Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 233 10
Sex Studio 301174
Γενική βαθμολογία

6.6
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Χαιρετε φιλοι χομπιστες. Πλεον μπορω να θεωρω τον εαυτο μου οχι απειρο του χωρου. Οντας στην ενεργο δραση για πανω απο 8 χρονια και εχωντας γυρισει ολες τις γωνιες του πληρωμενου ερωτα στην Αθηνα εχω να δηλωσω πως σαν την Πεννυ δεν εχω βρει αλλη.
Εμφανιση απλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ. Προστυχη εκφυλη καυλα. Ξανθια αδυνατη με οσο πλαστικο βυΖΙ πρεπει να εχει οχι λιγοτερο οχι περισοτερο, τελειο κωλο για ΤΡΕΛΟ χτυπημα, με ολες τις ενοιες του χτυπηματος και η συμμετοχη κυριολεκτικα το κατι αλλο. Οσες φορεσ την εχω πετυχει, οσο κοσμο και να εχει ΠΟΤΕ δεν βαριεται και παντα ειναι μες την καυλα. Στο διαταυτα. Μπαινει μεσα ο αγγελος και αρχιζει να λικνιζεται καθως γδυνεται. Με κοιταει με ενα προστυχο βλεμμα και με διαταζει να τον παιξω για παρτη της να δει οτι με καυλωνει. Στις διαταγες σας δεσποινις. Μεχρι να πεταξει ολα της τα ρουχα ειχα γινει πετρα και κανωντας ενα μμμγρ πηδαει στο κρεβατι και κιριολεκτικα μου γραπωνει τον πουτσο και τον ρουφαει διχως αυριο. Εκπληκτικο τσιμπουκι βαθυ γρηγρορο παθιαρικο με γλωσσα αργο οπου χρειαζεται με εξτρα μπονους το σκουλαρικι στην γλωσσα. Αφου με φτανει στα ορια, παιρνει πρωτοβουλια και καβαλαει το πονυ σαν καλη πορνη. Ιππασια επιπεδου ολυμπιονικη Αθηνας Ωναση. Ειναι η πρωτη και μοναδικη που ψηνεται να γαμιεται τοσο πολυ. Μου λεει ελα αγορι μου γαμα με καισηκωνεται να της τον δωσω στα ορθια κρατωντας τοιχο. Βαστα γερα Πεννυ. Αφου αλλαξαμε και παλι λιγο στα 4 και μετα ιεραποστολικα με τρομετο τραβηγμα αρχιδιων μετα απο δικη μου παροτρινση καθως και δαγκωματα στις ρωγες με το ετσι θελω της Πεννυς της τον εδωσα στο στομα ακαποτα και παλι για να με τελιωσει. Θετικο οτι δεν δεχεται με τιποτα να τελιωσεις στο στομα της αλλα δεχεται να στον ρουφαει και να σε εμπιστευτει μεχρι να τησ πεις οτι χυνεις.
Μην τα πολυλογο ειναι ΟΤΙ καλυτερο κυκλοφορει και πιστευω θα κυκλοφορησει για παααααρα πολυ καιρο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 13, 2011
Όνομα κοπέλας
Πένυ
Νέο Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Οκτωβρίου, 2011
γυρισε?
23 Οκτωβρίου, 2011
Ποσο παλια ειναι η επισκεψη σου γιατι λενε οτι αποχωρησε.
25 Οκτωβρίου, 2011
τι ωρες ειναι εκει???
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3