Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 181 10
Ι. Κωλέττη 17
Hot
Sex Studio
174310
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Δευτέρα πρωί και αφού έχω έρθει από την προηγούμενη μέρα από επαρχία για να δω τη μεγάλη ΠΑΟΚΑΡΑ λέω πριν φύγω για την πατρίδα να πάω για 1-2 καταθέσεις. Δεν κατέβηκα κέντρο Βαρδάρη αλλά είπα να αναλλωθώ σε στούντιος πιο πολύ καθότι βόλευε που είναι κοντά στα κτελς. Πρώτη στάση μου στην Κωλέττη κατα τις 3 το μεσημέρι. Η κοπέλα ήταν στο σαλόνι περίμενε να τη δεις με λέει η τσατσα. Στο ενδιάμεσο παίρνει ένας συναθλητης τηλεφωνο τη τσατσα για να μαθει ποια δουλεύει και η τσατσά του απαντάει η Αφρούλα ειναι. Εδώ είμαστε λέω από μέσα μου καθώς όλο Αφρούλα άκουγα και Αφρούλα δεν έβλεπα. Μετά από κανα 20λεπτο βγαίνει την βλέπω και βουρ μπαίνω στο δωμάτιο. Ξεντύνομαι έρχεται μετά από 5 λεπτά κάνουμε τις συστάσεις της είπα ότι την έψαχνα και αρχίζει το πάρτυ. μου φέρνει τις βυζάρες τις για γλύψιμο, αρχίζει να με χαιδεύει και να φιλάει από πάνω μέχρι κάτω, γυρνάει σταυρωτά σε μένα για να έχω πρόσβαση στο "γατάκι" της, ξανά μανά τα βυζιά στο πρόσωπο μου για άφθονο πιπίλισμα και μετά από ένα δεκάλεπτο αυτής της διαδικασίας ήρθε η ώρα για σκούφο. Το περνάει και αρχίζει μια πίπα βγαλμένη από τσόντα, να την χτυπάει στη γλώσσα να κάνει deep, να κοιτάει στα μάτια να το βάζει μετά ανάμεσα στις βυζάρες της , να το ξαναγλείφει, να σταματάει και να κάνει ισπανικό, ξανά μανά το ίδιο, πίπα, ισπανικό , φιλάκια το έκανε 10 φορές αυτό το πράγμα για κανά τέταρτο ακόμα με εμένα να παίζω ασταμάτρητα με το υγρό πλέον μουνάκι της. Και αφού είχα γίνει τούρμπο και την παρακάλεσα !! να σταματήσει γτ θα είχαμε έκρηξη υγρού πυρ αρχίζει το σεξ Για αρχή ανεβαίνει από πάνω μου όπου ανεβοκατεβαίνει αργά και ωραία ωστέ να βλέπω από τον πλαινό καθρέφτη την διείσδυση.Παράλληλα εννοείται είχα μονίμως στο στόμα μου τις βυζάρες της. Με τέλεια ρώγα για πιπίλισμα παρακαλώ όχι σαν κάτι άλλες που θα αναφερθώ σε πιο μετά κριτική.. Μετά από κανά δίλεπτο αλλάζει σε σκαμνάκι. Αυτή η στάση όλα τα λεφτά. Μπράβο της αξίζουν που έχει τις δυνάμεις και αντέχει να κάνει τέτοιες δύσκολες και απαιτητικές στάσεις χωρίς κούραση αλλά με γκάβλα και όρεξη. Πάνω κάτω πάνω κάτω όλος μέσα όλος έξω. Η οπτική επαφή ήταν τέλεια. Παράλληλα η όλη φάση συνοδευόταν από γκαβλόλογα της τα οποία ίσως να είναι το μόνο μείον που έχει καθότι τα λέει με μια προφορά σπαστών ελληνικών που σε άλλους μπορεί να αρέσει άλλους όμως μπορεί να ξενερώσει.. Ενώ ήμουν έτοιμος να εκραγώ ήθελα να την δοκιμάσω και στα τέσσερα. Έτσι λοιπόν αλλάζουμε στάση και εκεί τα βλέπω όλα. Άντεξα 1 λεπτό ακόμα και το τέλος ήρθε με έντονο σφυροκόπημα που ήταν όλα τα λεφτά. Αυτά λοιπόν από την εμπειρία μου με την Αφρούλα. Στο τέλος με ρώτησε αν είχα ξαναέρθει στο μαγαζί, της απάντησα ναι αλλά για την Έφη. Και τότε άρχισε να μου παινεύει την Έφη και να λέει πόσο καλή είναι και ότι έρχεται την Πέμπτη !!! Αυτά λοιπόν. Πίστευα ότι τα τοπ γαμήσια μου τα έχω κάνει με Βερόνικα και Έφη από χτες όμως μετά από αυτό το μισάωρο που άξιζε 40 ευρώ πιστεύω ότι σαν την Αφρούλα δεν υπάρχει. Και από άποψη συμμετοχής αλλά και από άποψη ομορφιάς
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 26, 2011
Όνομα κοπέλας
Αφροδίτη
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού