Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 127 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 488250
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Παρασκευή βράδυ αφού έχει κερδίσει η Εθνική κατηφορίζω τον εθνικό μας δρόμο και καταλήγω στο Κηφισού 60! Πρώτο κορίτσι η Ιωάννα,μελαχροινή χοντρούλα ( με τίποτα για τα γούστα μου!). Η αλήθεια όμως είναι ότι για την Πάολα πήγα ούτως η άλλως λόγω των φωτό που είχα δεί στο Ιντερνέτι! Βγαίνει λοιπόν το κορίτσι και παθαίνω ζημιά μάγκες! Μιλάμε για ένα ξανθό άγγελο γύρω στα 20-21 με φοβερό κορμί αλλά ακόμα πιο φοβερό προσωπάκι! Δίνω το 50 (πρώτη φορά βλέπετε έπρεπε να γίνει η δοκιμή) και μπαίνω στο δωμάτιο! Το δωμάτιο τίποτα το φοβερό! Μέτριος χώρος απλά καθαρός! Μετά απο λίγο έρχεται το πιπινάκι και ξαπλώνει δίπλα μου. Φοβερό κορμί, απίστευτο πρόσωπο, καταπληκτικά φιλική διάθεση και ακόμα πιο φανταστική επιδερμίδα! Στη δράση τώρα, δεν ενθουσιάστηκα απο το στοματικό της (θέλει δουλειά) αλλά στα υπόλοιπα ήταν πολύ καλή! Πιο GFE κατάσταση αλλά εμένα τουλάχιστον με κάλυψε! Πολύ προσεγμένο κοριτσάκι (μανικιούρ - πεντικιούρ στην πένα, ο καθένας με τα βίτσια του) δεν κλαίς τα λεφτά σου φεύγοντας και σίγουρα έχει πολλές προοπτικές να γίνει απο τις καλύτερες στο είδος!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 07, 2011
Όνομα κοπέλας
Πάολα
Μέλος
9
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού