Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 420 10
Sex Studio 597931
Γενική βαθμολογία

4.5
Εμφάνιση κοπέλας

4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Το μαγαζί το έχω επισκευτεί ξανά στο παρελθόν και έβαλα 10 στο parking μιας και πήγα με μετρό. Η Άννα εκ Ρωσίας είναι αρκετά χρόνια στην Ελλάδα και στον χώρο όπως μου είπε, αλλά έλειψε κάποιο διάστημα στην Πάτρα και επέστρεψε σην Αθήνα πριν λίγες μέρες. Με το που βλέπω το μωρό στο σαλόνι λέω από μέσα μου "ωραία, καλά θα φάμε σήμερα". Με χαιρετάει και δίνω το αντίτιμο στον ευγενικό κύριο της υπηρεσίας για να μπω στο δωμάτιο. Ντουζάκι στα γρήγορα και την περιμένω να έρθει να γίνει ο χαμός.

Μετά από λίγο σκάει το μωρό και παθαίνω το πρώτο σοκ όταν μου χαμογέλασε... Τα δόντια της απλά δεν μπορείς να τα κοιτάξεις. Κρίμα το κορίτσι κάτι πρέπει να κάνει με αυτό το θέμα. Το παραβλέπω όμως και προχοράω παρακάτω. Ξαπλώνουμε και αρχίζω τα πιασιματάκια μου χωρίς να φαίρνει κάποια αντίρρηση . Το κορμάκι της με έφτιαχνε τρελά μιας και είναι αρκετά σφρυγηλό μέχρι που της λέω να αρχίσει να γδύνεται. Το δεύτερο σοκ ακολούθησε. Το στήθος της... Μικρό αλλά αρκετά χαλαρό για 23χρονο όπως δηλώνει... Το παραβλέπω και αυτό και αρχίζω τα γλυψίματα καθώς με περιποιόταν και εκείνη. Το τρίτο σοκ δεν άργησε να έρθει μιας και ενώ έγλειφα μου ήρθε μια ανάμεικτη μυρωδιά τσιγαρίλας με ιδρωτίλας από μέρους της. Τρώω μια ξενέρα αλλά όλα αυτά δεν με πτόησαν και προχώρησα στο παρασύνθημα μιας και είχα αρκετές ορέξεις. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να απολαύσω το μωρό όσο χρόνο θα ήθελα αφού στο μυαλό μου γύρναγαν διάφορα...

Με το που τελειώσαμε το κορίτσι ντύθηκε και έφυγε αμέσως άρα έχασε πόντους και από το social time μιας και θα μπορούσε να καλύψει κάποια ψεγάδια της με αυτό τον τρόπο αλλά και να γνωρίσει καλύτερα έναν πελάτη που την επισκευτόταν για πρώτη φορά.

Προσωπικά δυστυχώς δεν θα την ξαναπροτιμήσω. Ήδη μου φαίνονται αρκετά τα λεφτά που έδωσα για πρώτη φορά μαζί της. Η κοπέλα πάντως για όσους ενδιαφέρονται κάνει όλα τα προγράμματα αλλά το κερασάκι είναι τα 150Ε που ζητάει για το φουλ με πρωκτικό... Μάλλον πρέπει να αναθεωρήσουν λιγάκι τις τιμές τους έστω για την συγκεκριμένη. Δεν νομίζω να την ξαναπάρω Τάκη...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 18, 2011
Όνομα κοπέλας
Άννα
agapoulas
Μέλος
13
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Οκτωβρίου, 2011
Μάθε λοιπόν από το πάθημά σου ότι αν σου περισσεύουν Ευρά, πρώτα δοκιμάζεις και βρίσκεις μια που σε ευχαριστεί με το 50άρικο.
Αυτή με τα 150 θα σου κάνει πραγματικά πολύ καλό κρεββάτι, εγγυημένα.
Αλλιώς πέτα τα λεφτάκια σου στην κάθε τυχάρπαστη.
(Μεταξύ μας...ποιο social time ρε κακομοίρογλου;;; Πουτάνες είναι. Όχι ψυχοθεραπευτές.)
19 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Σωστά τα λές! Δεν έδωσα και 150 αλλά και αυτά που έδωσα ήταν αρκετά για αυτό που είδα στην συνέχεια. Βλέπεις από το σαλονάρισμα δεν μπορείς να κάνεις το καλύτερο σκανάρισμα σε όλα... Πάντως ανέφερα το social time σαν παράμετρος που μπορεί να κερδίσει κάποια κοπέλα έναν πελάτη και να τον κάνει σταθερο αν υστερεί σε κάποιο σημείο εμφάνισης ή υπηρεσιών. Δυστυχώς με την συγκεκριμένη δεν έκατσε. Συμφωνώ απολύτως με όσα που λες. Αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις πάντως ;)
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2