Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 834295
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ο μυχός γνωστός.ΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελοΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσα

Η φρεγάτα στά γνωστά νερά καί ή φωτιά σιγόκαιγε μέσα μου.
Θα τά καταφέρω ????Χμμμ;Χμμμ; ?????????
Η ματιά τής κόρης του Σιμούν τήν θέριεψε ........ ΕμμμμΕμμμμ

Το βλέμμα μου έγειρε καί χάϊδεψε τόν κύκνειο λαιμό της, τό στόμα έτοιμο να ψελλίσει........
« - Σε θέλω » ..............

Το δωμάτιο μέ τό καρφωμένο «ένα» έτοιμο νά γενή το λιμάνι πού θα μας έκρυβε καί θα λίκνιζε τήν κουκέτα...........
Μπήκε μέσα καί τό ταξίδι στό όνειρο ξεκίνησε γιά άλλη μιά φορά . Ο καθρέφτης δεν μέ άφηνε να ήρεμήσω .

Όπου καί άν έστρεφα ήταν μπροστά μου , έτοιμη , δική μου.
Ο άγώνας δέν θά'χε νικητή καί τούτη την φορά. Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;

Έπαιζα σέ ένα άκόμη ΧΑΜΈΝΟ παιχνίδι, γιά την τιμή των όπλων .
Σαγήνη καί πόθος, λαγνεία καί πάθος ξεπηδούσαν άκόμη καί άπ'το θρόϊσμα των μαλλιών της στο έβένινο χρώμα που μόνον οί Ιέρειες της χώρας του Νείλου χαρίζουν .

Ο λαιμός της θα έκανε τους κύκνους νά τραπούν σέ άτακτη φυγή, άποκαρδιωμένοι γιά τήν άπώλεια τής μοναδικότητας .
Οι ώμοι της σε άπόλυτη άναλογία με τα μακριά της χέρια που στίς άκρες τους άναπαύονται κρινοδάχτυλα . ΕμμμμΕμμμμ
Το στήθος έτοιμο νά σκίσει το μετάξι του καλύμματος , ή κοιλιά της βγαλμένη άπό σεμινάριο , οί γοφοί με τα πόδια της , θέλγητρα που εκτόξευαν τίς ορμόνες σε άλλες σφαίρες .Εμμμμ

« - Αγόρι μου , τί θέλεις να σου κάνω ???? »
« - Λύτρωσε με » .

Σφράγισε τα χείλη της στά δικά μου , έγκλωβίζοντας τήν άνάσα μου , ένώ χάϊδευε το κορμί μου πού σε κάθε της άγγιγμα έπαιρνε φωτιά . Χανόμουν καί πάλι στην κόκκινη άβυσσο .
Βαθιά μέσα της . Πολύ βαθιά .
Την άγγιζα καί μούδιαζα. Τα νύχια της χάραξαν πορεία στην γλώσσα της που ακολουθούσε πιστά την διαδρομή από το στομάχι μου προς τα κάτω . Με εκλώβισε μέσα στο στόμα της ενώ σφάδαζα από την κάβλα . Με ρούφηξε βαθιά ενώ τα δυό πυρωμένα κάρβουνα με κοιτούσαν .

Ανήμπορος , τιποτένιος . Έχασα πριν παίξω καν .

« - Δικός σου , γυναίκα » .
Δάγκωσε απαλά την βάλανο ... ξανά και ξανά ...
Ανέβηκε πάνω μου, Ιππολύτη , κυρίαρχη , έδινε τον ρυθμό , ενώ εγώ άγγιζα και έλιωνα , γευόμουν και πεινούσα ακόμη , οσφραινόμουν και αναγάλιαζα , άκουγα και φούντωνα , έβλεπα και έσβηνα .

Το λαχταριστό μουνάκι της ήρθε στο στόμα μου γιά να κόψει την άνάσα μου , ένώ με ρούφαγε πάλι , ξανά και ξανά και ξανά ... ώσπου με διέταξε:

« - Γάμα με , άντρα μου. Βαθιά. Θέλω όλη τήν άρπα σου μέσα μου . Στα τέσσερα ».

Υπάκουος . Εκτέλεσα τήν έντολή .
Ένοιωθα πως θα χύσω ακόμη καί άπό τα μάτια μου .
Η Μάγισσα ήθελε να χύσω ένώ με κοίταγε με τις ματάρες της και με τα χείλη της κολλημένα στα δικά μου .
Τα είδωλα στόν καθρέφτη , άποσβολωμένα καί αύτά , μοιάζαν να μας κοιτούν σαν έτοιμα να χαρούν με την χαρά μας .

Έχυσα μέ τό στόμα μου νά σφραγίζει το δικό της, ένώ τά χέρια της περιεργάζονταν τους λωβούς μου.......

« - Πώς σέ λένε ???? »

« - Γυναίκα » !!!!!!!!!!

Υ.Γ. Τό σύστημα είναι ένοχο.. άλλά έγώ
θά βάλω δέκα μέ τόνο σέ όλα !!!!!

Τά σέβη μου στήν Κυρία Έλένη !!!!!!ΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 30, 2011
Όνομα κοπέλας
Ελένη
amjik
Τιμημένος
61
Πόντοι:
22.785
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 anon., Dirty69, borbi2525 και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Οκτωβρίου, 2011
κάθε συνεύρεσή σου είναι και πιο έντονα συναισθήματα...η ελένη την έχει πάντως αυτήν την ικανότητα!!
01 Οκτωβρίου, 2011
Βρε amjik , έχω μία απορία...
Πώς γινεται να την έχεις στα τέσσερα , ενώ ταυτόχρονα φιλιέστε και κοιτάζεστε;...
Ο Τιραμόλα είσαι;...
B
bottom
02 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αγαπητέ μέ έχετε συναντήση ποτέ ??
02 Οκτωβρίου, 2011

εμείς σε έχουμε συναντήσει και σε λατρεύουμε γιατί είσαι απλά ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!!! συνέχισε να υπάρχεις και να μας δίνεις χαρά!!
02 Οκτωβρίου, 2011

Δεν νομίζω.Αλλά μου κάνει εντύπωση η ευλυγισία σας...
B
bottom
06 Οκτωβρίου, 2011
ρε φιλε να γαμισεις πηγες η στην επιδαυρο?
06 Οκτωβρίου, 2011

γιατί ρε συ? συνδυάζει τον πολιτισμό και τη λογοτεχνία με τα κατώτερα γεννετήσια ένστικτα(για μένα είναι ανώτερα, αλλά αυτό είναι θέμα που χρήζει ψυχιατρικής ανάλυσης)!!
10 Οκτωβρίου, 2011

http://xhamster.com/movies/885191/cute_teen_couple_sextape_flashersnetwork.com.html

01:20 έως 01:30 .
Υμέτερος .
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8