Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 85 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Καινούργια κοπέλα από Τσεχία. Καλό λεπτό νεανικό κορμί, με μέση δαχτυλίδι, χωρίς να είναι τελείως πετσί και κόκαλο. Μικρό στηθάκι, της αρέσει να παίζεις μαζί του. Ξανθιά, μέτριο προσωπάκι, δυο τατού, ένα στο στομάχι και ένα στο πόδι με χαζά ιδεογράμματα και σανσκριτικά. Θα μπορούσα να βάλω ένα 8 στην εμφάνιση, αλλά της λείπει η θηλυκή γοητεία, είναι ακόμα πιτσιρίκι. Α, έχει και piercing στην γλώσσα το οποίο ουδόλως το κατάλαβα στην πίπα.

Καλή εντύπωση στο σαλόνι, πέρασα με το απλό των 40ε για δοκιμή. Πολύ λίγα ελληνικά και τα αγγλικά της είναι χάλια επίσης, οπότε η συνεννοήση είναι πονοκέφαλος. Δεν είχε τίποτε ιδιαίτερο από προκαταρκτικά. Η πίπα μέτρια. Έβαλε αρκετό τζελ. Στα τέσσερα άρχισε να πατάει κραυγές λες και έπαιζε σε τσόντα. Ωραία θέα και η πίσω τρυπούλα φαίνεται ψιλοδουλεμένη, αλλά δεν την δίνει. Την άλλαξα από πάνω και μετά πλάγια. Συνέχισε να πατάει τις κραυγές της στην διαπασών, αλλά εγώ πολύ απλά δεν ένιωθα. Θα προτιμούσα να ήμουν αλλού, με άλλη κοπέλα. Βαρέθηκα και σταμάτησα, με τελείωσε με το χέρι γρήγορα, ούτε λόγος για πίπα. Ήταν βιαστική με διάθεση ξεπέτας, αλλά τουλάχιστον ξεπέτα με το χαμόγελο.

Συνολικά τίποτα το ιδιαίτερο. Άγαρμπη. Δύσκολη επικοινωνία. Ένα καντάρι τζελ. Για κάποιον πιπινοκυνηγό που γουστάρει φωνές και κακό και "fuck me, fuck me" στο δωμάτιο ίσως να αξίζει μια δοκιμή, από εμένα pass.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 19, 2011
Όνομα κοπέλας
Λίλη
Apollo64
Τιμημένος
Εγγραφή:
13 Ιουλ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
81
Likes:
493
Πόντοι:
7.135
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού