρόνος που έκατσα μαζί με το διάλειμμα ήταν μια ώρα και είκοσι λεπτά περίπου…

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 20, 2011
Όνομα κοπέλας
Κέλλυ
TAFTAAR
Μέγας
13
Πόντοι:
4.525
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια