Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 85 10
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Λιλη, πιπινακι 19 Μαιων, σωμα.?? φονικο.!! τελειο, μεση δαχτυλιδι, κωλαρακι στρογγυλο υπερτατης ποιοτητας, προσωπακι ωραιο ομορφουλικο, με ξανθα μαλακια τα ειχε περιεργα ποιασμενα, δεν ηθελα και πολυ μιας και ειχανε μεινει κανα 2 σπιτια ακομα να βολταρω και λεω δεν τα γαμας.?? και περασα μεσα, 40 το απλο και 50 ελεγε μασαζ ή σεξσοου, νωμιζω πρεπει να ειπε και στα 70 γλυφομουνι.?? εγω σταματησα στα 50 με σεξσοου, μασαζ δεν μου ληπει...
Το μωρο ηρθε μεσα ελαχιστα ελληνικα, συνενοηση στην αγγλικη μονο, κανοντας κινηση να της την πεσω στα ορθια κανει τριπλα και πεφτει μπρουμιτα στο κρεβατι, εκει εκανα φουλ επιθεση φιλοντας της τα κολομαγουλα και μερικα πεταχτα φιλακια σε ολο το σωματακι της, ξεντυθηκε νωχελικα μου προσφερε τα βυζακια της τα οποια ειναι μικρα με μεαγαλουτσικη ρωγα χορταστικα να τα περηποιηθω, τα πιπιλισα ασταματητα, μεχρι και το ενα το εβαλα ολο στο στομα χωρις να διαμαρτηρηθει, αμεσως μετα εποιασε το μικρο φαλο σε μεγεθος κινεζικου.!! 1η φορα βλεπω τοσο μικρο δονητη, αφου το περασε μια καποτα αρχισε να παιζει με αυτο και μια στο μουνι της μια στο στομα της, με καβαλησε σε σταση 69 και μου εδωσε εντολη να τον χειρηστω εγω λεγοντας μου να κοιταω και οχι φιλια, μαλλον ενοουσε το μικρο μουνακι της το οποιο ειναι παρα πολυ ωραιο με μικρα μουνοχειλα, παραληλα εσκισε την 2η καποτα και αρχισε να με πιπωνει. πιπα μετρια δεν ενιωθα και πολλα, οσπου με ξεκαβαλησε και πηρε θεση στο πλαι, χωρις να βγαλει τον φαλο, με το ενα χερι επεζε με αυτο και με το αλλο με πιπωνε, σε μια στιγμη πηρε τον φαλο και τον εχωσε στο στομα της μαζι με τον πουτσο μου και τους δυο μαζι.!! βγαζοντας Light προστυχολογα, αναβοντας με και αλλο μου ξεφωνισε αν θελω να την γαμησω, ανεβαινοντας με την μια επανω μου, αφου γρασαρησε το πιπι της και τον ετριψε αρκετα πανω στο μουνι της, τον εβαλε ολο μεσα της αναστεναζοντας καυλωτικα, εκει κοντραρε τα ποδια της και τα χερια της στο στηθος και αρχισε ενα τρελο και προστυχο ρυθμο με πιστευτες φωνουλες, το απο επανω το κατεχει πληρως περνει αριστα με τονο, βαρεσα και εγω λιγακι και κανοντας κινηση να την γυρισω σε σταση του λωτου, δεν με αφησε λεγοντας μου αν θελει να την σχισω στα αλα ντογκυ σταιλ...πηρε την απαντηση μου και στηθηκε στα 4αρα τελεια και κοντα στο υψος του κρεβατιου, θεα.?? ολα τα ομολογα.! ...εκει αν και εψαχνε τον πουτσο μου να τον εβαλει μεσα κολησα τα μπαλακια μου στα κωλομερια της και αφησα την πουτσα μου να γλυστρισει ομαλα προς τα κατω βρησκοντας το χερι της και καθοδηγοντας τον προς τα μεσα, η πισω τρυπουλα της φενετε απειραχτη, εκει αρχισα να την γαμαω αργα και καυλωτικα, με το ενα χερι εψαξε και βρηκε τον κινεζικο φαλο της και με μια κινηση τον ετριψε στην κωλοτρυπα της, εκει βρηκα πατημα να την χαιδεψω εξωτερικα χωρις να δοκιμασω εισοδο, σηκωσε το στηθος της και εποιασε το προσκεφαλο του κρεβατιου, ανταλασοντας τα βλεματας μας στο καθρευτη καπου εκει ηρθε το πανηγυρικο τελος, μου εκανε παραπονο γιατι σταματησα τοσο νωρις, καθησε διπλα στο κρεβατι χωρις να βιαζετε να αποχωρησει απο το δωματιο, ηθελε κουβεντουλα αλλα εγω οχι, οποτε σηκωθηκα και πηγα προς το νυπτηρα και αυτη αρχισε να ντυνετε, την χερετησα και της ειπα οτι θα τα ξαναπουμε, ειπε θα με περημενει σαν τρελη.!! (καλα μην κανεις ονειρα.!) και αποχωρησε...
Γενικες γραμμες, η Λιλη ειναι ενα 19χρωνο κοριτσακι που ξερει να γαμιετε με παθος εχει ακομα μελλον μπροστα της, ειναι λιγο προστακτικη, ελαφρια μαγκιωρα, ριχνει ατακες για να σε ψαρεψει, εχει την τσακπινια της και στοχους για την κορυφη, μεχρι στιγμης αν συνεχισει ετσι την βλεπω 1η θεση, απλα θελει ακομα ενα με δυο κλικ παραπανω, ειναι νεα και μικρη θα μαθει...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 23, 2011
Όνομα κοπέλας
Λίλη
Karaman 7
Τιμημένος
384
Πόντοι:
11.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια