Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 164 10
Sex Studio 143488
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Επίσκεψη σήμερα στο τσίρκο για να δω την νεοφερμένη κορασίδα, την Σουζάνα ένα δροσερό πιπίνι από την Ουγγαρία. Πολύ εντυπωσιακή η παρουσία της στο σαλόνι, είναι ομορφούλα, petit με κολάρα όμως, μου έκανε αμέσως κλικ, και αυτό που έχει την μεγαλύτερη αξία σε αυτή την κριτική είναι το γεγονός ότι πέρασα μέσα ενώ ο σκοπός μου ήταν να την δω και να φύγω. Αλλαγή προγράμματος λοιπόν έδωσα το κόστος των 30 ευρώ για το απλό πρόγραμμα και πέρασα στο δωμάτιο.

Πολύ γρήγορα ήρθε το μωράκι, λίγα προκαταρκτικά χαδάκια στα όρθια και μετά ξάπλα στο κρεβάτι. Το δέρμα της ήταν βελούδινο στην υφή, τα βυζάκια της μικρά λεμονάτα αλλά φυσικά και στητά, πιπιλίθηκαν δεόντως, και η κολάρα της πολύ ζουμερή για όσκαρ.
Η πίπα που ακολούθησε ήταν βαθιά και έντεχνη αλλά μικρή σε διάρκεια, και είχε και λίγο δόντι, καραμπαλίκινγκ δεν είχαμε και στην προσπάθεια που έκανα να χαϊδέψω την πίσω τρυπούλα της, εκείνη αρνήθηκε ευγενικά. Χάιδεψα όμως τα μουνόχειλα της που ήταν πολύ ζωντανά και υποθέτω ότι όσοι είναι φαν του γλειψίματος θα καλοπεράσουν.
Μετά ανέβηκε από πάνω, την κατέχει πολύ καλά την στάση, έκανε βαθιά καθίσματα αλλά και εδώ η διάρκεια ήταν μικρή.
Το τέλος δόθηκε σε πισοκολητό το οποίο και με αποζημίωσε πλήρως, η θέα της κολάρας της ήταν υπέροχη και είχε πολύ καλή συμμετοχή με ρυθμό που με βοηθούσε, σφυροκοπήθηκε δεόντως πολύ, και το άντεξε μέχρι τέλους.

Συμπερασματικά ήταν μια επιτυχημένη κατάθεση, το κορίτσι έχει πολύ μέλλον και από αυτήν και μόνο θα εξαρτηθεί αν είναι λαμπρό. Στα αρνητικά της ο πολύ λίγος χρόνος που μου αφιέρωσε σε κάθε στάση, εξαιρούμενης της τελευταίας. Είναι πάντως πολύ βαριά της Λάουρας η φανέλα, σίγουρα ο χώρος σου την θυμίζει και η σύγκριση μοιάζει αναπόφευκτη, και για να την φτάσει έχει να φάει ακόμα πολλά καρβέλια.

Μιας και είναι η πρώτη κριτική της κοπέλας θα γράψω αναλυτικά και το σκεπτικό της βαθμολογίας μου.
Εμφάνιση κοπέλας αντικειμενικά 8, που θα μπορούσε να ήταν με τα μάτια μου και 9, μιας που είναι ο τύπος της γυναίκας που με αρέσει πολύ, με πολύ ζουμερή και αφράτη κολάρα.
Συμμετοχή, διάθεση, υπηρεσίες κοπέλας 8, μιας που κατέχει το άθλημα πολύ καλά, άριστη στο από πάνω τέλειο στήσιμό στα 4 και μόνο η πίπα της χρίζει μιας κάποιας βελτίωσης.
Σχέση απόδοσης τιμής, 8 και εδώ που αν και γενικά πέρασα καλά θα μπορούσε να μου δώσει λίγο μεγαλύτερη άνεση χρόνου στις πρώτες στάσεις και ειδικά μετά το τέλος.
Συμπεριφορά τσατσάς, 10 άριστα μιας που είναι από τις πιο ευχάριστες και εξυπηρετικές κυρίες του χώρου, ευγενική, πολύ γνωστή σε μένα από την θητεία της στο Λαφάμ, ξέρει να προβάλει το προϊόν της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και κρατά τον χώρο πεντακάθαρο.
Χώρος καθαριότητα χώρου, 8 μόνον αν και από καθαριότητα άξιζε 10, εντούτοις παρόλες τις συνεχείς επισημάνσεις μου δεν εννοούν να καταλάβουν ότι τα στρώματα έχουν κάτσει και χρειάζονται αλλαγή, όπως επίσης και οι καλόγεροι, που θα πρέπει να ζυγίζεις τα ρούχα σου για να μην υπάρχουν ανατροπές.
Πρόσβαση, Parking, 9 μιας που πέρα από το άνετο parking που υπάρχει μπροστά από το κατάστημα, μπορείς να παρκάρεις μπροστά από την ΦΑΕ αν δεν γουστάρεις να βγεις κάρτα.

Πολύ καλό λοιπόν αλλά λίγο, ελπίζω ότι στη διάρκεια του χρόνου να βελτιωθεί και να δίνει λίγο παραπάνω χρόνο στον πελάτη, που αν το κάνει την περιμένει μια λαμπρή καριέρα.

Από μένα θα υπάρχουν και επόμενες επισκέψεις, την συνιστώ σε όλους και ειδικά στους λάτρεις των άγουρων και τρυφερών πιπινιών.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 06, 2011
Όνομα κοπέλας
Σουζάνα
GAMEOVER
Τιμημένος
223
Πόντοι:
4.017
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια