Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 238 10
Sex Studio 271910
Γενική βαθμολογία

9.8
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Υστερα απο χρονια μπουρδελοβιος αποφασισα οτι ειχε ερθει η στιγμη να χασω την παρθενεια μου και στον χωρο των στουντιος.αλλα για να παρεις μια τετοια αποφαση πρεπει να συλλογιστεις και ποια ειναι η γυναικα που θα το κανει.θα ειναι καποια τυχαια?ασφαλως και οχι.πρεπει να διαλεξεις μια γυναικα που να συνδυαζει τρυφεροτητα ,ομορφια,ωριμοτητα και σεξουαλικοτητα.
Υστερα απο πολλες συζητησεις με φιλους -γνωστες αριστα περι των στουντιο -αποφασισα οτι η καταλληλη κοπελα για μενα θα ηταν η παολα.
Μπαινοντας στο σαλονι αισθανομουν καπως αμηχανα.ισως τελικα εχοντας συνηθισει τα καλτ μπορδελοσαλονα ο ομορφος στουντιοχωρος με εκανε ψιλονευρικο
Ξαφνικα ξεπροβαλει μπροστα μου το κουκλι.εμφανιστηκε με ενα τροπο πολυ λαγνο,πολυ προκλητικο.φορουσε ενα απιστευτο σεξυ σουτιενακι ροζ- γκρι με κροσια,μια καυτη ροζ φουστιτσα και κατι καβλιαρικες ζεβρε γοβες..
Με κοιτουσε πολυ προκλητικα με τα ματια της και χαμογελουσε.αυτοματα ενιωσα οτι η επιλογη μου ηταν 100% σωστη και οτι θα περνουσαμε υπεροχα
Μπηκα στο δωματιο και την περιμενα.υστερα απο λιγη ωρα εμφανιζεται και αρχιζουμε να μιλαμε ωστε να σπασει ο παγος.απο 2-3 κουβεντες που ειπαμε ενιωσα αυτοματα τη ζεστασια που εκπεμπει αυτη η γυναικα .
Ξεκινησα σιγα σιγα να της γλυφω το ενα αυτι ενω παραλληλα το χερι μου χαιδευε τα ξανθα πανεμορφα μαλλια της.ειχε κλεισει τα ματια και αυτο με αναψε περισσοτερο.τωρα η γλωσσα μου κατεβαινε ακομα πιο χαμηλα στο λαιμο της,ενω παραλληλα το χερι μου απο τα μαλλια της ειχε αρχισει να χαιδευει το πανεμορφο στηθος της.η παολα ανταποκριθηκε και αυτη στο ξεσπασμα μου και αρχισε να μου φιλαει το λαιμο.
Κατεβασα το σουτιεν της και αντικρυσα 2 πανεμορφα μεγαλα βυζακια με ομορφες ρωγες,τις οποιες αρχισα να πιπιλαω ελαφρα ελαφρα .αυτο την εκανε να νιωσει ακομα πιο ανετα .τα χαδια της ηταν τωρα πανω στην πλατη μου οσο την εγλυφα,ενω παραλληλα τα χερια μου αρχισαν να ψαχουλευουν κατω απο το σεξυ ροζ φουστανακι της.
Αποφασισα να κατεβω ακομα πιο κατω.καθομαστε στο κρεβατι,της ανοιγω τα ποδαρακια και ετοιμαζομαι για αλλα κολπα.ξεκινησα να της γλυφω απαλα την κλειτοριδα,ενω παραλληλα τα χερια μου χαιδευαν απαλα το σεξυ κορμι της.το γλυψιμο δε σταματουσε μονο εκει.προεκτεινοταν στα μεσα και εξω κολπικα χειλη της.εβλεπα οτι της αρεσε πολυ καια υτο με διεγειρε κε μενα εγκεφαλικα.και αυτη η διεγερση μου προκαλεσε μια τρομερη στυση.σηκωθηκα και ο κοριτσαρος αρχιζει ενα φανταστικο στοματικο.μεσα εξω μεσα εξω και να χαιδευω παραλληλα και τις βυζαρες τις.ενιωθα ετοιμος να εκραγω, ενιωθα οτι ηθελα οσο τιποτε αλλο να μπω μεσα στο μουνακι της.
Ξεκιναμε μια ιεραποστολικη σταση και προσπαθουσα μα απαλες κινησεις να μπαινω μεσα της ενω παραλληλα φιλουσα δαιμονισμενα τα μαγουλα της και το λαιμο της .η κουκλα ρα εδειχνε να απολαμβανει το πηδημα μας και αναστεναζε πολυ ερωτικα.με τις συνεχεις παλινδρομησεις μου το τελος ηρθε και ηταν πολυ ηδονικο.
Αφου ολοκληρωσαμε το κοριτσι εκατσε 2-3 λεπτακια και τα ειπαμε λιγο.και μπραβο της γιατι αυτο δειχνει οτι η ζεστασια που εχει δεν ειναι ζεστασια της ξεπετας και του να παρουμε τα φραγκα απο τον πελατη,κατι που πολλες αλλες κανουν.
Η επιλογη μου ηταν ευστοχη τελικα 100%.ενα μπραβο στους φιλους μου που με τις συμβουλες τους κατεληξα εκει

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 01, 2011
Όνομα κοπέλας
Πάολα
CHRIS1971
Τιμημένος
46
Πόντοι:
7.065
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Οκτωβρίου, 2011
Eνα μονο θα σου πω φιλε CHRIS1971.
Το πρωτο κοριστσι που συναντησα και εγω σε studio ηταν η ΠΑΟΛΑ.
Μεχρι τοτε ημουν αοκλειστικος μπουρδελοβιος.

Λες να εχεις και εσυ συνεχεια αναλογη εμ εμνα ?
02 Οκτωβρίου, 2011
αγαπητε φιλε ,ειλικρινα το μελλον θα δειξει
03 Οκτωβρίου, 2011
Η αποκαλυψη του Cheyenne ηταν πραγματικα βομβα, γιατι γινεται ευκολα αντιληπτο πώς σε μια κρισιμη καμπη μπορει να αλλαξει ο ρους της ιστοριας! Φανταζεσαι να ειχε φαει καμια φολα τοτε ο ανθρωπος, και να μην ξαναπηγαινε σε στουντιο???

Νομιζω οτι ολες ο κλαδος των στουντιο χρωσταει 20-30 χιλιαρικα στην Παολα!!!!

Παντως, για να μιλησω και για μενα: Η Παολα ηταν πραγματι απο τις πρωτες μου συνευρεσεις - επαγγελματικες και μη- και ειχα περασει τοσο καλα, ωστε θα το θυμαμαι για παντα.
Ειναι αυτη η καλοσυνη που βγαζει, και για την οποια κανουμε ολοι λογο, λιγο-πολυ. Δεν σε αντιμετωπιζει σαν 50ευρω. Κι αυτο ειναι το βασικοτερο. Απο κει και μετα σε εχει ηδη κερδισει, και δεν χρειαζεται να κανει ακροβατικα για να περασεις καλα

Δυστυχως δεν την εχω ξαναεπισκεφθει εκτοτε, γιατι ειμαι της λογικης να δοκιμαζω πολλες διαφορετικες εμπειριες. (πραγμα που, βασει της τσεπης μου, απλωνεται πολυ χρονικα). Αλλα μακαρι αμα πιασω 5 φραγκα σε λιγο καιρο να μπορω να την ξαναεπισκεφθω και να θυμηθω τα παλια.

Παολα, αν τυχον το διαβαζεις, σε χαιρετω και ευχομαι τα καλυτερα (εντος ή εκτος επαγγελματος)
03 Οκτωβρίου, 2011
Παιδιά, ότι και να πούμε για αυτό το κορίτσι είναι λίγο. Τουλάχιστον οι μισές εμπειρίες μου σε στούντιο είναι μαζί της. Και να φανταστεί κανείς ότι μεσολάβησε και ένα αρκετά μεγάλο διάστημα απουσίας της. Εχω καιρό να την επικεφτώ λόγω οικονομικών δυσκολιών και ελπίζω να έχω την ευκαιρία να το (ξανα)κάνω σύντομα.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4