Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 219 10
Γενική βαθμολογία

6.9
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η Λίντα στην γνωστή υπέρ-φανταστική κατάσταση της. όποιος δεν πάει χάνει απλά. Παιδιά με
40-50 ευρώ δεν βρίσκεις καλύτερη. Απλά ένα μεγάλο πρόβλημα. Η γνωστή τσατσά (Ρωσίδα μεσήλικη με μαύρο καρέ μαλλί) έκανε κατά την άποψη μου 2 σημαντικότατα φάουλ. Μου λέει η Λίντα είναι θα μπεις? λέω ναι. βγάζω 50ρι και της λέω "έχετε 10 ευρώ ρέστα?". μου λέει από πότε μπαίνεις με 40 ευρώ? (από όταν ήταν ακόμη στο Βουλιαγμένης 83 ήθελα να της πω). Μου την έσπασε πριν καν μπώ. Επίσης όταν πήρα δεύτερη φορά με Λίντα (άλλο 40ρι φυσικά) έβλεπα το πόμολο της πόρτας να ανεβοκατεβαίνει, και μετά από λίγο να γδέρνει τον τοίχο (ΕΛΕΟΣ).
φυσικά και ξενέρωσα, ευτυχώς είχα καλογαμήσει πριν. Βγαίνοντας μου λέει πως ήμουν στο δωμάτιο 25 λεπτά (σοβαρά το αμφιβάλω αυτό-αποδεικνύεται από κάμερα ή/και ρολόι αλλά τι να της πώ?). Μετά μου λέει πως άλλα 2 δωμάτια είναι γεμάτα και σχολάει η Λίντα 11 η ώρα (και εγώ τι φταίω?? δεν πλήρωσα τόσα λεφτά?). Μάλιστα παλαιότερα σε πιο παχιές εποχές είχα δώσει 3 επί 40 ευρώ για 3 εκτονώσεις με το αγγελούδι-μπισκοτάκι Λίντα. Ελπίζω άλλη φορά να πέσω σε άλλη τσατσά, το έχει σύστημα αυτή μία ζωή τα ίδια κάνει και σε άλλους πελάτες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 05, 2011
Όνομα κοπέλας
Λίντα
tasos999
Ενεργό Μέλος
16
Πόντοι:
606
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 messinia

Σχόλια

11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Οκτωβρίου, 2011
Με πόσα μπήκες;
J
jockerx
(Updated: 08 Οκτωβρίου, 2011) 08 Οκτωβρίου, 2011
Φιλαράκι συνήθως δεν φταίνε μόνο οι τσατσάδες. Αν ενοχλείτο η κοπέλα θα της τα έψαλλε μια δυο και θα της έκοβε το βήχα.
Οπότε και το αγγελούδι σου που λες είναι πιθανότατα χωμένο στο κόλπο...
Προσωπικά, σε αντίστοιχες φάσεις δεν χαρίζομαι καθώς θεωρώ την άνεση χρόνου ως εκ των σημαντικότερων υπηρεσιών και αναφαίρετο δικαίωμά μας που αποκτούμε άμεσα με την καταβολή του αντιτίμου!
Οπότε, στην αρχή προειδοποιώ και αν δεν πιάσει απλά τις γράφω στα μεγάλα μαλλιαρά μου αρχίδια, μαυρίζοντας τσατσάδες, εκδιδόμενες και μαγαζιά ολάκερα.
Αν δεν με σέβονται έχουν τις θερμότερες ευχές μου να πάνε στο διάολο και την υποστήριξή μου γι ακόμα παραπέρα αν γουστάρουνε!
Πάντα να τους δείχνετε ότι έχει κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουνε τσιμπούκια...
Π
Πύρκαυλος
08 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Έδωσα 40 ευρώ (απλό πρόγραμμα). Απλά έβαλα όλες τις δυνατές υπηρεσίες της Λίντας για να μην της
χαλάσω το σκορ (και το status). με πείραξε ότι η τσατσά βάρεσε την πόρτα όχι η Λίντα.
(Updated: 08 Οκτωβρίου, 2011) 08 Οκτωβρίου, 2011

Η Λίντα πως να τη βαρέσει αφού είναι δωμάτιο;
Αλλά αφού έχει γίνει κατ' επανάληψη, δεν είναι λογικό να είναι συνεννοημένη με την τσατσά; Αλλιώς της την έλεγε μια, δυο και θα την έβαζε στη θέση της ώστε να μην ενοχλεί τους πελάτες της.
Ντουέτο είναι πάντα τσατσά κι εκδιδόμενη αδερφέ!
Π
Πύρκαυλος
08 Οκτωβρίου, 2011

H Λίντα είναι ξηγημένη γκόμενα. Δεν το νομίζω, εντάξει άποψη σου αδερφέ, no problem Χεχε!
08 Οκτωβρίου, 2011

οχι Πυρκαυλε ι σηγκεκριμενη κοπελα ενωχλιτε και η οιδια αλλα η πολιτικη του μαγαζιου εινε ετσι ειδικα οταν εχει κοσμο τα πραγματα εινε ακομα χειροτερα εχει γεινη και σε εμενα
08 Οκτωβρίου, 2011

Όπως νομίζετε...
Να πω μόνο ότι δεν ξέρω κατά πόσο υφίσταται η έννοια "ξηγημένη γκόμενα"!
Π
Πύρκαυλος
08 Οκτωβρίου, 2011

Κουβεντιάζοντας διαβάζοντας και ακούγοντας έχω καταλήξει στα εξής: Υπάρχουν στουντιο που έχουν σαν πολιτική να θέλουν να σε τελειώνουν γρήγορα. Η υπηρεσία χτυπάει την πόρτα (σπάνια) ή ανεβάζει την ένταση της μουσικής (συνήθως). Οι σωστές επαγγελματίες αντιδρούν γιατί θέλουν ο πελάτης να μην δυσαρεστείται. Δεν μπορούν όμως να αλλάξουν τη βασική γραμμή του στούντιο, θα πρέπει αναγκαστικά να κάνουν τη βάρδια τους εκεί που έχουν δουλειά, οπότε θα της κτυπήσουν την πόρτα, θα δυναμώσουν τη μουσική κτλ. Από την άλλη, υπάρχουν άλλα στουντιο που δεν σε πιέζουν χρονικά.
Όσον αφορά τη Λίντα, δεν θεωρώ ότι είναι προσυνεννοημένη σε κάτι τέτοιο. Έχοντας πάει μαζί της και συζητήσει αρκετές φορές ξέρω πώς σκέπτεται και ότι προσέχει πολύ την ποιότητα των υπηρεσιών της (δεν κάνει διπλοβάρδιες, επιθυμεί καλούς χώρους, κτλ.). Θεωρώ ότι δεν την αντιπροωπεύει αυτή η συμπεριφορά προς τον πελάτη.
Προσωπικά είμαι αυστηρός με τις επιλογές μου. Έχω τις προτιμήσεις μου στις κοπέλες, και ξέρω ποιές μού αρέσουν ειτε σε εμφάνιση ειτε σε υπηρεσίες. Όμως δεν κάνω καμιά έκπτωση ούτε και στο στουντιο (καθαριότητα, ποιότητα παροχών, εξοπλισμός, να μην με κοροιδεύουν, τιμές, χρόνος στο δωμάτιο, κτλ.). Καμιά κοπέλα δεν θα μπορούσε να με πείσει να πηγαίνω τακτικά εάν δεν ήμουν ικανοποιημένος από το χώρο, οπότε δεν γίνομαι τακτικός πελάτης. Βέβαια, πολλές φορές για κάποια κοπέλα που με ενδιαφέρει πολύ, ψάχνω να βρω εάν δουλεύει (τακτικά ή εκτάκτως) σε κάποιο άλλο χώρο που με ικανοποιεί, οπότε τρέχω ξοπίσω της. Το έχω κάνει! Το ότι δεν αναφέρω άλλα ονόματα σε αυτό το σχόλιο δεν σημαίνει ότι δεν έχω γνώμη.
08 Οκτωβρίου, 2011

χμ την έχω πατήσει πολλές φορές σε ρδέλα (δεν θα ξεχάσω απαράδεκτη συμπεριφορά μίας 2002 Διδύμου κάτι δεν θυμάμαι το νούμερο). Η πρώτη της κουβέντα ήταν βγάλε τα βρακιά σου, η δεύτερη πρώτη φορά γαμάς? και φυσικά να έχει αηδία σε όλη την διάρκεια, και στο τέλος να λέει αν δεν μπορείς να τελειώσεις δικό σου πρόβλημα (στα 5 λεπτά φυσικά με ανύπαρκτα προκαταρκτικά και κανένα χάδι ή/και άλλο ερεθισμό). η Λίντα είναι απλά υπέρ-τέλεια
08 Οκτωβρίου, 2011

έτσι πρέπει να είμαστε όλοι...απαιτητικοί για το που και σε ποια θα δώσουμε τα ωραία μας λεφτάκια...πρέπει να τα σέβονται όταν πηγαίνουμε όπως σεβόμαστε κ μεις τις κοπέλες...
11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2