Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 831752
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ο εναλλακτικός τίτλος θα ήταν …(ξανά) πάμε party 2! Μια συνήθεια που έγινε λατρεία..για τους πιστούς οπαδούς του thread και όχι μόνο!
Φυσικά θα σταθώ στην ανακαίνιση του χώρου κάτω στο σαλόνι με την προσθήκη του μπαρ… Είναι κανονικό μπαράκι, με τα σκαμπουδάκια του, μεγάλη ποικιλία ποτών… και παρέμειναν και τα 2 τραπεζάκια μέσα στο σαλόνι. Όταν μπήκα..πήγα και κάθισα κατευθείαν στο μπαρ..για να το εγκαινιάσω από κοντά! Η Αναστασία (εστεμμένη barwoman πια) με κέρασε μια μπύρα που της ζήτησα. Μπορούσα να απολαύσω, σιγοπίνοντας, τη σαστιμάρα στα πρόσωπα αυτών που ανυποψίαστοι έμπαιναν πρώτη φορά μέσα… «άραγε σε στούντιο μπήκαμε ή κάναμε λάθος?»
Φυσικά όλη η παρέα εκεί..πιστή στο ραντεβού της..cheyenne, amjik, biker or novoselac, taftaar, speed, osie, px75, orestis.kou. Φυσικά ήταν και άλλα άτομα εκεί…ίσως να γράφουν και στο site. Ααααα! Ήταν και ένας «λαγός» εκεί… ήρεμος όμως καθόταν στο μπαρ… όλως περιέργως!
Φυσικά στα event αυτά.. δε σε υποχρεώνει κάποιος να κάνεις κάτι… το οποίο εγώ εκτιμώ ιδιαίτερα. Οι κοπέλες της βάρδιας έρχονται και παρουσιάζονται..μετά από προσφώνηση της κομψότατης Μαρίνας. Νομίζω η Άντζελα κάνει φοβερό σαλονάρισμα… χωρίς να αδικώ τις υπόλοιπες.. Ε και οι κοπέλες έρχονται και πιάνουν κουβέντα με όλους τους παρευρισκόμενους. Εγώ έχω μια ιδιαίτερη προτίμηση στην Μπέτυ και απολαμβάνω την κουβέντα μαζί της… αλλά και με την Αναστασία (που την συμπαθώ πάρα πάρα πολύ..και το στυλ της, και τους τρόπους της… και όλα). Αλλά και τα υπόλοιπα κορίτσια..ποια να ξεχωρίσεις? Η Αλίκη φορούσε ένα πολύ κομψό φορεματάκι, καφέ νομίζω… (με το λαγό να γίνεται επίσης καφέ!!!..και να ζητάει καφέδες!). Η ερωτική διάθεση της βραδιάς διαταράσσονταν από το τυφώνα «Κέλλυ» που όποτε κατέβαινε τις σκάλες με τα άσπρα «διαβολικά» εσώρουχα της..έκοβε τις ανάσες! Και η Ελένη ως «μπατσίνα» προσπαθούσε να επιβάλλει την τάξη.
Μια ξανθιά κοπέλα, καθόταν σε ένα τραπεζάκι, πολύ όμορφα ντυμένη και με καφέ μπότες. Την κοιτούσα..την κοιτούσα..μου χαμογέλασε.. Ήταν η Αλεξάνδρα! Μα καλά πως και δεν τη γνώρισα αμέσως! Κουκλάρα!
Η ώρα περνούσε ευχάριστα… και κόντεψα να ξεχαστώ! Τα δίχτυα της Μπέτυς είχαν πέσει πάνω μου… και με τραβούσαν στο δωμάτιο.. Ε δεν άντεξα..
Θα την έπαιρνα για δεύτερη φορά..μετά από μια βδομάδα.. Όμως τίποτε δεν έγινε το ίδιο! Κάθε φορά έχει ιδέες για καινούργια πράγματα… και με την όποια πείρα έχω στα στούντιο, την κατατάσσω στην κορυφή των kinky – fetish girls που δουλεύουν αυτή τη στιγμή..

Ανεβήκαμε σχεδόν μαζί στο δωμάτιο..γιατί η βάρδια της θα τελείωνε… Γδύθηκα γρήγορα και έπεσα στο κρεβάτι δίπλα της.. Είχε βγάλει τις γόβες της και μου έχωσε με ορμή τις πατούσες της στα μούτρα μου!
- «Γλείψτα»! …μια λέξη..μια προσταγή.
Τα πόδια της ήταν ελαφρώς ζεστά… και είχαν το άρωμα από το δέρμα των παπουτσιών της. Δεν ξεκινήσαμε αργά… όπως άλλες φορές..αλλά με ορμή..λες και συνεχίζαμε κάτι που είχαμε διακόψει από άλλη φορά. Μου χτυπούσε τα πόδια της στο πρόσωπο με μανία. Πονούσα αλλά το απολάμβανα!
Σαν τρελή σηκώθηκε, μου έκανε κεφαλοκλείδωμα, και γύρισε το σώμα μου ανάσκελα…
- «Πιες τα» μου είπε με αγριεμένο τρόπο… και άρχισε να αφήνει τα σάλια της να στάξουν μέσα στο στόμα μου… με αργό τρόπο..για να τα βλέπω να κρέμονται..σιγά σιγά. Μου έκλεισε το στόμα για να τα καταπιώ… και με ένα δυνατό σπρώξιμο με έριξε μπρούμυτα στο κρεβάτι.
- «Θα σε λιώσω στο πάτημα μαλάκα!» μου είπε..και χωρίς δεύτερη προειδοποίηση ανέβηκε πάνω στην πλάτη μου.. Ένιωθα το βάρος της να με συνθλίβει..ενώ αυτή κρατώντας πολύ επιδέξια την ισορροπία της… κοιταζόταν στον καθρέπτη..Πάτησε πάνω στα κωλομέρια και ένιωσα μια γλυκιά ζεστασιά καύλας.
Χωρίς να αλλάξω στάση, κάθισε πάνω στην πλάτη μου ανάποδα, και άρχισε να μου χαϊδεύει τον κώλο και τα αρχίδια μου. Την κοιτούσα από το καθρέπτη να παίρνει ένα προφυλακτικό, να το φοράει στο δάχτυλο και να κωλοδαχτυλιάζει σιγά σιγά αφού έφτυνε την κωλότρυπα μου. Πότε πότε μου έδινε μπατσάκια στ’ αρχίδια..
Είχα ερεθιστεί αφάνταστα από αυτά τα παιχνίδια.. Ξαναφόρεσε τις γόβες της, πήγε στη βιτρίνα και έβγαλε το μαστίγιο. Ήμουν ανάσκελα ο μισός πάνω στο κρεβάτι και άλλος μισός κατάχαμα. Άρχισε να με χτυπάει πολύ δυνατά και να με φτύνει. Σε μια στιγμή με πάτησε δυνατά πάνω στο πούτσο μου… και με κλώτσησε στ’ αρχίδια! Δεν αστειεύεται η Μπέτυ σε τέτοια παιχνίδια…
Σε στυλ αφέντρας κάθισε στην πολυθρόνα και αργά σήκωσε τα πόδια της..ανοίγοντας τα μπροστά μου..το ξυρισμένο μουνί της ήταν φοβερό όπως πρόβαλε..
- «Κοίτα καλά τη μουνάρα μου..κοίτα πως την τρίβω…» …τα δάχτυλα της έτρεξαν πάνω στα μουνόχειλα της και αργά άρχισαν να χαϊδεύουν την κλειτορίδα της..
Μου έδωσε τις γόβες της να τις γλείψω..και να τακούνια της χώθηκαν μέσα στο στόμα μου..
- «Έτσι γλείψτα και τα δυο μαζί..ταυτόχρονα..» και τα έχωσε δυνατά στο λαρύγγι μου, ώσπου πνίγηκα! Τις έβγαλε και τις πέταξε μπροστά μου.
- «Πάρε τη γόβα μου και γάμησε την! Τώρα!» μου είπε δυνατά. Πήρα τη δεξιά μαύρη ψιλοτάκουνη γόβα της και έχωσα τον πούτσο μου μέσα. Άρχισα να τον τρίβω πάνω στο μυρωδάτο πάτο του παπουτσιού της... Αυτή με κοιτούσε και άρχισε να τρίβει το μουνί της πιο γρήγορα…
- «Μύρισε το μουνί μου! Αλλά μόνο θα το μυρίσεις! Μη με γλείψεις αμέσως γιατί θα σε τσακίσω» μου είπε… και αφού κάθισα πάνω στο σκαμνάκι των ποδιών, έχωσα το πρόσωπο μου πάνω στη μουνάρα της. Το δυνατό της άρωμα κατέκλεισε τις αισθήσεις μου…
- «Μύριζε το μουνί μου και γάμα τη γόβα μου» μου φώναξε… και εγώ ..με έπιασε η τρέλα..άρχισα να γαμάω τη γόβα με όλη μου τη δύναμη..σχεδόν πονούσα… το πρησμένο πουτσοκέφαλο μου είχε γίνει κατακόκκινο… προφανώς από τη αφιλόξενη τριβή μέσα στο παπούτσι..
- «Γλείψε με τώρα» μου είπε πιο σιγά… αλλά όπως έπεσα άγρια με τα μούτρα να τη ρουφήξω με χτύπησε στο πρόσωπο και μου είπε θυμωμένα..
-«Πιο σιγά… θα γλείψεις την ευαίσθητη περιοχή μου αργά αργά…».. σταμάτησα το παιχνίδι με τη γόβα της..και ξεκίνησα ένα απολαυστικό γλειφομούνι..όχι άγριο όπως της προηγούμενης φορά..αλλά πιο απαλό..κυρίως με ελαφρά χτυπήματα της γλώσσας μου πάνω στην κλειτορίδα της..και όποτε μου το ζητούσε στην είσοδο του κόλπου της. Εκείνη έλεγχε το ρυθμό..εκείνη δούλευε το κεφάλι μου πάνω στο μουνί της… ώσπου την ένιωσα να κλείνει τα μπούτια της δυνατά, να βογγάει σιγά και να σπρώχνει το κεφάλι μου προς τα πίσω…
Ήθελα να τη γαμήσω σαν τρελός.. Δεν κατάλαβα πότε βρεθήκαμε στο κρεβάτι.. Απλά μου πέρασε το λάστιχο… δεν ήθελα ούτε τσιμπούκι, ούτε τίποτα..απλά να μπω μέσα της. Έφτυσα πάνω στον πουτσο μου..και μπήκα απότομα. Σήκωσα τα πόδια της, στην αγαπημένη μου στάση, στους ώμους, και σφυροκοπούσα δυνατά. Μου φώναξε να την πνίξω. Την άρπαξα από το λαιμό..έπεσα πάνω της και της έγλειψα τα μάγουλα.. Σηκώθηκα στα γόνατα και συνέχισα να τη γαμάω..κρατώντας τη από τους αστραγάλους. Θεέ μου ένιωθα την ανάσα μου να κόβεται από την ένταση.
Αυτή με προέτρεπε να συνεχίσω… έκανε σαν τρελή… Δεν άντεχα άλλη στάση..πήγα να κάνω μερικά χτυπήματα ακόμα, σαν κομπρεσέρ..αλλά ένιωσα δεν μπορούσα να αναπνεύσω.. ! Η παρατεταμένη ηδονή..είχε φτάσει την καύλα στο απροχώρητο… Μου είχε έρθει 2 φορές να χύσω στο αυτό το διάστημα..αλλά το κοντρόλαρα κάπως… Κακώς.
Έβγαλα την καπότα και πεταχτήκαμε στη ντουζιέρα για να χύσω στα πόδια της ενώ θα με μούσκευε με τη χρυσή βροχή της..
Συνέχιζα να μην μπορώ να ρυθμίσω την αναπνοή μου..αλλά δε θα σταματούσα! Άρχισα να την παίζω στα γόνατα, αυτή όρθια μπροστά μου να με λούζει με την golden rain της.. Δε μπορούσα να χύσω! Όταν άρχισε να χτυπάει τη μουναρα της με την παλάμη της μπροστά μου..ένιωσα μια δυνατή σύσπαση στον προστάτη..και αρπάζοντας το ένα πόδι της… έχυσα πάνω στα δαχτυλάκια της… αυτή με μια κίνηση καβάλησε τον αυχένα μου, κλειδώνοντας δυνατά το λαιμό μου ανάμεσα σα μπούτια της και με ξανακατούρησε πάνω στην πλάτη… ενώ εγώ δεν είχα συνέλθει από το χύσιμο..
Βαριανάσαινα ακόμα και όταν πλύθηκε η Μπέτυ και με κόπο πλύθηκα και εγώ… ήταν υπέροχα… αλλά την επόμενη φορά θα χύσω πάνω στο ιεραποστολικό..γιατί θα πάθω έμφραγμα!
Κατεβαίνοντας..πρόσεχα μη φάω τα μούτρα μου στις σκάλες..

Το πάρτυ είχε τελειώσει. Ήταν μόνο ο «λαγός» που κάτι ..μαγείρευε, και ο speed που μιλούσε με τη Σάρα (φορούσε ένα διχτυωτό ολόσωμο..κόλαση). Ένας τύπος καθόταν στο τραπεζάκι είχε γυρισμένη την πλάτη του προς εμένα..και σε μια στιγμή έπεσε πάνω μου. Με καθυστέρηση δευτερολέπτων γύρισε και μου ζήτησε συγνώμη. Ήθελε να ανάψει τσιγάρο..και η Σάρα προθυμοποιήθηκε..αλλά όποτε πήγαινε να του ανάψει..αυτός έγερνε, άθελα του, προς τα πίσω σαν το πύργο της Πίζας. Ήταν στο κόσμο της λιάρδας… (τύπε μου ελπίζω να έφτασες καλά εκείνο το βράδυ στο σπίτι σου)…

Συμπερασματικά.. Η Μπέτυ είναι φοβερή στα kinky παιχνίδια, στο δωμάτιο τα δίνει όλα 100% και κάθε φορά έχει διαφορετικές ιδέες. Όσο για τα events είναι μια ευκαιρία να γνωρίσεις τα κορίτσια καλύτερα… πέρα από τα στενά χρονικά όρια κάποιου προγράμματος. Και φυσικά γνωρίζεις άλλα άτομα…
Και τελειώνοντας να πω… πως περιγράφω απλώς τις εμπειρίες μου από τη συγκεκριμένη βραδιά στο Φ104, προσπαθώντας να γίνω όσο το δυνατό λεπτομερειακός. Χαίρομαι αν βοήθησα κάποιον να συλλέξει πληροφορίες ή ιδέες από το πρόγραμμα που έκανα ώστε να κάνει τις δικές του επιλογές.
Αυτό και τίποτε παραπάνω…

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 13, 2011
Όνομα κοπέλας
Μπέτυ
Υπηρεσίες
sarouman
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
69
Likes:
535
Πόντοι:
7.125
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Οκτωβρίου, 2011
διευκρίνιση πρώτη: είχα γίνει κατακόκκινος από το πάθος και ζήτησα καφέ για να γλυτώσω από το πιώμα...ευτυχώς στο μπλόκο μετά που έπεσα στη βούλα ήμουν καθαρός...ερώτηση: γλύψτα ρε μαλάκα?? το μπετάκυ βλέπω έχει πάρει θάρρητα...
18 Οκτωβρίου, 2011
ε βρε γιατρέ...τι να μαγείρευα...εγώ ψυχή δεν έχω?? να μην πεάσω εγώ καλά?? τι ν κάνω?? μέχρι αργά περίμενα....όχι σαν κ σένα που επωφελήθηκες κατευθείαν...χεχε
20 Οκτωβρίου, 2011
Όταν το δερμάτινο παπούτσι είναι καινούργιο... τα πόδια έχουν άλλη γεύση.
Τύφλα νά' χει το μουνί κι ο κώλος
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3