Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 85 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Φρέσκο πράγμα που σαλεύει η Λίλη, την είχα δει χτες σε βόλτα που είχα κάνει με έναν φίλο κ σήμερα μπήκα για το real deal.
Τσέχα ξανθιά λεπτή με σφιχτό βελούδινο σώμα 2 μικρά στητά κ όμορφα βυζάκι κώλο ποίημα και την φάτσα της Terra White, (έχει κ piercing στην γλωσσίτσα) το οποίο δεν το πολυκαταλάβαινα ούτε κιόλας όταν έγλειφε τας όρχεις.
Μπαίνω μέσα στο χειρότερο δωμάτιο που με έβαλε η τσατσα.. μικρό λιτό με έναν καθρέφτη μόνο στον τοίχο με κλίση που βλέπεις μόνο άμα είσαι στα 4. Περίμενα κανένα 3λεπτό νομίζω και μπαίνει το μωρό χαμογελαστό κ ρωτάει αν ξέρω αγγλικά οφ κόρς απαντάω κ μιλούσαμε το εγγλέζικο.
Αρχίζω να χαιδεύω το κορμάκι της βγάζοντας ότι φορούσε. Μου κάνει μια φίλα με και τρώω σκάλωμα. Παγώνω κ ξαναλέει φίλα με κ μου δείχνει το βυζάκι της. Α λέω οκ νόμιζα στην αρχή έλεγες στο στόμα, όχι όχι στόμα μου κάνει. Αρχίζω λοιπόν να γλύφω το μικρό τσέχικο βυζάκι της κ γουστάρω μου δείχνει να γουστάρει κ αυτή. Ξεκινάει μετά από λίγο την πίπα μου λέει "touch me" κ μου βάζει το χέρι στο μουνί της, αρχίζω χαιδεύω παω κλεφτά να ακουμπήσω το δάχτυλο στην τρύπα για να δω αντιδράσεις κ αυτή καταλαβαίνει μου κουνάει καταφατικά το κεφάλι κ ξαναλέει "touch me". Εξαφανίστηκε όλο το δάχτυλο μέσα.. της χαίδευα το μουνί κανένα τρίλεπτο με το δάχτυλο να μπαινοβγαίνει. Όταν άρχισα να αγριεύω λίγο στα χάδια μου πόνεσε κ μου έδειξε να καταλάβω ότι δεν ήθελε άλλο. Πήρα το χέρι μου. Ξεκίνησε να μου δείχνει ότι είχε το χρόνο στο μυαλό της από την αρχή. Cmon fuck me να λέει ενώ μου έκανε πίπα αλλά δεν την άφηνα να φύγει από εκεί τελικά μετά στήνεται στα τέσσερα και άνοιξαν οι πύλες του παραδείσου. Τι θέαμα τι άγγιγμα το κορμί της. Απόλαυση! Την γαμούσα με εναλλαγές στο ρυθμό μου όπως μ'αρέσει. Αυτή όμως παραπονιόταν, ήθελε hard συνέχεια. Don't stop baby, fuck me sweetie. Όλο κάτι τέτοια άμα ο sweetie όμως δεν σταματούσε να κόψει ρυθμό θα έβγαινε το υγρό πυρ και θα έφευγε από τον παράδεισο γι'αυτό ήθελε να παρατείνει την παραμονή του εκεί. ΠΑΛΙ ξαφνικά βγαίνει κ στήνεται για ιεραποστολικό ευτυχώς χωρίς κακό timing αυτή τη φορά Γλώσσα. Την γαμάω πάλι με τον ίδιο τρόπο και μου λέει ότι πρέπει να τελιώνω κ ότι έχω 2 λεπτά. Μωρό θα τελιώσω της λες άσε με να το ευχαριστηθώ. Την γυρνάω στο πλάι μετά από λίγο όπου σκέφτηκα εκεί θα έπεφτε η αυλαία, δίνω να με τραβάει πάνω της με δύναμη να με αποσυντονίζει αλλά της τα έδωσα. Μετά μου έκανε κύρηγμα για το ότι πρέπει στο δωμάτιο να κάθεται 10 λεπτά κ αυτό είναι. Της λέω ε και εμείς πόσο να είμαστε 11? Λέει το έχω γράψει στο βιβλίο θα πάω να δω κ έλα να δεις κ εσύ. Φεύγει και εγώ σηκώνομαι να πλυθώ μετά από 1 λεπτό ξαναέρχεται με το βιβλιαράκι που γράφει 20:47 και το κινητό της δίπλα που γράφει 21:07 με χτυπάει τον κώλο κ λέει στα ελληνικά ΞΥΛΟ! Άμα βγάλεις τα 3 λεπτά που περίμενα στην αρχή όμως? Νισάφι πια!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 29, 2011
Όνομα κοπέλας
Λίλη
M
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού