Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 831758
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μετά από τόσα καλά λόγια, σκέφτηκα να επισκευτώ και εγώ το συγκεκριμένο μ΄ρος. Στη συγκεκριμένη βάρδια εργαζόταν η Αναστασία με την Μπέτυ και επέλεξα την 1η κοπέλα η οποία έχει και εντυπωσιακές φωτογραφίες στο site του studio αυτού.

Σε πρώτη φάση θα ήθελα να αναφέρω ότι ο χώρος είναι πραγματικά υψηλού επειπέδου και προδιαγραφών. Δυστυχώς, όμως, μέχρι εκεί... Η κυρία επί της υποδοχής δεν τη λες και αγενή, αλλά ούτε είναι και ιδιαίτερα ευδιάθετη. Θα μπορούσες πολύ άνετα να την πετύχεις και σε οίκο ανοχής των 20€. Ίσως με τους "καλούς" πελάτες να είναι διαφορετική, αλλά και εμείς οι υπόλοιποι που είμαστε "πρωτάρηδες" σε αυτό το μέρος δεν παύει να είμαστε πάνω από όλα πελάτες.

Anyhow, για την κοπέλα τώρα, δεν μπορώ να πώ ότι η εμπειρία μου μαζί της θα μου μείνει και αξέχαστη... Δεν μπορώ να πώ: ευγενική, χαμογελαστή και... ψυχρή! Λύπη Τυπικά προκαταρκτικά και γενικότερα διεκπαιραιωτική κατάσταση! Εκτός αυτού, από κοντά την είδα κάπωςπιο "σπασμένη" στο πρόσωπο από την εικόνα που δείχνουν οι φωτογραφίες.

Επόμενη φορά δεν ξέρω αν θα ξαναυπάρξει (ποτέ δε λέω ποτέ), αλλά τα χρήματα είναι πάρα πολλά και ο ανταγωνισμός - λόγω των αρκετών εναλλακτικών επιλογών που υπάρχουν - στο συγκεκριμένο χώρο καθιστούν εξαιρετικά δύσκολη την πιθανότητα να επισκευτώ το studio αυτό και πολύ δε περισσότερο τη συγκεκριμένη κοπέλα.

Φυσικά δεν μπορώ να αποκλείσω το ενδεχόμενο ότι δεν "έδεσε" η χημεία μου με αυτήν της κοπέλας, ωστόσο ήθελα απλώς να σας πω και τη δική μου εμπειρία προκειμένου να έχουν τα μέλη του site ακόμα πιο ολοκληρωμένη άποψη και αντίληψη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 06, 2011
Όνομα κοπέλας
Αναστασία
filos78
Τιμημένος
Εγγραφή:
1 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
1.765
Πόντοι:
5.975
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 spunky13

Σχόλια

20 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Οκτωβρίου, 2011
Συνάδελφε, ορισμένοι από εδώ το λέμε και το ξαναλέμε σε σχόλια... ίσως οι πολύ καλές υπηρεσίες να είναι σε συγκεκριμένους αγαπούληδες που όλη μέρα μιλάνε στο forum, και σε πιο τακτικούς πελάτες. Εγώ προσωπικά δεν έχω πάει και ούτε πρόκειτε να πάω εκεί για να μην την πάθω όπως εσύ. Καλά εκανες και ανέβασες τη κριτική σου μπας και σώσουμε και κανέναν άλλο.
07 Οκτωβρίου, 2011
Επειδή το βλέπω να έρχεται και κάτω από την κριτική του φίλου να γίνεται μάχη με τα σχόλια (ελπίζω να κάνω λάθος), ήθελα να πω τα εξής:

1. Πολύ καλά έκανε ο φίλος και είπε τη γνώμη του για την κοπέλα και ειδικά στο θέμα της εμφάνισης δεν μπορεί κανείς να του πει τίποτα, γούστα είναι αυτά. Εγώ προσωπικά πάντως που έχω δει την Αναστασία πολλές φορές, βρίσκω τις φωτογραφίες της εξαιρετικά ΑΚΡΙΒΕΙΣ, πέρα από το ότι είναι σαφώς πιο μαυρισμένη τώρα.
2. Στο θέμα των υπηρεσιών δε μου έδωσε να καταλάβω πολλά, υπό την έννοια ότι δεν είπε πχ πως κάνει κακή πίπα ή δεν κάνει καλά προκαταρκτικά, απλώς ότι είναι τυπική.

Μια συμβουλή πάνω σε αυτό: είναι ακόμα πιο σημαντικό όταν κάνεις "κακή" κριτική να γίνεσαι σαφής και να μην αφήνεις κάποια πράγματα "φλου".

Ενδεχομένως ο φίλος είχε ακούσει τόσα για τα κορίτσια που περίμενε ότι με την πρώτη φορά που θα πάει η Αναστασία θα του φερθεί λες και έχουνε σχέση. Ρε παιδιά, και δεν το λέω μόνο για το φίλο αυτό, να παραπονιέστε όταν μια κοπέλα δεν είναι καλή στις υπηρεσίες, το καταλαβαίνω, αλλά να θέλετε από την 1η φορά που θα βρεθείτε με μια κοπέλα του στούντιο να έχετε την απόλυτη GFE, δεν μπορώ να το καταλάβω. Οι κοπέλες δεν είναι ΡΟΜΠΟΤ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ είναι πάνω από όλα! Και μιλώντας για τη συγκεκριμένη, δεν είναι το στυλ της αυτό.

Και μένα την 1η φορά μου φάνηκε κάπως ψυχρή, αλλά πέρασα καλά γιατί στις υπηρεσίες της είναι καλή και γιατί τη βρίσκω πολύ όμορφη, για τα δικά μου γούστα πάντα. Νομίζω ότι και οι υπόλοιποι που έχουν γράψει καλά λόγια για αυτήν, πάνω σε αυτά στηρίζονται και όχι στο GFE. Επειδή ξαναβρέθηκα και 2η φορά μαζί της, εκεί ήτανε πιο φιλική (αν σε ενδιαφέρει), αλλά και πάλι όχι τόσο GFE και γενικά δεν είναι στον τύπο της να το παίζει "αγαπουλίνα", τι να κάνουμε; Ούτε και PSE είναι, πειράζει; Είναι μια συνεσταλμένη κοπέλα (με εμφάνιση "μοντελέ") που κάνει καλά τη δουλειά της και μη θεωρούμε όσες κοπέλες κάνουν αυτή τη δουλειά κοινωνικά άνετες.

Εν κατακλείδι, ήθελα να πω ότι δεν τα βάζω με το φίλο, αλλά με την όλη νοοτροπία που κάποιοι γράφουνε αυτές τις κριτικές και τα σχόλια. Αν θέλουνε να περνάνε καλά με τις κοπέλες και να έχουνε GFE ας φέρονται κι αυτοί ανάλογα, κι ας δίνουνε στις κοπέλες την ευκαιρία να γνωρίζονται καλύτερα. Σε ποιο στούντιο/μπουρδέλο ή ό,τι άλλο δηλαδή μια κοπέλα σου δίνει την εντύπωση από το 1ο λεπτό μιας GFE? "Πολλές", θα πείτε κάποιοι, οκ, αλλά αυτό δεν είναι κάπως αφύσικο και στημένο 100%? Σας αρέσει δηλαδή το παραμύθι; Εγώ προσωπικά προτιμώ να έχω μια τυπική πρώτη συνεύρεση με κάποια στην αρχή και εφόσον υπάρχει χημεία, στην πορεία της συνεύρεσης ή σε επόμενη φορά, επειδή της άρεσα, να μου βγάλει το GFE ή και σκέτο FE (=Friend Experience). Αυτό δεν είναι η ουσία του GFE, να αρέσεις στην κοπέλα ή μήπως είναι το faking GFE όπως σε κάποιους αρέσουν και τα faking βογγητά;

Αυτά από μένα και ξεκαθαρίζω ότι τα λέω φιλικά και δεν αμφιβάλλω ότι έπρεπε να ακουστεί η γνώμη του φίλου και ότι ίσως ήταν καθαρά θέμα χημείας. Δεν είμαι ούτε "αγαπούλης" ούτε τίποτα, τουλάχιστον της συγκεκριμένης κοπέλας, απλά θεωρώ ότι κάνει καλά τη δουλειά της και ομολογώ ότι τη συμπαθώ, σε πολύ νορμάλ πλαίσια, θέλω να πιστεύω...


