Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 164 10
Sex Studio 143488
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Τώρα θα βγάλω αρκετά αρνητικά στη φόρα. Ξεκινώντας με το σε πόσο τελικά ηλίθιο σημείο είναι αυτό το μπουρδέλο. Κάθε φορά που περπατάω από την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων που παρκάρω μέχρι να μπω μέσα δηλαδή περπατώντας 20 μέτρα ΠΑΝΤΑ πετυχαίνω ένα 31 να περνάει, πράγμα που είναι lame γιατί μπορεί να σε δει πολύς κόσμος.
Η τσατσά είναι ευγενική άμα μπεις, μου έχει τύχει όμως να λέει μαλακίες αν δεν μπω. Είναι μια με γυαλιά με το που την βλέπω μου έρχεται η λέξη ΓΥΠΑΣ του ΤΑΚΜΑΝ.
Τελωσπάντων μετά το hate διάλειμα ας πούμε κ για την πουτάνα.
Σουζάνα ουγγαρέζα σύμφωνα με το στυλάκι του μαγαζιού που εδώ που τα λέμε μπορεί να βαφτίζει ουγγαρέζες όποιες θέλει. Η Σουζάνα είναι μια μέτρια γκόμενα και σε σώμα κ σε φάτσα, έχει ωραία μάτια πάντως και μου θυμίζει μια ΠΟΛΥ μαλακισμένη γνωστή μου στο πιο όμορφο. Αυτό λίγο με ξενέρωνε ενώ γαμιόμασταν γιατί θυμόμουν την άλλη την ηλίθια και ξενέρωνα αλλά εντάξει. Είναι κοντή με παραπάνω κιλά ομοιόμορφα βαλμένα κ όχι για τα κιλά της όχι άσχημο αισθητικό αποτέλεσμα. Τα βυζάκια είναι μικρά κ αρκετά στητά, δεν τα επεξεργάστηκα αρκετά, κάναμε θα έλεγα μηχανικό γαμήσι. Στην αρχή λίγο από πάνω μετά ιεραποστολικά για αρκετή ώρα κ τέλιωσα εκεί, όλη τη δουλεία εγώ την έκανα. Πίπα ήταν καλή μωρέ. Όταν είχε μπει πήγε με την μια να μου βάλει καπότα έλα ριλάξ λέω Κυριακή είναι μόνοι μας είμαστε.. τελικά έκανε κάτι χαϊδάκια που λέει και η τσατσά της Ιονέλας έκανε ένα κατεβατό φιλώντας από λαιμό μέχρι αρχίδια κ μετά έβαλε λάστιχο. Ναι κυρίες και κύριοι έκανε καραμπαλίκινγκ σαν ακούρευτα αρχίδια μου μόνη της! Για πολύ λίγο βέβαια αλλά δεν γαμής... Μού έδινε κ κάτι πεταχτά φιλάκια στο στόμα για να δω την γλύκα της ακουρεψιάς μάλλον. Στο τέλος καθώς τελιώσαμε είχα αράξει ξαπλωτός στο κρεβάτι κ αυτή σηκώθηκε κ μου γαργαλούσε τις πατούσες (+1 πόντος συμμετοχή!).
Κλείνοντας αγαπητοί αναγνώστες θα έλεγα μιάς κ εγώ είμαι αρκετά οπτικός τύπος για τα χοντρά είναι ΟΚ. Αλλιώς είμαστε ακόμα στην αναζήτηση του hot teen!
Να περνάμε όλοι καλά! Μεγάλο χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 09, 2011
Όνομα κοπέλας
Σουζάνα
M
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια