Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 260 10
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Την είχα λοκάρει από καιρό. 4-5 αποτυχημένες προσπάθειες να βρεθώ στη βάρδια της. Κι άλλη μια που ακύρωσε λόγω κρυολογήματος. Λέω δε μπορεί νά'ναι τυχαίο...κάποια δύναμη με προστατεύει από ενδεχόμενη ήττα. Είχα διαβάσει και τις κριτικές της αλλά τον τελευταίο καιρό πολλές φούσκες αναρτώνται και πολλά promo από διάφορες πηγές, οπότε τις προσπερνώ ως μη γραφόμενες.
Μπήκα λοιπόν.. Η υπηρεσία ευγενική και χωρίς πολλές ερωτήσεις, μου παρουσίασε το άνθος! Ένα υπέροχο κορμί, λεπτό με σφριγηλό 2αράκι περήφανο στήθος, μεσούλα δαχτυλίδι και πωπούδι REEF!!! (Για τους γνώστες= Α Ψ Ο Γ Ο ). Μουτράκι πονηρό... Για Τουρκάλα την έκοψα, Αυστραλέζα μου συστήθηκε, anyway....
Δωμάτιο 5ακάθαρο, άστραφτε και σε συνδυασμό με το minimal deco έδινε ένα εκπληκτικό, χαλαρωτικό αποτέλεσμα. Τα υδραυλικά δούλευαν άριστα και μετά το γρήγορο ντουσάκι μου εισήλθε η νεαρά. Αν και η διάθεσή μου δεν ήταν στα καλά της, φάνηκε από την καθυστερημένη έπαρση, αφέθηκα στα σχέδιά της και ομολογώ ότι το περιβάλλον και η συμμετοχή της Γιασμίν μου άλλαξαν τη διάθεση.
Χάδια και ένα εκπληκτικό body to body, που κατέληξε σε μιά απίστευτα αισθησιακή ισπανική ακούγωντας τις ανάσες και τα αναφιλητά της. Ανέλαβα δράση γλείφοντας το πανέμορφο στητό της στήθος. Για λίγο όμως καθώς η οσμή των προηγούμενων πελατών της επάνω στα στήθη της, μου απέκρουσε την διάθεση για περαιτέρω ενασχόληση με εκείνη την περιοχή. Το στοματικό της ήταν όπως ακριβώς ήθελα...απαλό, τεχνικό, παθιάρικο. Ανέβηκε επάνω μου...η απόλαυση στο μεγαλείο της. Με κατάπινε μέσα της και γω να νιώθω το στενό της πέρασμα χωρίς την προσθήκη κρέμας..Κάμποση ώρα έτσι, χουφτώνοντας το πωπούδι της. Ήθελα να το βλέπω... Ήρθα πίσω της...Μαγεία..παίξιμο της λεκάνης της σε oriental ρυθμούς και εναλλαγές του τέμπο...(βρε μπας και είναι Τουρκάλα; Πολύ θα γούσταρα!) Αποφάσισα να χύσω ενώ θα έβλεπα το μουτράκι της. Τη γύρισα λοιπόν ανάσκελα και κρατιόμουνα όσα δευτερόλεπτα μπορούσα, να απολαμβάνω τους ήχους της, το σμιλεμένο της κορμί και την ηδονή της συνουσίας μας. Αυτό ήταν....έκρηξη και τέλος...Έμεινα μέσα της κάποια λεπτά και αντιλήφθηκα πως όλη την ώρα της συνεύρεσής μας ήμουν μαζί της στο πουθενά! Αυτό είναι η επιυχία της επίσκεψης. Μιλήσαμε λίγο και ένιωθε εξουθενωμένη από την επίδραση του κρυώματος των προηγούμενων ημερών. Φέυγοντας ανταλλάξαμε αμοιβαίες φιλοφρονήσεις.
Αποχαιρέτησα με τη σειρά μου την υπηρεσία ευχαριστώντας τη για όλο το πακέτο Σεβασμού στον Πελάτη! Πραγματικά έχω παέι σε πολλά studios.. Το συγκεκριμένο έχει μια διαφορετική φινέτσα.. Το ένιωσα πολύ οικείο και ξεχωριστό. Ο συνδυασμός χώρου-υπηρεσιών, με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο.
Το μοναδικό ψεγαδάκι ήταν ότι δεν έκανε η Γιασμίν ένα ντουσάκι πριν έρθει στο δωμάτιο, ίσως λόγω του κρυώματός της (ήταν όντως πολύ ζεστό το κορμί της), ή ίσως γιατί η βάρδια της τελείωνε. Κι εγώ δίστασα να της το ζητήσω γιατί το αντιλήφθηκα όταν είχαμε ήδη "πάρει μπρος". Βέβαια αυτή η διαπίστωση έχει να κάνει με την αυξημένη μου όσφρηση και την παραξενιά μου στις μυρωδιές.
Εν κατακλείδι το 50άρι χαλάλι της, αν και δύσκολα τα πράματα πιά. Θα την ξαναδώ στο ξεκίνημα της βάρδιας της νά'ναι πιό φρέσκια.
Για τους λάτρεις βυζομάνων, μιλφαδιών, pornostar, αφρατογυναικών και μοντέλων με τουπέ και ξυνίλα...απλά μην το τολμήσετε!
Όσοι λατρεύετε το χαμόγελο,το σεβασμό, την βελούδινη επιδερμίδα, το λεπτοκαμωμένο κορμί με τα φυσικά του κάλλη, και τη φρεσκάδα των νιάτων, υπάρχει ο ανθός της...ευχαρίστησης!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Γιασμίν
mysterious
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
20 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
190
Likes:
12.216
Πόντοι:
34.267
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 NICK TRIVE, Sproxe Garsia, Jim25jim

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Νοεμβρίου, 2011
Mysterious πώς λες "Blossom of pleasure" από τη στιγμή που αναφέρεις παραπάνω ότι τα στήθη της είχαν την οσμή προηγούμενων πελατών? Στη φωτό αλλά όπως μας την περιγράφεις κι εσύ φαίνεται μουνόπουλο αλλά τι να το κάνουμε αν έχει τσακωθεί με το νερό?
23 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

"Χάδια και ένα εκπληκτικό body to body, που κατέληξε σε μιά απίστευτα αισθησιακή ισπανική ακούγωντας τις ανάσες και τα αναφιλητά της." Ισπανική με 2αρι στήθος;
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2