Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 72 10
Sex Studio 155111
Γενική βαθμολογία

8.1
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Θα κάνω μια κριτική μετά από αρκετό καιρό, γιατι κατά τη γνώμη μου, αξίζει τον κόπο.

Εξωτερική μεφάνιση: Καταρχήν, να πω πως δεν κοιτάω μόνο την εξωτερική εμφάνιση, καθώς για μένα προσωπικά, θέλω η κοπέλα να είναι χαμογελαστή και η Πάολα ήτανε. Θα κάνω εδώ μια παρένθεση, δηλαδή πως πήγα πρώτα από το κροκέων και δούλευαν 2 πολύ ωραίες κοπέλες-σαμάνθα και ισαβέλλα, αλλά πολύ κρύες στο σαλόνι, γι' αυτό και δεν πέρασα. Τώρα, η κοπέλα έχει σχετικά μακρύ, ξανθό μαλλί, κουρεμένο μύτες. Είναι λεπτή με όμορφα φυσικά βυζάκια(δεν τα λες μεγάλα-δεν τα λες μικρά).

Χώρος: Είναι πολυτελέστατος με ντουζιέρα σε κάθε δωμάτιο, με παντόφλες, με πετσέτα σφραγισμένη.

Πάρκινγκ: 10 λόγω μηχανής.

Υπηρεσία: Η υπηρεσία μπορεί να ήταν ευγενική και να μου έδωσε και νερό στο τέλος, αλλά έχουνε πολύ τουπέ όταν ζητάνε 80 ευρώ για 69!!!ΘυμόςΉθελα να της πω δεν είμαι και χτεσινός, αλλά της είπα πολύ ακριβά και μου απαντά θα σου κόψω 10 ευρώ.Ε, τότε της λέω -Τόσο το έχουν όλοι!(αν και δεν καταλαβαίνω το γιατί, καθώς κάποτε το έβρισκες με 60 σε προ κρίσης εποχές) και μου απαντά -αν ζορίζεσαι πάρε το απλό πρόγραμμα. Πάω πρώτα τουαλέτα κι όταν βγαίνω της λέω το αποφάσισα, θα πάω με την Πάολα για 69, εκείνη μου απαντά με 80; Με 70 της λέω εγώ! Δε λέω, όμορφη κοπέλα κι έχω βίτσιο με το 69, αλλά όχι και 80, έλεος!!!!

Στο δωμάτιο: Τα προκατακτικά ήτανε φιλιά και από τις 2 πλευρές(όχι στο στόμα, αλλά στο στήθος ή στο λαιμό). Ξεκινήσαμε με μένα να την περιποιούμαι. Το απολάμβανε, αν κρίνω από τα υγρά που είχε κάποιες στιγμές, αλλά δε μπορούσε να χαλαρώσει και να τελειώσει, καθώς ο κύριος της σκοπός είναι να ικανοποιήσει εμένα σε εύλογο χρονικό διάστημα. Μετά μου έκανε πίπα κι άρχισα και τελείωσα σε πισσωκολλητό, όπου είχε αρκετή αντοχή, καθώς σε κάποιες φάσεις το έκανα κάπως δυνατά.

Συμπερασματικά, μπορώ να πως πως η Πάολα με έκανε να χαλαρώσω, να αισθανθώ άνετα και να περάσω όμορφα. Δεν έβαλα 10 στη συμμετοχή, γιατί πέρα από το χαμογελο, που προσωπικά θεωρώ βασικό, θέλω η κοπέλα να απαντάει στα λόγια μου-πρόστυχα και μη-κάτι που η Πάολα δεν έκανε, αλλά πάντως μου επέτρεψε να μιλάω πρόστυχα. Πιθανολογώ, πως κάποια στιγμή θα την αναζητήσω ξανα.

Αυτά από εμένα και καλές τσάρκες!Γλώσσα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 01, 2011
Όνομα κοπέλας
Πάολα
Υπηρεσίες
Poetjokey
Ενεργό Μέλος
41
Πόντοι:
990