Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 364 10
Sex Studio
414884
Γενική βαθμολογία
9.2
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Είναι η πρώτη φορά, που στα τόσα χρόνια της «πορείας μου» η κατάθεση σε ένα ίδρυμα συνοδεύεται από τους ήχους Ελληνικού ροκ.
Τρύπες, Ξύλινα Σπαθιά, Πυξ Λαξ, Ενδελέχεια, ήταν κάποια από τα συγκροτήματα που ακουγόντουσαν στο δωμάτιο, όσο αγωνιζόμουνα με την Αλίνα.
Γνωστή σε όποιον ασχολείται με τα studio και σταθερή αξία, δεν θα κουράσω με περιγραφή.
Γελαστή, φρεσκομπανιαρισμενη ήλε στο δωμάτιο, με την πετσέτα περασμένη στο σώμα της κρατώντας τα εσώρουχα της. Ξάπλωσε δίπλα μου και άρχισαν τα πρώτα φιλιά και χάδια. Άψογα τα προκαταρκτικά της, με γλειψίματα στον λαιμό και το στήθος μου, πέρασμα με baby oil σε όλο τον «μικρό Cheyenne» για μια από τις καλύτερες ισπανικές.
Σειρά μου για περιπτύξεις και περιποίηση, κάτι που απολάμβανε μιας και η συμμέτοχη της, οι αναστεναγμοί και τα βογγητά της, επιβεβαίωναν του λόγου το αληθές.
Προφυλακτικό και στοματικό. Βαθύ, αισθησιακό, υγρό, χτυπήματα της γλώσσας στο κεφαλάκι, πέρασμα σε όλο τον κορμό, δεν άφησε παραπονεμένα και τα @@κια.
Και νέα περιποίηση από πλευράς μου, μέχρι την έναρξη του sex., με ιεραποστολικό. Συνέχεια με στάση του λωτού, cow girl και ο επίλογος γράφτηκε στα τέσσερα.
Μετά το τέλος, αγκαλίτσα στο κρεβάτι, κουβεντούλα για όση ώρα μας έπαιρνε, μιας και το κουδούνι χτυπούσε συνεχώς. Όταν την ρώτησα, πότε θα ξαναφύγει για την πατρίδα της, με πολύ χιούμορ, και με την άπαιχτη ξενική προφορά της μου απάνησε : « Όλο λέω θα φύγω, είχα πει θα φύγω, κι΄ομως είμαι ακόμα εδώ»
Αυτά για την εμπειρία μου με την Αλίνα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….
Τρύπες, Ξύλινα Σπαθιά, Πυξ Λαξ, Ενδελέχεια, ήταν κάποια από τα συγκροτήματα που ακουγόντουσαν στο δωμάτιο, όσο αγωνιζόμουνα με την Αλίνα.
Γνωστή σε όποιον ασχολείται με τα studio και σταθερή αξία, δεν θα κουράσω με περιγραφή.
Γελαστή, φρεσκομπανιαρισμενη ήλε στο δωμάτιο, με την πετσέτα περασμένη στο σώμα της κρατώντας τα εσώρουχα της. Ξάπλωσε δίπλα μου και άρχισαν τα πρώτα φιλιά και χάδια. Άψογα τα προκαταρκτικά της, με γλειψίματα στον λαιμό και το στήθος μου, πέρασμα με baby oil σε όλο τον «μικρό Cheyenne» για μια από τις καλύτερες ισπανικές.
Σειρά μου για περιπτύξεις και περιποίηση, κάτι που απολάμβανε μιας και η συμμέτοχη της, οι αναστεναγμοί και τα βογγητά της, επιβεβαίωναν του λόγου το αληθές.
Προφυλακτικό και στοματικό. Βαθύ, αισθησιακό, υγρό, χτυπήματα της γλώσσας στο κεφαλάκι, πέρασμα σε όλο τον κορμό, δεν άφησε παραπονεμένα και τα @@κια.
Και νέα περιποίηση από πλευράς μου, μέχρι την έναρξη του sex., με ιεραποστολικό. Συνέχεια με στάση του λωτού, cow girl και ο επίλογος γράφτηκε στα τέσσερα.
Μετά το τέλος, αγκαλίτσα στο κρεβάτι, κουβεντούλα για όση ώρα μας έπαιρνε, μιας και το κουδούνι χτυπούσε συνεχώς. Όταν την ρώτησα, πότε θα ξαναφύγει για την πατρίδα της, με πολύ χιούμορ, και με την άπαιχτη ξενική προφορά της μου απάνησε : « Όλο λέω θα φύγω, είχα πει θα φύγω, κι΄ομως είμαι ακόμα εδώ»
Αυτά για την εμπειρία μου με την Αλίνα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 15, 2011
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
σχεδόν όλες ίδιες....
νομίζεις οτι προσθέτεις κάτι το διαφορετικό κάθε μια ίδια κριτική που ανεβάζεις για αυτήν?
Αυτο που θεωρω οτι προσθετω ειναι οτι μετα απο τοσο καιρο δεν εχει πάψει να ειναι αψογη.
ΥΓ: 16 ειναι οι κριτικες μου για την Αλίνα μεσα σε 3 χρονια.
Περιπου 5 κριτικες τον χρονο δηλαδη. Δεν νομιζω να ειναι υπερβολικες.
Εαν ειναι, ας μου το πει ο Antisthenis να μην ξαναγραψω.
Η πρώτη μου κριτική αφορούσε την ήδη υπερτιμημένη από το παλιό ΜΠΟΥ. Αλίνα του Τσεγιέν.
Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι σεναριογράφοι της Αλίνας (aris κ.τ.λ) και γράφτηκε στημένη κριτική στα χνάρια της δικής μου προσπαθώντας να καταρρίψει ένα προς ένα τα γραφόμενά μου.
Έγραφε χαρακτηριστικά οτι η κριτική του Τζόκερ είναι άκυρη! Χε χε!
"ΥΓ: 16 ειναι οι κριτικες μου για την Αλίνα μεσα σε 3 χρονια.
Περιπου 5 κριτικες τον χρονο δηλαδη. Δεν νομιζω να ειναι υπερβολικες."
Μπααα...καθόλου!
Τσεγιέν, "ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΜΗΤΗΡ ΠΑΣΗΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ" έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι!
Κατά την ταπεινή μου άποψη, ήλθε (έστω και αρκετά καθυστερημένα) η ώρα να κάνετε και την αυτοκριτική σας (αν τολμάτε φυσικά).
β. Οι εμμονές δεν έχουν λογική κύριε Τζόκερ. Όπως πχ αυτή του να επιτίθεται κανείς ασταμάτητα στις υπηρεσίες των οίκων ανοχής, ανάμεσα σε άλλες εμμονές που μπορεί να έχει (που δεν είναι της παρούσης).
Μήπως ήρθε η ώρα να βρείτε κάποιο άλλο χόμπι; (λέω, μήπως;;;)
Υ.Γ. Τελικά διαπιστώνω πως δυστυχώς έχουν διαφύγει της προσοχής σας τα καλύτερα από τους αρχαίους ημών...
Υ.Γ.2 Θερμή παράκληση: μην τους πιάνετε συνέχεια στο "στόμα" σας. Όσο κι αν το προσπαθείτε, δε θα το καταφέρετε στο τέλος να τους λερώσετε (ευτυχώς για όλους μας).