Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 1019 10
Φυλής 104
Hot
Sex Studio
834301
Γενική βαθμολογία
5.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Δεύτερη - και μάλλον τελευταία - φορά σε στούντιο. Μάλιστα και οι δύο επισκέψεις έγιναν στο Φ104, καθώς δύσκολα περνούν απαρατήρητες οι διθυραμβικές κριτικές, τα λουλούδια, οι έρωτες και οι καρδούλες μέσα στο φόρουμ...
Για να είμαι δίκαιος θα κάνω μια παρένθεση και θα αναφέρω ότι η πρώτη μου φορά ήταν με Αλίκη ένα όμορφο και ευγενέστατο πλάσμα που δοκίμασα στο φουλ χωρίς πρωκτικό (90ευρα) και μ'έκανε να πιστέψω ότι κάτι ιδιαίτερο έχει αυτός ο χώρος, χωρίς τη λογική του γάμα γρήγορα να πας στο καλό..
Το θέμα όμως είναι να υπάρχει σεβασμός και στο απλό πρόγραμμα του πενηντάρικου. Ας αναλύσουμε λοιπόν την υπέροχη εμπειρία με τη Σάρα. Προκαταρκτικά μηδέν. Μπαίνει μέσα στο δωμάτιο σχίζοντας ταυτόγχρονα και την καπότα να μην χάνει χρόνο, ανεβαίνει στο κρεβάτι και μου λέει : "Τι κοιτάς? Ξάπλωσε ν' αρχίσουμε." Και μόνο από τη ξινίλα της και το τρόπο που μίλησε έπρεπε να είχα φύγει, αλλά έκανα τη μαλακία και έκατσα. Τέσπα... Πέρασμα της καπότας απ'ευθείας χωρίς να προσπαθήσει να τον σηκώσει πρώτα, μανιασμένη πίπα με χέρι για να με τελιώσει στα γρήγορα και γαμήσι της κακιάς ώρας για να φεύγουμε από τη παρωδία.. Χρόνος 7 μαρτυρικά λεπτά
Θέλετε κι άλλες ατάκες της Σάρας? "Μήπως θέλεις να με γλίψεις, αλλά θα μου δώσεις άλλα 10." , "Γιατί σκέφτεσαι μόνο τον ευατό σου και έχυσες? Σου είπα εγώ ότι τελείωσα?" !!!
Ας μην αναλύσουμε το τι γινόταν πίσω από το παραβάν στην είσοδο. Μπινελίκια, γαλλικά και άλλα ωραία..
Τα θετικά για να είμαστε και σωστοί. Πολύ καλός και πεντακάθαρος χώρος, ευγενέστατη τσατσά και φυσικά το κορμί του Γιασκεβίτσιους που είναι για 10. Τη φάτσα της θα τη βαθμολογίσω μαζί με τη ξινίλα της -5..
Για να είμαι δίκαιος θα κάνω μια παρένθεση και θα αναφέρω ότι η πρώτη μου φορά ήταν με Αλίκη ένα όμορφο και ευγενέστατο πλάσμα που δοκίμασα στο φουλ χωρίς πρωκτικό (90ευρα) και μ'έκανε να πιστέψω ότι κάτι ιδιαίτερο έχει αυτός ο χώρος, χωρίς τη λογική του γάμα γρήγορα να πας στο καλό..
Το θέμα όμως είναι να υπάρχει σεβασμός και στο απλό πρόγραμμα του πενηντάρικου. Ας αναλύσουμε λοιπόν την υπέροχη εμπειρία με τη Σάρα. Προκαταρκτικά μηδέν. Μπαίνει μέσα στο δωμάτιο σχίζοντας ταυτόγχρονα και την καπότα να μην χάνει χρόνο, ανεβαίνει στο κρεβάτι και μου λέει : "Τι κοιτάς? Ξάπλωσε ν' αρχίσουμε." Και μόνο από τη ξινίλα της και το τρόπο που μίλησε έπρεπε να είχα φύγει, αλλά έκανα τη μαλακία και έκατσα. Τέσπα... Πέρασμα της καπότας απ'ευθείας χωρίς να προσπαθήσει να τον σηκώσει πρώτα, μανιασμένη πίπα με χέρι για να με τελιώσει στα γρήγορα και γαμήσι της κακιάς ώρας για να φεύγουμε από τη παρωδία.. Χρόνος 7 μαρτυρικά λεπτά
Θέλετε κι άλλες ατάκες της Σάρας? "Μήπως θέλεις να με γλίψεις, αλλά θα μου δώσεις άλλα 10." , "Γιατί σκέφτεσαι μόνο τον ευατό σου και έχυσες? Σου είπα εγώ ότι τελείωσα?" !!!
Ας μην αναλύσουμε το τι γινόταν πίσω από το παραβάν στην είσοδο. Μπινελίκια, γαλλικά και άλλα ωραία..
Τα θετικά για να είμαστε και σωστοί. Πολύ καλός και πεντακάθαρος χώρος, ευγενέστατη τσατσά και φυσικά το κορμί του Γιασκεβίτσιους που είναι για 10. Τη φάτσα της θα τη βαθμολογίσω μαζί με τη ξινίλα της -5..
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σάρα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
Οπως συνήθως , μετά από μία αρνητική κριτική αντέδρασες ακαριαία ( και αυτός ο χριστιανός δεν μπορούσε να γράψει κάτι;...) εάν ικανοποιήθηκε ο Josex τότε μπράβο σου.
Αλλά δεν θα ήταν πιό ωραίο να έβγαινε η κοπέλα και ν' αντιμετώπιζε την κατάσταση;...
Συνεπικουρούμενη ενδεχομένως και από εσένα . Αλλά να έβγαινε...
Εγώ νομίζω , πως δεν είχε να φοβηθεί τίποτα...
Εάν κάποιος προσπαθούσε να την προσβάλει θα πέφταμε όλοι ( εγώ πάντως σίγουρα...) επάνω του και θα τον επαναφέραμε στην τάξη...
Ετσι υποστήριξα την Μαρίνα ( γράφοντας μία πρόταση , όχι τίποτα το ιδιαίτερο...) απέναντι στον Πορνόγερο στα σχόλια μιας κριτικής...
Τέλος πάντων...
Εγώ , πάντα είχα την άποψη ότι ο καθένας πρέπει να γράφει (μιλάει) ο ίδιος και όχι διά εκπροσώπου...
Εκτός και εάν είναι πρωθυπουργός...
Μεταξύ της Σάρρας και του ''αλλοιωμένου κρέατος'' ;...
Ελα , αστειεύομαι...
Εγώ πάντως φίλτατε Λάγονησιώτη , πιστεύω πως έπρεπε να εμφανισθεί...
Θα έδειχνε ότι έχει κότσια...
και δεν θα έβγαινε χαμένη από αυτήν την κίνηση , να είσαι σίγουρος...
Βρε Λαγονησιώτη!...
και είναι νοοτροπία επαγγελματία αυτή;...
Βεβαια γράφω υποθέτικά , διότι αυτό είναι ένα συμπέρασμα δικό σου...
τώρα για τα σχόλια σου σε αυτή όταν κάτι δεν γίνεται σωστά σε ένα μαγαζί αυτός που "απολογείται" στον πελάτη είναι ο υπεύθυνος και όχι ο εργαζόμενος έτσι γίνεται πάντα και έτσι θα γίνεται καλά κάνει η άτζελα και μιλάει αυτή
τέλος μην το πάρεις σαν "πέσιμο" είναι η γνώμη μου σωστή/λάθος δεν είμαι σε θέση να κρίνω κ θεώρησα σωστό να την εκφράσω no offense που λέμε κ στα αγγλικά
* edit:το μαυρισμα η οχι μιας κριτικής γίνεται όσες φόρες θες δλδ στην ίδια κριτική μπορείς να ψήφισεις πάνω απο μια φορές
Το γιατί δεν γράφω κριτικές σου το στέλνω σε πμ...
αλλά δεν νομίζω πως έχει και μεγάλη σχέση για την επιβεβαίωση της ορθότητας αυτών που εκφράζω...
Εγώ τί γράφω;...
Οταν κάποιος βλέπει ότι έχει περισσότερες αρνητικές ψήφους , αυτό κάτι σημαίνει και όχι απαραίτητα ότι τον υπονομεύουν διάφοροι κακεντρεχείς...
Αυτή θα ήταν η εύκολη εξήγηση...
Το δύσκολο είναι να βρεί την αιτια και να προσπαθήσει να την διορθώσει , είτε απλοποιώντας τον τρόπο γραφής του , είτε δίνοντας περισσότερες χρηστικές πληροφορίες , είτε εκφράζοντας απόψεις που να φανερώνουν άνθρωπο με περιεχόμενο...
Ολα συμβάλλουν στην δημιουργία μιας αξιόπιστης προσωπικότητας...
Πρέπει να γράφεις κριτικές για να έχεις το δικαίωμα να εκφράσεις αυτές τις σκέψεις;...
Οσον αφορά την δεύτερη διαπίστωσή σου δυστυχώς και εδώ έχω διαφορετική άποψη...
Στην κριτική του Orestis_Kou εμένα μου άρεσε που η Κέλλυ ''βγήκε'' και απάντησε η ίδια...
Δηλαδή θα ήταν πιο ωραίο εάν τηρούσε το πρωτόκολλο και στην θέση της απαντούσε η Αντζελα;...
Λες και η ίδια δεν είναι σε θέση να συντάξει δύο λέξεις και να υπερασπιστεί τον εαυτό της...
Τέλος σε ό,τι αφορά το τελευταίο σου σχόλιο...
Δεν είναι δυνατόν να ξαναψηφίσεις ,διότι στην δεύτερη προσπάθεια το σύστημα αναγράφει :'' Έχετε ήδη ψηφίσει''...
Αυτά και...
No offence επίσης...( εγώ το γράφω με c και όχι με s . Αλλά και τα δύο σωστά είναι...)