Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 831753
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Εχοντας διαβασει τα θετικα σχολια φιλου συναγωνιστη για την Αναστασια ,αποφασισα να επισκεφτω για πρωτη φορα το στουντιο στη Φυλης για να την γνωρισω.Η Αναστασια εχει γλυκο προσωπο με εκφραστικα ματια.Ειναι ψηλη με σωμα αψεγαδιαστο και υπεροχα μακρια ποδια.Μικρο στηθος,που ομως δεν με ενοχκησε καθολου.Οι ρωγες τεραστιες σε προκαλυν να τις γλυψεις.Δερμα απαλο,ελαφρα μαυρισμενο και ωραιο στριγγακι που τονιζε το καλοσχηματισμενο σφιχτο κωλαρακι της.Σε γενικες γραμμες πραγματικη γκομεναρα. Ηρθε στο δωματιο με χαμογελο και λαγνο βλεμμα.Στην αρχη μου φανηκε ψυχρη.Της εκανα ελαφρυ μασσαζ σε ολο της το σωμα ,χαλαρωσε και εγινε πιο φιλικη.Ηταν καθαρη και τα προκαταρκτικα της ποιοτικα.Καλο στοματικο,αργο και αισθησιακο με πολλα υποσχομενο για την συνεχεια πονηρο βλεμμα.Ειχε συμμετοχη στις τρεις στασεις που δοκιμασαμε και οι διακριτικοι της αναστεναγμοι με εφτιαξαν ωστε να ολοκληρωσω συντομα στα τεσσερα με θεα τα υπεροχα οπισθια της. Για τα γουστα μου ειναι μια απο τις κορυφαιες που εχω συναντησει στο χωρο.Μου εκανε καλη εντυπωση οτι μετα απο καθε πελατη καθαριζουν το δωματιο και αλλαζουν τα σεντονια.Δεν νομιζω ομως οτι αλλαζουν τις μαξιλαροθηκες.Ηυπηρεσια φιλικη και ευγενικη.Μονο αρνητικο σημειο θεωρω το προβκημα με το παρκινγκ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 12, 2011
Όνομα κοπέλας
Αναστασία
Υπηρεσίες
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
5 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
44
Likes:
6
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Οκτωβρίου, 2011
Καλησπέρα Samiles.....
Μαζί με τα σεντόνια αλλάζουμε και της μαξιλαροθήκες.....
Μάλλον δεν το πρόσεξες καλά αλλά στο κρεβάτι υπάρχουν δύο διακοσμητηκά μαξιλάρια, ένα μεγάλο μακρί που είναι σαν "καραμελα" και ενα μικρό, και πάνω απο αυτά υπάρχει ένα κανονικό μαξιλάρι που κάθε φορά με τα σεντόνια αλλάζουν και αυτό.
Να είσαι καλά.....
Γειά σου...
K
KELARA
(Updated: 13 Οκτωβρίου, 2011) 13 Οκτωβρίου, 2011
Πως είναι δυνατόν στην αρχή τις κριτική σου να λες πως ήρθες πρώτη φορα στο στούντιο και στο τέλος πως η Αναστασία είναι απο τις κορυφαιες που έχεις συναντησει στο χωρο
και αυτή η ερώτηση με την καλή εννιά μήπως εγώ δεν κατάλαβα κάτι...

Κελλάκι μου ... ποσο γρηγορη είσαι βρε μωρό μου;
13 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Πιστευω πως ο φιλος εννοει γενικοτερα τον χωρο των studio, και οχι αποκλειστικα τον χωρο του Φ104, οταν αναφερεταιι οτι "η Αναστασία είναι απο τις κορυφαιες που έχεις συναντησει στο χωρο ".

Αυτη την εξηγηση δινω εγω τουλαχιστον
13 Οκτωβρίου, 2011
Εγώ έχω να γράψω τούτο...
Οι άλλες κοπέλες πρέπει να πάρουν παράδειγμα από την Κέλλυ και την Μαρίνα και ν' απαντάνε οι ίδιες σε ότι τις αφορά...
Δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα...
Ισα- ίσα που ''θα κερδίσουν πόντους'' από αυτήν τους την κίνηση...
Βέβαια αυτή η παρατήρηση μου, θα ταίριαζε περισσότερο στην προηγούμενη κριτική για την Αναστασία , που ειπώθηκε κάτι αρνητικό και όχι τόσο σ' αυτήν που θεωρείται θετική κριτική...
Αλλά βρήκα την ευκαιρία και επεκτάθηκα κομματάκι...
B
bottom
15 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Καταρχην θελω να τονισω οτι η κριτικη που με εκανε να επισκεφτω την Αναστασια ηταν η δικη σου καθοσον θεωρω τα σχολια σου αξιοπιστα.Επισης θελω να διευκρινησω οτι αναφερομουν στο χωρο των στουντιο γενικοτερα και οχι στο Φ104 που πραγματι επισκεφτηκα για πρωτη φορα, αλλα θα το ξανατινησω.
15 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Γεια χαρα Μαρινακι.Θελω να διευκρινησω οτι στο σχολιο μου αναφερομουν για τον χωρο των στουντιο γενικοτερα.Αν και τακτικος επισκεπτης των στουντιο ,στο Φ104 ηρθα για πρωτη φορα. Θα το ξανατιμησω ομως.
15 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Γεια σου Κελαρα. Δεν προσεξα καλα για τις μαξιλαροθηκες.Αλλωστε χτες που ξαναεπισκεφτηκα τον χωρο σας ,μου το εξηγησε η ευγενικη υπηρεσια και το διαπιστωσα.Να επανορθωσω λοιπον.Γεια χαρα.
15 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Γεια χαρα Bottom.Συμφωνω μαζι σου και επαυξανω στο οτι οι κοπελες πρεπει να απαντανε στα κακοπροαιρετα σχολια.Θεωρω την συγκεκριμενη μου κριτικη για την Αναστασια πολυ θετικη ,ωστε να μην χρειαζεται απαντηση.Καλο βραδυ.
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8