Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 157 10
Sex Studio 173347
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Πάω λοιπόν Νικ Ουρ 26 και με το που μπαίνω βλεπω μια 40αρα Ρωσίδα με ζαρτιέρες ξανθιά να αρχίζει την πάρλα τα μουρό μου και κάτι ρώσικα και κατάλαβα ότι αυτή είναι η περιβόητη Νάντια. Πήρα το απλό 30 και μπήκα. Ήρθε μέσα και μου είπε ότι είμαι ο τελευταίος της βάρδιας της και στο τσαφ την πρόλαβα. Συστηθήκαμε και μόλις είδε το πουλί μου άρχισε να κάνει σχόλια τι μεγάλο και χουντρό είναι και τέτοια. Είπε επίσης ότι όσοι έχουν μεγάλη ψωλή κάνουν κορίτσια και μου ανέφερε ιστορίες από φίλη της που έχει 3 κορίτσια επειδή ο άντρας της είναι ψωλαράς και τέτοια... Στα του αγώνα τώρα. Άρχισε με φιλιά στις ρώγες μου και χάδια αφού ήρθε από πάνω μου. Στήθηκε με τετοιο τρόπο ώστε να επεξεργάζομαι και να βλέπω την πίσω όψη της στον καθρέφτη. Της έβαζα δάχτυλο κι αυ6τή μου πέρασα σκούφο και άρχισε Δε σταμάτησε να μιλάει ούτε όταν τσιμπούκωνε και συνέχιζε με κοπλιμέντα ικαι τέτοια. Σε κάποια φάση με παρότρυνε να της βάλω δάχτυλο και στον κώλο και όχι μόνο στο νιμού. Είπε μάλιστα ότι ένας κύριος που είχε έρθει πιο πριν της είχε παινέψει τον κώλο της ότι είναι καθαρός και ξυρισμένος .. Στον Αλ πατσινο πήγε το μυαλό μου.. Της βάζω δάχτυλο και πίσω λοιπόν στην στενή τρυπούλα γτ από μπροστά πολύ ξεχειλισμένο ήταν, το ακριβώς αντίθετο από το σφιχτό, όμορφο και περιποιημένο της Αφροδίτης που χάιδευα πριν Να πώ ότι έκανε και λίγο καλαμπαλίκινγκ (Νάντιαμπαλίκινγκ) Σταματάει το λοιπόν κι έρχεται από πάνω μου. Κάνει κίνηση να με φιλήσει, δέχομαι εγώ αλλά εκείνη την ώρα χώνει την γλώσσα της μέσα στο στόμα μου και προσπαθούσα να την αποφύγω τεχνιέντος μετά. Κουράστηκε γρήγορα από πάνω και αλλάξαμε σε ιεραποστολικό. Εκεί έγινε κάτι που με τσάτιζε. Όπως την έσπρωχνα το κρεβάτι άρχισε να τρίζει υπερβολικά και με αποσυντόνιζε. Σαν γιγάντιο τζιτζίκι που είχε πει εύστοχα και ένας συναθλητής κάποτε . Ντάμπα ντούμπα λοιπόν με ναι μουρό μου και άλλα καυλόλογα του στυλ σκίσε με την πουτσάρα σου κ.α και την γυρνάω στα 4. Εκεί πήρε μία περίεργη στάση όχι του κλασσικού πισοκολλητού αλλά του πλαγιαστομπρούμητου. ¨οσο την έσπρωχνα την έβλεπα στο καθρέφτη να παίρνει γκριμάτσες πόνου ενώ παράλληλα έτριβε το μουνί της και με παρότρυνε να την γαμάω αλύπητα. Έτσι ήρθε το τέλος λοιπόν και μου έδειξε ότι και αυτή έχυσε μαζί μου δείνωντας μου κάτι κολπικά υγρα. Τέλος Μου έβγαλε η ίδια την καπότα και την πήρε μαζί της . Άρχισε να μου λέει πάλι ιστορίες και παραμύθια και με αποχαιρέτισε. Σαν εμπειρία ήταν καλή, όχι όπως περίμενα όμος με όλους τους διθυράμβους που έχω διαβάσει για πάρτη της. Ίσως να ήμουν εξτασιασμένος ακόμα από Αφρουλα και για αυτό να μην εντυπωσιαστηκα τόσο. Who knows? Μάλλον δεύτερη φορά δεν έχει

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 26, 2011
Όνομα κοπέλας
Νάντια
Υπηρεσίες
papazits
Μέλος
6
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική