Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 151 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μετα τον αγωνα της μεγαλης ΠΑΟΚαρας ειπα να παω για μια αναγνωριστικη βολτα στο ερως μια που μεσα στο θρεντ μιλουσαν για μια επιστροφη κ εσπαγα το κεφαλι μου να τη θυμηθω... τελικα την θυμηθηκα κ ετσι περασα στο δωματιο με το απλο προγραμμα των 40ε αν κ η τσατσα με επρηζε για 50αρικο! με το που ηρθε η νατασα μεσα αρχισε να ξεντυνεται κ να με χαιδευει δινοντας μου κ φιλακια σ ολο μου το σωμα! περασμα σκουφου μετα απο κανενα 5λεπτο κ ξεκινημα πιπας χωρις χερια,υγρη πολυ κ τερμα βαθια οπως πρεπει να ειναι! δυστηχως καραμπαλινκγ δεν ειχαμε αλλα δεν νομιζω να εχει κανεις παραπονο! αφου την σταματησα για να μην τελειωσω εφερε τις βυζαρες στο προσωπο μου κ τις εγλυψα αρκετη ωρα κ μετα τις εβαλε πανω στο εργαλειο μου κ αρχισε λιγο ισπανικο πραγμα που δεν με συγκινει κ το καταλαβε! ηρθε η ωρα να την γαμησω μου ειπε ξαπλωνει ανασκελα κ ανοιγει τερμα τα ποδια της σαν να κανει σπαγγατο!!! η διησδυση ηταν ολα τα λεφτα κ αφου την σφυροκοπησα αρκετα βλεποτας τις βυζαρες να κοπανιουνται ηρθε το τελος... μου εριξε ενα ρουφηχτο φιλι κ εφυγε... ηταν ενα γκαυλωτικο 20λεπτο! Γλώσσα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 21, 2011
Όνομα κοπέλας
Νατάσσα
chrissalonika
Μέλος
11
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια