Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 1019 10
Φυλής 104
Hot
Sex Studio
834295
Γενική βαθμολογία
5.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Δεύτερη - και μάλλον τελευταία - φορά σε στούντιο. Μάλιστα και οι δύο επισκέψεις έγιναν στο Φ104, καθώς δύσκολα περνούν απαρατήρητες οι διθυραμβικές κριτικές, τα λουλούδια, οι έρωτες και οι καρδούλες μέσα στο φόρουμ...
Για να είμαι δίκαιος θα κάνω μια παρένθεση και θα αναφέρω ότι η πρώτη μου φορά ήταν με Αλίκη ένα όμορφο και ευγενέστατο πλάσμα που δοκίμασα στο φουλ χωρίς πρωκτικό (90ευρα) και μ'έκανε να πιστέψω ότι κάτι ιδιαίτερο έχει αυτός ο χώρος, χωρίς τη λογική του γάμα γρήγορα να πας στο καλό..
Το θέμα όμως είναι να υπάρχει σεβασμός και στο απλό πρόγραμμα του πενηντάρικου. Ας αναλύσουμε λοιπόν την υπέροχη εμπειρία με τη Σάρα. Προκαταρκτικά μηδέν. Μπαίνει μέσα στο δωμάτιο σχίζοντας ταυτόγχρονα και την καπότα να μην χάνει χρόνο, ανεβαίνει στο κρεβάτι και μου λέει : "Τι κοιτάς? Ξάπλωσε ν' αρχίσουμε." Και μόνο από τη ξινίλα της και το τρόπο που μίλησε έπρεπε να είχα φύγει, αλλά έκανα τη μαλακία και έκατσα. Τέσπα... Πέρασμα της καπότας απ'ευθείας χωρίς να προσπαθήσει να τον σηκώσει πρώτα, μανιασμένη πίπα με χέρι για να με τελιώσει στα γρήγορα και γαμήσι της κακιάς ώρας για να φεύγουμε από τη παρωδία.. Χρόνος 7 μαρτυρικά λεπτά
Θέλετε κι άλλες ατάκες της Σάρας? "Μήπως θέλεις να με γλίψεις, αλλά θα μου δώσεις άλλα 10." , "Γιατί σκέφτεσαι μόνο τον ευατό σου και έχυσες? Σου είπα εγώ ότι τελείωσα?" !!!
Ας μην αναλύσουμε το τι γινόταν πίσω από το παραβάν στην είσοδο. Μπινελίκια, γαλλικά και άλλα ωραία..
Τα θετικά για να είμαστε και σωστοί. Πολύ καλός και πεντακάθαρος χώρος, ευγενέστατη τσατσά και φυσικά το κορμί του Γιασκεβίτσιους που είναι για 10. Τη φάτσα της θα τη βαθμολογίσω μαζί με τη ξινίλα της -5..
Για να είμαι δίκαιος θα κάνω μια παρένθεση και θα αναφέρω ότι η πρώτη μου φορά ήταν με Αλίκη ένα όμορφο και ευγενέστατο πλάσμα που δοκίμασα στο φουλ χωρίς πρωκτικό (90ευρα) και μ'έκανε να πιστέψω ότι κάτι ιδιαίτερο έχει αυτός ο χώρος, χωρίς τη λογική του γάμα γρήγορα να πας στο καλό..
Το θέμα όμως είναι να υπάρχει σεβασμός και στο απλό πρόγραμμα του πενηντάρικου. Ας αναλύσουμε λοιπόν την υπέροχη εμπειρία με τη Σάρα. Προκαταρκτικά μηδέν. Μπαίνει μέσα στο δωμάτιο σχίζοντας ταυτόγχρονα και την καπότα να μην χάνει χρόνο, ανεβαίνει στο κρεβάτι και μου λέει : "Τι κοιτάς? Ξάπλωσε ν' αρχίσουμε." Και μόνο από τη ξινίλα της και το τρόπο που μίλησε έπρεπε να είχα φύγει, αλλά έκανα τη μαλακία και έκατσα. Τέσπα... Πέρασμα της καπότας απ'ευθείας χωρίς να προσπαθήσει να τον σηκώσει πρώτα, μανιασμένη πίπα με χέρι για να με τελιώσει στα γρήγορα και γαμήσι της κακιάς ώρας για να φεύγουμε από τη παρωδία.. Χρόνος 7 μαρτυρικά λεπτά
Θέλετε κι άλλες ατάκες της Σάρας? "Μήπως θέλεις να με γλίψεις, αλλά θα μου δώσεις άλλα 10." , "Γιατί σκέφτεσαι μόνο τον ευατό σου και έχυσες? Σου είπα εγώ ότι τελείωσα?" !!!
Ας μην αναλύσουμε το τι γινόταν πίσω από το παραβάν στην είσοδο. Μπινελίκια, γαλλικά και άλλα ωραία..
Τα θετικά για να είμαστε και σωστοί. Πολύ καλός και πεντακάθαρος χώρος, ευγενέστατη τσατσά και φυσικά το κορμί του Γιασκεβίτσιους που είναι για 10. Τη φάτσα της θα τη βαθμολογίσω μαζί με τη ξινίλα της -5..
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σάρα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
Μην σε πτοεί που ήδη έγινες το μαύρο πρόβατο των αγαπούληδων! Οι αγάπες περνάνε... οι έρωτες όμως μένουν!!!
Δεύτερον, και γω έχω μια υποψία ότι κάποιες τα ραντεβού του 50αρικου τα ξεπετάνε με το χειρότερο τρόπο, όσο πιο γρήγορα γίνεται. Για αυτό φροντίζω να δίνω τουλάχιστον ένα 10αρικο ακόμα για να έχω ελαφρώς καλύτερη αντιμετώπιση. Αλλά πρέπει να το δει αυτό το κατάστημα, γιατί αν συμβαίνει συνέχεια, υπάρχει θέμα.
Τρίτον, για τη Σάρα έχω προσωπική άποψη, όχι τόσο κακή σαν τη δικιά σου, αλλά έκανα αναφορά για "μικρή ντίβα". Τελικά φάνηκε ότι ήμουνα επιεικής, γιατί ίσως το κοριτσάκι με τον καιρό χειροτευρεύει τη συμπεριφορά της. Εγώ την πήρα τις πρώτες μέρες της δουλειάς της και ίσως τώρα να έχει ιδιοτροπήσει ακόμα πιο άσχημα.
Τέταρτον, οι διπλοβάρδιες έχουνε τσακίσει κάποια κορίτσια. Καλώς ή κακώς η Σάρα είναι μία από αυτές. Είχα την αίσθηση ότι το εν λόγω κατάστημα διαθέτει υπερπληθώρα ωραίων και εξυπηρετικών κοριτσιών. Προς τι λοιπόν να εκτίθεται έτσι γιατί ενδεχομένως μια κοπέλα μετά από 15 ώρες δουλειάς (είτε σερί είτε με μόνο 6 ώρες ξεκούραση) έβγαλε τα νεύρα της και τη διάθεση της να τελειώνει να πάει να ξεκουραστεί σε έναν "κακόμοιρο" πελάτη του 50αρικου; Είναι τόσο δύσκολο να αραιώσετε λίγο τις βάρδιες; Αναρωτιέμαι...
Άντζελα, διάβασε την κριτική και τα σχόλια, και κάνε κάτι, σε παρακαλώ. Γιατί κι άλλες κοπέλες έχουνε παραπονεθεί για υπερβολική κούραση, μου έχει πει φίλος μου που είναι πιο τακτικός από μένα και το συζητάμε. Είναι κρίμα να κακολογούν τις κοπέλες και το μαγαζί και να χαλάνε τη φήμη σας.
Προφανώς διάβαζες κάποια άλλη κριτική και πόσταρες στη δική μου κατα λάθος...