O
Orestis_Kou
07 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αγαπητέ φίλε σεβαστή η γνώμη σου, και το πως βλέπεις το όλο θέμα. Απλά όσο αφορά τη τελευταία σου παράγραφο νομίζω πως ότι και να κάνουμε με αυτές τις κοπέλες, από τι μεριά τους είναι όλο fake και προσποιητό. Πέλάτες θέλουνε. Δεν μας ερωτεύονται για τα ωραία μας μάτια. Και μιλάω για όλες τις κοπέλες, όχι μόνο για το συγκεκριμένο στούντιο. Το παν λοιπόν είναι να περνάμε καλά εμείς γιαυτό και δίνουμε το 50ευρο+, και αυτές από την μεριά τους να κάνουν το καλύτερο. Άν πρέπει να πάω 1 φορά με μια κοπέλα για να δω αν ταιριάζουν οι χημείες μας ή αν της αρέσω σαν άντρας, ή άλλη 1 φορά για να την δω ενδεχομένως στις καλές τις, βράσε ρύζι και χέστηκε η φατμέ ανάποδα. Καλύτερα να κρατήσω τα λεφτά και να πάω με μία call girl καλή και να τα φάω στην υγειά σας.
Φιλικά
(Updated: 07 Οκτωβρίου, 2011) 07 Οκτωβρίου, 2011
εγώ κάποια ερωτήματα θα θέσω σε όλους αυτούς που λένε οι αγαπουληδες αυτό και οι αγαπουληδες το άλλο…είστε τόσο αφελής που πιστεύεται το ότι αν στείλω εγώ μια καρδούλα σε ένα κορίτσι η το αντίθετο στο forum πάει να πει ότι έπεσε ο ερωτάς ο μεγαλος?θα τρελαθουμε?εσεις δηλαδή βλέπεται σαν ένα κομμάτι κρέας την ιερόδουλη και μονο?να αναπτυχθεί μια φίλια και μια οικειότητα είναι απαγορευτικό ?τι σχέση έχει μια φιλική προδιάθεση με μια κοπέλα με των ερωτα …και ποιος σα είπε ότι η κοπέλες τάζουν έρωτες και αγαπες?εγω ξέρω ότι πληρώνεις να κανείς SEX μαζί της….την καρδιά της κάθε κοπέλας δεν την κερδίζεις με χρήματα αυτό είναι ξεκάθαρο… αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να σέβεσαι όπως βέβαια και να σε σέβεται η κοπέλα…..ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ... γιαυτο πριν μιλήσετε ορισμένοι να σκέφτεστε πρώτα…
φιλικά πάντα
07 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Πρώτα από όλα δεν μίλησε κανένας για το σεβασμό. Εννοείται πως σεβόμαστε τις κοπέλες που κάνουν αυτό το πολύ δύσκολο επάγγελμα. Και σεβασμός και καθαριότητα, τα πάντα. Δεν μιλάω για τα αυτονόητα. Αλλά δεν θα κάτσω να στείλω λουλουδάκια και καρδούλες όπως λες εσύ σε καμία, γιατι ξέρω πως με βλέπει σαν πελάτη σαν 50άρικο+. Ακόμα και τη φιλία που λες εσύ εγώ νομίζω πως και αυτή στην πουλάει. Γνώμη μου, φιλικά
07 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν θα συμφωνήσω με το τελευταίο εντάξει μια φίλια δεν είναι και ότι πιο δύσκολο για να γίνει …αλλά τέλος πάντων σκοπός είπαμε είναι να περνάς ερωτικά καλά και να φεύγεις ευχαριστημένος αυτή είναι η ουσία…
07 Οκτωβρίου, 2011
Αγαπητέ φίλε kerveras, το δέχομαι αυτό που λες και χαίρομαι που η "συζήτηση" παραμένει σε πολύ χαμηλούς τόνους. Απλώς να πιαστώ από την τελευταία σου φράση και να σου πω ότι αν θες πραγματικά GFE καλύτερα να πηγαίνεις με cg και να πληρώνεις κάτι παραπάνω.

Εγώ προσωπικά είμαι της άποψης ότι όποια και αν είναι η δουλειά σου, πρέπει να την κάνεις με κέφι, ειδικά αν έχει να κάνει με κόσμο. Αλλά το να ζητάς από μία κοπέλα που δουλεύει σε στούντιο να είναι όλη τη μέρα μες στην καλή χαρά και με όποιον πελάτη κι αν βρίσκεται να φτιάχνει "ιδιαίτερη" ατμόσφαιρα είναι σχεδόν ουτοπικό.

Γιατί φίλε μου, το cg πάει με 7 πελάτες μάξιμουμ (κατά μέσο όρο με 2-3 την ημέρα) σε ένα διάστημα 16 ωρών από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ και η ώρα που βρίσκεται στο κρεβάτι με αυτούς ενδεχομένως είναι το μισό του συνολικού χρόνου των ραντεβού, ας πούμε 4-5 ώρες. Πολλά από τα κορίτσια μάλιστα στο ενδιάμεσο πάνε σπίτι τους, κάνουν μπάνιο και ταΐζουν και το μωρό τους άμα υπάρχει... Κι αν έχεις πάει με cg καταλαβαίνεις πολύ καλά τι εννοώ με αυτά που λέω.

Τα κορίτσια αυτά λοιπόν ναι, μπορούν, με τα λεφτά που παίρνουν κιόλας, να είναι όλη μέρα στην τρελή χαρά. Και από την ώρα που θα μπουν στο δωμάτιο μέχρι να τις πηδήξεις μεσολαβούν τουλάχιστον 10 λεπτά και έχουνε την ώρα να σε "συνηθίσουν" και να σου δείξουν μια συμπάθεια. Αλλά και κει πολλοί στραβώνουν επειδή οι κοπέλες "παραδόξως" ενοχλούνται με κυνικές συμπεριφορές και συμβαίνει ένα "σκοτωμός" μεταξύ αυτών που πέρασαν καλά και είχαν ένα GFE και τους άλλους που δεν πέρασαν. Και οι μεν βγάζουν τους δε "στημένους" (και αντίστροφα) μη προσπαθώντας να καταλάβουν τα αυτονόητα. Τέλος πάντων...

Αντίθετα λοιπόν με τα cg, τα κορίτσια στο στούντιο δουλεύουν 8 ή 15 ώρες κάποιες μέρες και στις βάρδιες που είναι full και γω δεν ξέρω με πόσους δεκάδες πελάτες πάνε, είναι όλη την ώρα στο πόδι. Μάλιστα, η πρώτη επαφή της κοπέλας μαζί σου είναι όταν ανοίγει την πόρτα του δωματίου, συνήθως, και ξέρει ότι σε 15-20 λεπτά το πολύ πρέπει να σε έχει "ξεπετάξει" για να πάρει τον επόμενο πελάτη, άρα είναι αναγκασμένη να ξεκινήσει το σεξ χωρίς πολλές "χαιρετούρες". Εσύ λοιπόν πως το βλέπεις, αν δε σε ξέρει, αν δε της φανείς φιλικός με την πρώτη ματιά, πόσο εύκολο είναι να σου βγάλει το GFE?

Τέλος πάντων, γνώμη μου είναι αυτή. Εγώ πάντως προτιμώ να πάω στο στούντιο με μια κουκλάρα να κάνω το "γαμάτο" σεξ χωρίς κανένα συναίσθημα, παρά να μου έρθει το cg και να προσπαθεί με το μπλα μπλα και τις γλύκες να κάνει όσο λιγότερο σεξ γίνεται...

Και για να κλείσω, το point μου είναι ότι αυτές οι κοπέλες δεν είναι η δουλειά τους να κάνουν τις "αγαπουλίνες" (αντίθετα με τις cg). Κι αν αυτό γίνεται με κάποιους θεωρώ ότι υπάρχει μια στοιχειώδης αμοιβαία συμπάθεια και χημεία, πράγμα που κάποιοι εδώ μέσα αρνείστε να καταλάβετε και ανακαλύπτετε "θεωρίες συνωμοσίας". Και ξαναλέω, ας καταλάβουν κάποιοι ότι δεν είναι ΜΗΧΑΝΕΣ αλλά ΑΝΘΡΩΠΟΙ και ότι οι συνθήκες εργασίες τους είναι άλλες από ότι στα cg. Ό,τι πληρώνεις παίρνεις φίλε μου, αλλιώς όλοι θα τρέχανε στα μπουρδέλα και κανείς δε θα πήγαινε με cg.

Και κάτι τελευταίο: ο λόγος που μου έκανε μεγάλη εντύπωση η κριτική του φίλου είναι ότι η Αναστασία δε φημίζεται για ιστορίες με "αγαπούληδες" αλλά μόνο για θαυμαστές του "θεσπέσιου κορμιού" της (ένας από αυτούς είμαι και γω). Και ένας λόγος παραπάνω αφού αναρτήθηκε και σχόλιο από το φίλο kerveras που μιλάει για το θέμα "αγαπούληδες", να αναρωτηθώ αν έγινε "εκ του πονηρού" ή όχι, με την έννοια ότι έχει δημιουργηθεί ένα αντικίνημα "αγαπούληδων", το οποίο ίσως έχει παρασύρει κάποιους "ουδέτερους" να προσαρμόσουν τις κριτικές τους σε αυτό (ψυχολογία της μάζας). Δεν ξέρω λοιπόν ποιοι φίλοι από αυτούς που στέλνουν είναι μπροστάρηδες του κινήματος και ποιοι απλά παρασυρμένοι από κακές ή υπερβολικά καλές κριτικές. Το λέω ειλικρινά ότι ο kerveras είναι πολύ κόσμιος και δε νομίζω πως ανήκει στους πρώτους…

Φιλικά λοιπόν,
Καλό απόγευμα
O
Orestis_Kou
07 Οκτωβρίου, 2011
Επειδή τελευταία έχω παρατηρήσει να γίνεται λόγος για τις κριτικές που εμφανίζονται, θα ήθελα απλά να πω τη γνώμη μου..
Α)Κριτικές τύπου Αρλεκιν¨(μπήκα μέσα της και η καρδιά μου σταματησε από ηδονή,είδα τον ουρανό να σχιζεται στα δυο..) δεν τις λαμβάνω ποτέ στα σοβαρά.Δεν εννοώ πώς είναι παγίδα/ψέμα κτλ ,αλλά ο γράφων την κριτική πιθανότατα έχει άλλα πράγματα στο μυαλό του...Καταλαβαίνετε βέβαια πώς το όλο σκηνικό πάσχει..Διότι αν αισθάνεται όλα αυτά με μια ιερόδουλη τότε αν κάνει Έρωτα ,τί θα αισθανθεί??θα πεθάνει επιτόπου??ας είμαστε σοβαροί..
Β)Κριτικές ατόμων που ξημεροβραδιάζονται σε συγκεκριμένα μέρη δε μπορούν να είναι αντικειμενικές..όταν περνάς πολύ χρόνο με ένα άτομο είναι πολύ δύσκολο μετά να του ασκήσεις κριτική,γιατί υποσυνείδητα προσπαθείς να καλύψεις τα κενά ή τα σφάλματά του..
Γ)Η κριτική για να είναι χρήσιμη πρέπει να εστιάζεται σε εμφάνιση κοπέλας/συμπεριφορά/υπηρεσίες/χρόνος παραμονής..Όλα τα υπόλοιπα είναι καθαρά υποκειμενικά και ανήκουν στη σφαίρα συγγραφικών πονημάτων. Τα διαβάζουμε για να περάσει η ώρα ή για πλάκα ,αλλά σε καμία περίπτωση δεν τα θεωρούμε μπούσουλα για το πώς θα είναι και πιθανή δική μας εξόρμηση.
07 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ο taurus1 είναι εξαιρετικός στο σχόλιο του. Πραγματικά αν το είχα δει, δε θα έστελνα καν σχόλιο πιο πριν...

Εγώ προσωπικά έχω υποπέσει λίγο-πολύ σε όλα τα λάθη που αναφέρει, παρασυρόμενος από προηγούμενες κριτικές, ενώ πάντα είχα στο νου μου εστιάσω σε αυτό που αναφέρει, ώστε να κάνω την κριτική μου χρήσιμη.

Ζητή συγγνώμη λοιπόν από όσους δε βοήθησα γιατί έπαψα να είμαι αντικειμενικός κάποιες φορές. Αλλά ρε παιδιά και μεις άνθρωποι είμαστε και όχι μηχανές... έχουμε τις συμπάθειες μας... Δεν είμαστε όμως στημένοι ή κάτι τέτοιο. Ακούστε λοιπόν όλοι τι λέει ο taurus1 και χαλαρώστε... Χαμόγελο

Καλό ΠΣΚ σε όλους...
O
Orestis_Kou
07 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι γύρω από το "ίδρυμα" της Φ104 έχει δημιουργηθεί ένας κύκλος θαυμαστών - τακτικών πελατών, οι οποίοι ξημεροβραδιάζονται εκεί μέσα και αφού είναι μόνιμοι...χρηματοδότες του μαγαζιού, περνάνε καλά. Θα παίζει ρόλο ασφαλώς και το γεγονός ότι αυτοί έχουν δημιουργήσει και μια μεγαλύτερη οικειότητα με τις κοπέλες. Και εννοείται ότι η διεύθυνση του "ιδρύματος" έχει προσπαθήσει να δημιουργηθεί αυτός ο κύκλος - και γιατί όχι άλλωστε, τη δουλειά της κάνει! Όμως, με τις κριτικές που γράφουν οι ως άνω "μόνιμοι", εκτός του ότι το πολύ το κυριελέησον το βαριέται κι ο Θεός, πετυχαίνουν το αντίθετο αποτέλεσμα, γιατί δημιουργούν υπερβολικές προσδοκίες που δεν δικαιώνονται στον...απλό κόσμο, δηλαδή σε όποιον πάει εκεί για μια φορά, χωρίς να έχει σκοπό να "ριζώσει"!
20 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2