Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 834308
Γενική βαθμολογία

9.8
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Μετά από καιρό είπα να σπάσω την σιωπή μου και να σας περιγράφω ένα ακόμα παιχνίδι ρόλων που εξελίχτηκε με το απόλυτο θηλυκό την κελλυ.
Ώρα άφιξης στο 104 έξη το απόγευμα και μπαίνοντας μέσα ήδη είχα κατάστρωση το σχέδιο μέσα στο μυαλό μου.Στο σαλόνι δεν είχε κόσμο και λέγοντας στην υπηρεσία ότι θέλω πρόγραμμα 1 ώρας με 2 εκτονώσεις κατέβαλα το αντίτιμο και ανέβηκα στο γνωστό δωμάτιο τέσσερα με ένα ουίσκι στο χέρι ….εκεί αφού ξεντύθηκα και έκανα μπάνιο περίμενα γύρω στα 20 λεπτά να έρθει….
Αφού μπήκε φουριόζα μέσα όπως πάντα τα είπαμε λίγο και με ρώτησε τι θα κάνουμε…θα ντυθείς αστυνομικίνα τι λέω και αυτοσχεδιασε..με ένα πονηρό βλέμμα μου είπε να κάτσω στο κρεβάτι και όταν βάλει την στολή θα με φωνάξει….μετά από κανένα τρίλεπτο ακούω να φωνάζει έλα μέσα ρε και κάτσε στο πάγκο…μπαίνοντας στην αίθουσα είδα το απόλυτο σύνολο ομορφιά και εκρηκτικότητα μέσα σε μια μαύρη σέξι στολή αστυνομικίνας…με ένα καχύποπτο βλέμμα που με κοιτούσε από πάνω έως κάτω άρχισε να μου λέει:
- γιατί σε φέρaν εδώ?
- Οδηγούσα μεθυσμένος
- Α έτσι το έχουμε πίνουμε και οποίον πάρει ο χάρος …εμπρός μέσα στο κελί (που στην προκείμενη περίπτωση είναι το σιδερένιο μαύρο κλουβί που βρίσκεται στην γωνία δίπλα από τον πάγκο)
Μπαίνοντας μέσα παρακολούθησα την κελλυ να βγάζει την μαύρη φούστα και αφού ξάπλωσε ανάσκελα στον πάγκο πήρε έναν δονητή που είχε μαζί της και άρχισε να το βάζει πρώτα στο στόμα της και μετά στο αιδοίο της
- α έτσι βλέπω περνάς το χρόνο σου όταν έχει υπηρεσία εδώ. Της είπα
- σκασμός σεβασμό στο όργανο της τάξης μου είπε αγκομαχώντας
- ναι αλλά έχω την άποψη ένα αληθινό όργανο είναι καλύτερο από το πλαστικό (εκεί μας έπιασε νευρικό γέλιο)
- -ήγες έξω τώρα είπε και εκεί τελειώνει το παιχνίδι…
στεκούμενος πάνω από το κεφάλι της έβαλα το πέος μου στο στόμα της αφού είχε γίνει πέτρα φυσικά και άρχισε να το ρουφάει αγρία ενώ συνέχιζε να παίζει με το δονητή της…ύστερα ανέβηκα και εγώ πάνω στο πάγκο και ενώ έγλυφα το αιδοίο της έβαζα σιγά τον δονητή στον πρωκτό της..μετα από αρκετή ώρα πήγαμε στο κρεβάτι όπου μου έκανε λίγο ακόμα υπέροχο στοματικό κάναμε στάση 69. και παίρνοντας μου προφυλακτικό με το στόμα αρχίσαμε το σεξ σε στάση ιεραποστολικό. Μετά γυρίσαμε τούμπα με την ομορφιά να είναι από πάνω όπου πήγαινε πάνω κάτω χωρείς να κουράζεται καθόλου…ήρθε μετά η αγαπημένη στάση μου στα τέσσερα όπου όχι μόνο νιώθεις τρομερή αίσθηση αλλά έχεις θεά αυτά τα υπέροχα οπίσθια…αφού την κοπάνησα για αρκετά λεπτά της είπα να κάνουμε οθωμανικό και δεκτικέ χωρίς κανένα δισταγμό…ήταν κάτι το εξαίσιο να το βλέπω και να το νιώθω ενώ η ίδια έτρεμε από πόνο και ηδονή. Μετά την γύρισα πάλι στα τέσσερα άπου της τον έβαλα από πίσω όπου τελικά ήρθε και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου…..
αφού κάναμε μαζί μπανακι βγήκε έξω για κανένα τέταρτο κεντάς διάλειμμα…όταν γύρισε μου έφερε ένα ουισκακι να πιω και μετά από κουβεντούλα αρχίσαμε τον δεύτερο γύρο που ήταν πιο χαλαρός και τρυφερός αυτή την φορά . με λίγο ισπανικό και λίγο στοματικό επανήλθε πάλι σε πλήρης στύση το πέος μου και κάναμε πάλι ιεραποστολικό και στα τέσσερα όπου ήρθε και η δεύτερη εκτόνωση με λίγο χειρομάλαξη στο στήθος της κούκλας μου…
κουρασμένοι και οι δυο χαλαρώσαμε μιλώντας αρκετή ώρα για καποια πράγματα ώσπου ήρθε η ώρα να φυγή από το δωμάτιο…φιλώντας τη στο στόμα αποχώρησε. Αφού έκανα μπάνιο ντύθηκα και έφυγα και εγώ….
Αυτή ήταν η εξουθενωτική αλλά υπέροχη εμπειρία που είχα εκείνο το απόγευμα της πέμπτης…
ΥΓ. το πόσο που έδωσα ήταν διακόσα ευρω ενώ ο χρόνος που έκατσα μαζί με το διάλειμμα ήταν μια ώρα και είκοσι λεπτά περίπου…

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 20, 2011
Όνομα κοπέλας
Κέλλυ
TAFTAAR
Μέγας
13
Πόντοι:
4.525
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

34 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2 3 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αφου απαντησε και η "Αστυνομος" Κελλυ, το πραγμα παρασοβαρεψε !!! Ο συναγωνιστης oliverkan φαινεται να μοιραζεται το προβληματισμό μου.
Δεν θυμαμαια να την "εχω πει" σε κανεναν στο φορουμ αλλα διαβαζοντας καθε λιγο και λιγακι του ιδιου στυλ κριτικες για τι ιδιο sτudio, ηταν επομενο καποιος να πει κατι. Τελος παντων ΟΚ ας δεχτουμε οτι ο Taftaar δεν ειναι Αγαπουλης και Προμοτορας και απλα γουσταρει να μοιραζεται τις ιδιες εμπειριες με καποιες παραλλαγες και καθε φορα να γραφει μια κριτικη με αλλο τιτλο. Οκ, Πασσο και τελος ! Αλλωστε σημερα ειναι ημερα Αγαπης. Σωθηκε η Πατριδα........τι τυχεροι που ειμαστε....
27 Οκτωβρίου, 2011

για μια ακόμη φορά μια τεκμηριωμένη απάντηση, με σωστά συμπεράσματα!! δεν είναι τυχαίο ότι είσαι και κρυστάλλινος στη σκέψη αλλά και αδιάβροχος στις κακκουχίες της ζωής!!!
27 Οκτωβρίου, 2011

Ναι οκ σχολιάζω όταν βλέπω κάτι και είναι υπερβολή και φυσικά θα το σχολιάσω, και αν δεν το κάνω εγώ το κάνει κάποιος άλλος. So fucking what... Απλά θα πώ αυτό που σας λένε αρκετοί εδώ. Καταντάει βλακεία & ύποπτο. Δεν είπα ότι το μαγαζί δεν είναι super, ισα ισα αν διαβάσεις σχόλια μου παλιά είπα και στη Τζένη ότι είναι μια πανέξυπνη επιχειρηματίας. Αλλά ως εκεί. Τεσπα το θέμα θεωρείτε για μένα λήξαν, αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν θα ξανασχολιάσω. Ελεύθερο φόρουμ είναι και όπως εσυ και οι άλλοι sweet lovers γράφετε την άποψη σας, έτσι την γράφω και εγώ ο "κομπλεξικός"
27 Οκτωβρίου, 2011
Δεν είναι θέμα κομπλεξ..
Το τί συμβαίνει είναι φανερό. Το αφεντικό του συγκεκριμένου στούντιο έχει βάλει τις κοπέλες (όταν έχουν χρόνο) να μπαίνουν στο σάιτ προκειμένου να δημιουργήσουν μια παραπάνω οικειότητα με τους πελάτες (στάνταρ και μελλοντικούς)..είναι μια παρέα 5-6 ατόμων που έχουν μπει σε αυτή τη διαδικασία (ο καθένας για τους δικούς του λόγους)
Προσωπικά δε βρίσκω κάτι το μεμπτό, ούτε είμαι υπέρ του να λογοκρίνονται οι ...
Είμαστε μεγάλοι άνθρωποι, έξυπνοι θέλω να πιστεύω, καταλαβαίνουμε κάποια πράγματα..
Κάπου πάντως (συμβουλή μου αυτό) , το όλο αυτό μάρκετινγκ θα πρέπει να μετριαστεί γιατί καταντά κουραστικό και ανούσιο..και ειδικά από το στυλ κάποιων απαντήσεων των κοριτσιών γίνεται εμφανές ό,τι δεν το κατέχουν το άθλημα..
Για να ξεκαθαρίσω κάτι, δεν έχω καμια σχέση με την αγορά των στούντιο και ελπίζω να μην αποκτησω (γιατί αυτό θα σημαίνει πως τέλειωσαν τα λεφτά), θεωρώ πανέξυπνη κίνηση του στούντιο την συγκεκριμένη πρακτική, αλλά θέλει λίγο φρένο..κάπου τους ξέφυγε.
ΥΓ.. Τουλάχιστον αυτή η κριτική δεν ήταν ποίημα και ο συνουσιαζόμενος δεν ήταν μεθυσμένος!!
28 Οκτωβρίου, 2011

''Βγήκε και η Κέλλυ να υπερασπιστεί τους πελάτες της.''

Φίλε kerveras

Με το σχόλιό σου, μου δίνεις την ευκαιρία να γράψω κάποιες σκέψεις μου σχετικές με το θέμα...
Λοιπόν, η κριτική του Τάφτααρ, ήταν η τρίτη που η συγκεκριμένη ιερόδουλη ''βγήκε'' και υποστήριξε ανοιχτά ''πελάτη'' της...
Η πρώτη συνέβη στην κριτική του LAMB, ''Κέλλυ, όταν η ονομασία πουτάνα είναι τίτλος τιμής!''...
Εγώ βρισκόμουν στό αντίπαλο στρατόπεδο, συνεπικουρώντας τον EvilPlasma...
Τότε είχε γράψει...
''...εισαι αντρας με Α κεφαλαιο.....''
Η δεύτερη έλαβε χώρα στην κρίτική του amjik, '' Τό πειρατικό έξόκειλε !!!!!!!!!!!''...
Επίσης ήμουν στους επιτιθέμενους μαζί με τους bakalhs, Πύρκαυλος, ZeroTolerance...
Εκεί είχε γράψει...
'' Δεν ξερουν με τι ΑΝΘΡΩΠΟ εχουν να κανουνε ...''
Εννοώντας τον amjik φυσικά...
Εμένα αυτό μου άρεσε και με συγκίνησε...
Οταν κάποιος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη, πόσω μάλλον όταν προέρχεται από την γυναίκα που βρισκόταν παρούσα κατά την διάρκεια της πράξης και είναι σε θέση να επιβεβαιώσει ( με τις δηλώσεις της ) ή όχι ( με την σιωπή της ) τα γεγονότα...
Χρείαζεται μεγαλείο ψυχής και θάρρος για να τολμίσει μια κοπέλα κατι παρόμοιο...
Μεγαλείο ψυχής, διότι καταλαβαίνοντας την ψυχολογία του αμυνόμενου νιώθει την υποχρέωση να κάνει κάτι...
και θάρρος, διότι θέλει κότσια να ''βγεί'' και να εκφράσει την άποψή της κινδυνεύοντας ν' αντιμετωπίσει την χλεύη και την λοιδορία...
Τέτοιες αλτρουιστικές πράξεις πρέπει να επαινούνται και να ενθαρρύνονται και όχι να θεωρείται ό,τι κρύβουν ιδιοτέλεια και να κατηγορούνται...
Διότι ο καθένας μπορεί να βρεθεί στην δυσάρεστη θέση του αμυνόμενου και να χρειασθεί παρόμοια βοήθεια...
Εγώ δεν έχω ''δει'' συναδέλφους της να επιχειρούν κάτι παρόμοιο...
Αν υπάρχουν, μπράβο τους...
B
bottom
28 Οκτωβρίου, 2011
σορυ που θα παρεμβω παλι.τα πραγματα ειναι πολυ απλα ολοι συμφωνουν οτι πολυ εξυπνα η αντζελα εχει στησει μια πολυ ωραια επιχειρηση με ενα καταπληκτικο μαγαζι για τα δεδομενα των αθηνων.μεχρι εδω ολα καλα.εχει καταφερει να βαλει τα κοριτσια να μπουν στο παιχνιδι να γραφουν στο σαιτ να υπαρχει μια παρεα 5-6-7 ατομων που γραφουν υμνους για τις κοπελες.απο εκει και περα ο καθενας εχει το μυαλο να καταλαβει αν αυτα ειναι τοσο αληθινα η οχι.μπορει λοιπον ο πελατης να εχει ερωτευθει την κοπελα και να γραφει ολα αυτα που γραφει.ομως ειναι και δικαιωμα του καθενος να πιστευει οτι ολες αυτες οι κριτηκες δεν ειναι και τοσο αληθινες.οπως ειπα ο καθενας ειναι εξυπνος και καταλαβαινει.αυτο που εχω να πω ειναι χωρις να θελω να πω οτι τα κοριτισα του 104 δεν ειναι ωραια οτι υπαρχουν και αλλου πολυ ωραιες κοπελες με πολυ καλυτερες υπηρεσιες που δεν εχουν τις κριτηκες του συγκεκριμενου μαγαζιου.και υποτιθετε οτι ολοι αυτοι που κατηγορουν καποιους οτι δεν γραφουν αλλα μιλανε κατα συμπτωση απο τις 10 κριτικες του οι 9 ειναι γιαυτο το μαγαζι και για συγκεκριμενες κοπελες.και ξαναλεω να μην παρεξηγηθω.μπορει και να ειναι ολα συμπτωση...μπορει ομως και οχι.ο καθενας μας μπορει να κρινει..ολα τα αλλα ειναι κουβεντα να κανουμε και αν οντως ισχυει η αλλη εκδοχη μπραβο σε αυτους που το καταφερνουν και περνανε αυτο που θελουν και διπλο μπραβο στα κοριτσια και στην αντζελα που το εχουν πετυχει.
O
oliverkan
28 Οκτωβρίου, 2011

"διότι θέλει κότσια να ''βγεί'' και να εκφράσει την άποψή της κινδυνεύοντας ν' αντιμετωπίσει την χλεύη και την λοιδορία..."

Εδώ έχει βρει τα κότσια να κάνει αυτή τη δουλειά, στο σχολιασμό θα κολλήσει; Ας ήξεραν οι περισσότερες ιερόδουλες να γράφουν ελληνικά και θα γινόταν πανηγύρι εδώ μέσα από τους επαίνους και τα υποστηρικτικά τους σχόλια.
Π
Πύρκαυλος
28 Οκτωβρίου, 2011

και όμως αγαπητέ μου...
και όμως...
''Η γλώσσα (πένα),κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει''...
B
bottom
28 Οκτωβρίου, 2011
αγαπητε πυρκαυλε το προβλημα με τα ελληνικα ειναι λυμενο.αν δεις καποιες ιεροδουλες εχουν μαθει καλα το λεξικο και γραφουν τελεια τα ελληνικα..ασχετα αν πας εκει δεν ξερουν να μιλησουν καλα.η τεχνολογια προχωραει πολυ.....
O
oliverkan
28 Οκτωβρίου, 2011

''...του συγκεκριμενου μαγαζιου.''

Αγαπητέ τερματοφύσκουλα oliverkan, δεν αμφιβάλλω γι' αυτά που υποστηρίζεις...
Μπορεί να είναι και έτσι...
Είναι έτσι...
Εγώ όμως θα σχολιάσω κάτι για το μαγαζί...
Κατά την γνώμη μου, ο συγκεκριμένος χώρος έχει τρεις βασικές διαφορές από τ' άλλα studio...
Πρώτον, εξασφαλισμένη καθαριότητα...
πράμα πολύ, πολύ, πολύ σημαντικό...
Βέβαια εδώ έχω να ''πω'' ό,τι θα έπρεπε να είχε γίνει ίσως πιο νωρίς αυτή η κίνηση...
Είχα και μια σχετική αντιδικία με την Αντζελα γι' αυτόν τον λόγο...
Αλλα κάλλιο αργά παρά ποτέ...
Δεύτερον, μπορείς να ζητήσεις απόδειξη, τουλάχιστον έτσι δηλώνουν...
Για μένα αυτό είναι πολύ σημαντικό επίσης, διότι δεν νιώθεις κορόιδο...
Δεν είναι δυνατόν να σου ''τσιμπάει'' ένα πενηντάρι, κατοστάρι, κ.λπ να το ''παντελονιάζει'' ολόκληρο ή εάν θες να το ''καταπίνει'' αμάσητο, ένω ο καθένας από εμάς πληρώνει τους φόρους του, πολλές φορές στην ''πηγή'',χωρίς να μπορεί να κάνει το παραμικρό...
και τρίτον, μπορείς ν' απαιτήσεις να δεις το βιβλιάριο υγείας των ιεροδούλων...
επίσης πολύ, πολύ, πολύ σημαντικό, διότι έτσι είσαι όσο το δυνατόν περισσότερο εξασφαλισμένος πως δεν θα σου συμβεί κάτι απρόοπτο, επειδη ακριβώς γνωρίζεις ό,τι η συγκεκριμένη είχε εξεταστεί από γιατρούς πρόσφατα...
και αυτά τα γράφω εγώ, που έχω την εντύπωση ό,τι η ιδιοκτήτρια δεν θέλει να με βλέπει ούτε ζωγραφιστό...
Αλλά το σωστό πρέπει να ''λέγεται'', όπως μου είχε γράψει κάποτε ο Τάφτααρ...
B
bottom
34 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2 3 4