Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 831759
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
5η και τελευταία κριτική που γράφω για τον "1ο μου γύρο" στο Φυλής 104. Το παράδοξο είναι ότι ενώ έχω την άνεση να γράφω πλέον κριτικές, ήρθε η ώρα να γράψω για την πρώτη μου επίσκεψη εκεί που ήταν και η πιο άβολη. Θέλω εκ των προτέρων να ζητήσω συγγνώμη από την Αλεξάνδρα που θα είμαι λιγότερο αντικειμενικός σε σχέση με όλες τις άλλες κοπέλες, γιατί και έχουν περάσει πολλές μέρες και ήμουνα πραγματικά πολύ στρεσαρισμένος εκείνη τη μέρα καθώς δεν είχα ξαναπάει σε στούντιο, ούτε σε μπουρδέλο.

Πάντως για την Αλεξάνδρα έχω να πω ότι η πιο γλυκιά και καυλιάρα ταυτόχρονα, και παρότι δεν είναι ακριβώς του γούστου μου καθώς προτιμώ τις πιο αδύνατες, θα ήθελα κάποια στιγμή να τα ξαναπούμε... ερωτικώς. Χαμόγελο Α, και για όσους διαβάζουν τις κριτικές, να πω ότι η Αλεξάνδρα είναι η μόνη που επεδίωξε φιλί στο στόμα και είναι από τις πιο δυνατές στα προκαταρκτικά. Έμαθα βέβαια ότι δεν κάνει ελεύθερο στοματικό, αλλά πιστέψτε με, κάνει τόσο δυνατή πίπα, που αυτό είναι αδιάφορο πραγματικά.

Πάμε λοιπόν να δούμε πως ήταν η 1η εμπειρία μου στο στούντιο της Φυλής 104, μόλις 17 μέρες πριν, όπως την περιέγραψα σε φίλο μου, ηλεκτρονικώς, τη μέρα που συνέβη:


Όταν μπήκα μέσα (στο στούντιο) αισθάνθηκα κάπως άβολα, αν και δεν το έδειξα και τόσο παραδόξως, και νομίζω πως ήμουνα αρκετά άνετος με την τσατσά. Η αλήθεια είναι πως ο χαμηλός φωτισμός και το ντεκόρ με παρέπεμψαν σε πολύ underground κατάσταση, πράγμα που δε μου αρέσει (δε μου άρεσε τότε). Πάντως ωραίος σαν χώρος, καθαρός, νιώθεις άνετα στην υποδοχή, αν εξαιρέσεις βέβαια ότι περίμεναν μαζί μου άλλα 3-4 άτομα. Τα έπιπλα πολύ αναπαυτικά, μου προσφέρανε και ένα καφέ, μουσικούλα έπαιζε, τσόντα σε μια οθόνη, σιγά σιγά βολεύτηκα... Στα αρνητικά, περίμενα πάρα πολλή ώρα, ακόμη και για να μπω στο δωμάτιο. Περίπου 35 λεπτά μέχρι να μπω στο δωμάτιο κι άλλο ένα τέταρτο μέχρι να έρθει η κοπέλα, σχεδόν μια ώρα! (Τις επόμενες φορές η κατάσταση αυτή έγινε πιο υποφερτή, καθώς συνήθισα, αλλά και τα κορίτσια συνήθως δεν αργούσαν τόσο.)

Στα θετικά, πριν μπω στο δωμάτιο μπήκε η καθαρίστρια, άλλαξε σεντόνια, έβαλε πετσέτα και παντόφλες μιας χρήσης, αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω αν άλλαξε μαξιλάρια (που είναι σαν αυτά του καναπέ και δεν αλλάζει το εξωτερικό). Μπαίνω μέσα λοιπόν στο δωμάτιο και περιμένω. (Δυστυχώς τα μαξιλάρια όντως δεν αλλάζονται και είναι ένα μικρό θέμα αυτό.)

Παρένθεση, ξέχασα να πω ότι πήγα περίπου στις 12.15 και η κοπέλα ήρθε γύρω στις 13.05 με 13.10. Δούλευαν 3 κοπέλες σήμερα (Παρασκευή, 9/9/2011): Μαρίνα, Αλεξάνδρα και μία καινούρια, η Ούρσουλα. Το απόγευμα δουλεύουν Κέλλυ, Ελένη, Νεφέλη, και ψήνομαι και για τις 3, αλλά σήμερα έχω ξυπνήσει πολύ πρωί και ακόμα και 17:00 να πήγαινα δε θα μπορούσα να αποδώσω... Οπότε λέω άντε, επειδή δεν είχα απολύτως τίποτα να κάνω το μεσημέρι και είχα καύλες, ας πάω να δω τι παίζει, για μια πρώτη γνωριμία... Μμμ... Αρχικά λέω να πάω για Μαρίνα, αλλά την έβλεπα στις φωτό και κάτι δε μου άρεσε, μου φαινόταν κάπως ψυχρή. (Μαρίνα σε πήρα πολύ στραβά από την αρχή, ευτυχώς άλλαξα λίγο γνώμη όταν σε γνώρισα.) Λέω ας δω Αλεξάνδρα, μμ... καλούτσικη. Κοιτάω και κριτικές και παρά τα 10αρια της Μαρίνας, είδα και ότι η Αλεξάνδρα είχε επίσης καλές κριτικές και για μένα που μετράει πολύ η περιποίηση, διάβασα ότι σε περιποιείται με το παραπάνω! Λέω οκ, εδώ είμαστε, θα μπω μέσα και θα ζητήσω Αλεξάνδρα, όπως και έκανα! Όση ώρα περίμενα απ' έξω είχα την ευκαιρία να δω τις 2 κοπέλες, μια Ούρσουλα γερμανίδα νεοφερμένη, και την Αλεξάνδρα στα γρήγορα. Για την Ούρσουλα η εντύπωση μου ήταν ότι πρόκειται για ψυχρή έμπειρη γυναίκα, ξανθιά, με αδιάφορο πρόσωπο και ωραίο σώμα. Για την Αλεξάνδρα η πρώτη εντύπωση ήταν ότι παρέπεμπε πολύ σε πορνοστάρ (πράγμα που δε μου αρέσει τόσο καθότι είμαι του GFE) και φαινόταν κάπως γεματούλα (που επίσης δε μου αρέσει πολύ συνήθως). Όμως την είχα ζητήσει ήδη και είχα πάρει προτεραιότητα και λέω τώρα αν αλλάξω, καήκαμε, θα περιμένω άλλη μισή ώρα. Δεν είχα δει ακόμα τη Μαρίνα και η Ούρσουλα δε με έψηνε καθόλου. Οπότε επέμεινα στην Αλεξάνδρα και μπαίνοντας στο δωμάτιο την περίμενα...

Επιστροφή λοιπόν στο σημείο που εισέρχεται η Αλεξάνδρα στο δωμάτιο. Μμ... Όταν την είδα με τα εσώρουχα η εντύπωση μου ήταν ότι πρόκειται για μια καλή, πολύ έμπειρη, τύπου πορνοστάρ, γύρω στα 30, αλλά με τίποτα GFE που μου αρέσει. Βγάζοντας τα εσώρουχα της και ξαπλώνοντας, απογοητεύτηκα λιγάκι γιατί πέρα από το μεγάλο στήθος, είχε και κοιλίτσα και κωλάρα και μπουτάρες, πράγματα που σπάνια μ’ αρέσουν, εκτός αν πρόκειται για σούπερ γκόμενα. Ήμουνα και αρκετά αγχωμένος και τίποτα δε βοηθούσε την κατάσταση. Αμέσως όμως μόλις περάσαμε "στο κρεβάτι", μπορώ να πω ότι αποδείκτηκαν ευτυχώς αυτά που λένε για την Αλεξάνδρα. Είναι πραγματικά πολύ περιποιητική, κάνει πολύ ωραία και δυνατή πίπα με προφυλακτικό, βυζάρες που σου κάνουν ισπανικό και φυσικά άγριο γαμήσι. Αρχικά, ξεκινήσαμε με ιεραποστολικό και μετά της είπα να ανέβει αυτή από πάνω. Όταν ανέβηκε πάνω μου και άρχισε να χοροπηδάει, τα είδα όλα. Μου γάμησε το πουλί, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ! Κορυφαία εμπειρία, σπάνια όταν η γυναίκα είναι από πανω έχω νιώσει τέτοια διείσδυση γιατί συνήθως τραβιούνται. Αυτή χοροπήδαγε με όλη της τη δύναμη και καθότι τουλάχιστον 80 κιλά (με ύψος 1,65), ήτανε το κάτι άλλο! Αυτή ήταν και η κορυφαία στιγμή της επίσκεψης. Μετά μου τράβηξε λίγη μαλακία, με έγλειψε λίγο στις ρώγες που της είπα ότι μ’ αρέσει και μου έχωσε τα βυζιά της στο πρόσωπο, όση ώρα εγώ την έπαιζα, ώσπου να τελειώσω. Δεν είχα πολύ καλή στύση λόγω του άγχους που μου προκάλεσε ο χώρος και η αναμονή και δεν την ευχαρίστησα στο κρεβάτι όσο θα ήθελε. Μου είπε ότι της αρέσουν τα άγρια και περιμένει την άλλη φορά να πάω πιο ντούρος γιατί της άρεσε και το πουλί μου που είναι χονδρό, όπως μου είπε . Στη λίγη συζήτηση πριν και μετά ήτανε παρά πολύ γλυκιά, μου έδινε και γλυκά φιλάκια στο πρόσωπο και η φατσούλα της ήταν τόσο γλυκιά που με έκανε να χαμογελάω. Παρόλα αυτά πάντα παρέπεμπε σε πορνοστάρ ταυτόχρονα, ένα περίεργο μείγμα...

Κάνοντας μια σούμα για την Αλεξάνδρα, όπως την είδα εκείνη την ημέρα: Είναι μια γυναίκα που έχει γράψει πολλά χλμ και φαίνεται αυτό, με τα θετικά του και τα αρνητικά του. Στο κρεβάτι είναι πολύ πιο "δυνατή" σε σχέση τουλάχιστον με κάτι άλλα πιτσιρικάκια κολ γκερλ που έχω πάρει, χωρίς κάποια δόση "ερασιτεχνισμού", που εγώ συνήθως βρίσκω χαριτωμένη. Αυτός είναι και ένας λόγος που αποφεύγω τις πολύ έμπειρες γυναίκες γενικά, επειδή ψάχνω και κάτι πιο αυθόρμητο, "ερασιτεχνικό"... Τέλος πάντων. Για τις υπηρεσίες της, θέλω να πω ότι αντικειμενικά η Αλεξάνδρα ήταν η πιο δυνατή στα προκαταρκτικά, είναι σίγουρα από τις γυναίκες που ξέρει να γαμιέται και το απολαμβάνει πολύ, από την αρχή μέχρι το τέλος. Εμφανισιακά, νομίζω πως είναι αρκετά καλή, για κάποιον που του αρέσουν οι "μπαμπάτσικες" γυναίκες, οι γυναίκες με καμπύλες, αν και όπως είπα στην αρχή την λες κάπως γεματούλα. Το πρόσωπο της είναι γλυκό, μακάρι να μην είχε και κάποια καφέ στίγματα που σίγουρα της το χαλάνε λίγο... Δεν πειράζει Αλεξάνδρα μου, είσαι πολύ γλυκιά και πολύ καύλα ταυτόχρονα, κάποια στιγμή μάλλον θα τα ξαναπούμε. Δεν ξέρω αν θα είναι σύντομα γιατί έχουν προτεραιότητα κάποιες πιτσιρίκες... Συγγνώμη... Χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 09, 2011
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
O
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Σεπτεμβρίου, 2011
Ορεστη να ρωτησω ρε μεγαλε και αν θελεις απαντας. Εχεις 5 κριτικες και οι 5 για το ιδιο στουντιο. Και φυσικα ολες παρα πολυ καλες και στην πρωτη σου λες οτι ηταν και η πρωτη σου φορα σε στοθντιο! Σε αλλα εχεις παει? Να υποθεσω οχι??
27 Σεπτεμβρίου, 2011
Συμπτωματικά καί εγώ για τα μαξιλάρια έχω τίς ενστάσεις μου !
27 Σεπτεμβρίου, 2011
Φίλε Johny όχι δεν έχω πάει. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχω εμπειρία από κοπέλες του επαγγέλματος. Έχω αρκετά μεγάλη εμπειρία από κολ γκερλς. Οι λόγοι που δεν έχω πάει σε άλλο στούντιο, ακόμα τουλάχιστον, είναι ο ένας ότι σαν μέσο όρο κοριτσιών (με βάση τις κριτικές), το συγκεκριμένο φαίνεται να έχει τον καλύτερο (άσχετα αν σε κάποια άλλα μπορεί να έχει κάποιο αστέρι που αγνοώ) και ο 2ος και εξίσου σημαντικός το θέμα της καθαριότητας που για μένα είναι ΤΟΠ. Και εφόσον έχω διαβάσει επανειλλημένα ότι το συγκεκριμένο στούντιο είναι το πιο καθαρό by far στην Ελλάδα, αυτό μου αρκεί. Βέβαια επειδή δεν έχω σκοπό να πηγαίνω και να ξαναπηγαίνω με τις ίδιες κοπέλες για 1 και 2 χρόνια (αλλιώς θα είχα σχέση), είμαι ανοιχτός σε προτάσεις... Αν το σχόλιο έχει να κάνει πάντως με την αντικειμενικότητα της κρίσης μου, νομίζω έχω πάει με αρκετές γυναίκες ώστε να μπορώ να κρίνω τα βασικά, αλλά η αλήθεια είναι ότι ακόμα παραμένω αρκετά "ρομαντικός" και απλός στο θέμα του σεξ, σε βαθμό να χαρακτηριστώ ξενέρωτος. Αυτό σημαίνει ίσως ότι δεν μπορώ να βοηθήσω με τις κριτικές μου συναγωνιστές με πιο εκλεπτυσμένα γούστα στις υπηρεσίες, αλλά τουλάχιστον μπορώ να κρίνω τη συμπεριφορά της κοπέλας και την εμφάνιση. Και φυσικα μου αρέσει που μοιράζομαι αυτή την εμπειρία με άλλους και δεν την κρατάω μόνο για μένα. (Αν με ρωτήσεις γιατί δεν έχω κριτικές για κολ γκερλς, απλώς δεν το θεώρησα σκόπιμο, γιατί οι περισσότερες δεν ήταν οι "γνωστές" να υπάρχουν και στη λίστα, αλλά και για άλλους λόγους για τους οποίους δε θα αναφερθώ εδώ.)
O
Orestis_Kou
27 Σεπτεμβρίου, 2011
Φίλε hangar 18 είσαι απίστευτος! Τακτικός αναγνώστης βλέπω, αλλά και εξαιρετικος σχολιαστής! Χαμόγελο

Λοιπόν, ως προς το 1ο, το έγραψα καθαρά καθ'υπερβολήν για να απαντήσω στο σχόλιο του φίλου κάπως εμφατικά. Το γνωρίζω πολύ καλά πόσο συχνά ανανεώνονται τα κορίτσια από την πείρα που έχω και στα cg. Και μάλιστα εγώ τις βαριέμαι λιγότερο συχνά από ότι τις αλλάζουν... και μου λείπουν μετά αλλά τι να γίνει! Βασικά περιμένω από το φίλο που έγραψε το σχόλιο να μου πει τι ακριβώς εννοεί. Γιατί εγώ καταλαβαίνω ότι θέλει να πει "πήγαινε και σε κάνα άλλο στούντιο, μην κολλάς σε ένα". Ας το διευκρινήσει λοιπόν... Και εννοείται ότι είμαι ανοιχτός σε προτάσεις γιατί ακόμα και ο ίδιος χώρος κουράζει κάποια στιγμή. Κάνει καλό η ανανέωση. Αλλά για να μην παρεξηγηθώ, πιστεύω πως η Άντζελα θα με έχει τακτικό πελάτη για φέτος (για τα δικά μου δεδόμενα). Από του χρόνου βλέπουμε...

Για το 2ο θέμα, της Αλεξάνδρας... μμ... Έχεις δει την Αλεξάνδρα πρόσφατα και σου έκανε εντύπωση; Κοίτα, ζυγαριά δεν είχα μαζί μου, αλλά μια εμπειρία από γεματούλες την έχω. Δεν μπορώ να προσδιορίσω αν ήταν 78 ή 81, αλλά αν υπολόγισα καλά το ύψος, δηλαδή κάπου 1,65, νομίζω ότι είναι σίγουρα πάνω απο 70, και κατά 90% πάνω από 75. Αν κάνω λάθος συγγνώμη. Και τα 80 στη φράση τα έβαλα για καλό, για να δείξω πόσο έντονο ήταν όταν ανέβηκε από πάνω. Γενικά είμαι καλός στο να υπολογίζω ύψη, βάρη και ηλικίες γυναικών, αλλά όταν αποφασίζω να το πω δημοσίως προσπαθώ να είμαι κάπως συγκρατημένος γιατί 1 στις 10 κάνω και γω λάθος και μπορεί να προσβάλλω. Για αυτό και στις άλλες κοπέλες το απέφυγα (σε αυτή μου ξέφυγε) αν και έχω σαφή άποψη για όλες, μπορώ να στην αναφέρω κατ' ιδίαν...

Σε κάλυψα;
O
Orestis_Kou
(Updated: 27 Σεπτεμβρίου, 2011) 27 Σεπτεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...
Το σχόλιο ήταν...
''Βέβαια επειδή δεν έχω σκοπό να πηγαίνω και να ξαναπηγαίνω με τις ίδιες κοπέλες για 1 και 2 χρόνια (αλλιώς θα είχα σχέση), είμαι ανοιχτός σε προτάσεις...''
Με αυτό σου το σχόλιο θα στεναχωρήσεις την Αντζελα που θα σε ήθελε για τακτικό της πελάτη...
Πάντως νομίζω πως δεν έχεις δίκιο , οι κοπέλες ανανεώνονται συχνά και σε αυτό το studio...γιατί όπως λέει και η ίδια ''εσείς οι άνδρες βαριέστε εύκολα...''

''...80 κιλα...''είσαι σίγουρος;...
B
bottom
(Updated: 28 Σεπτεμβρίου, 2011) 28 Σεπτεμβρίου, 2011
Ωραίος .Έτσι όπως πας θα γαμήσεις και την τσατσά.KEEP FUCKING !
28 Σεπτεμβρίου, 2011
Χωρις να εχω δει ποτε την Αέξανδρα, θα θεωρησω εντελως ανυποστατο το περι "80 κιλων- 1,65". Επειδη ,πολυ απλα, κοπελα με αυτες τις αναλογιες δεν ειναι δυνατον να πληρωνεις για να την γαμησεις (εντασσεται στην κατηγορια "παχυσαρκες"). Γενικα, αδυνατω να δεχτω πως η συγκεκριμενη μπορει να ειναι πανω απο 60-65 κιλα (maximum).
29 Σεπτεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Orestis_Kou εχεις απολυτο δικιο σαυτο που λες για τα μαξιλαρια.....
ξερεις καποιες φορες το μυαλο πανω στη δουλεια κολλαει και δεν παει παρα περα...
παραγγειλαμε σημερα το πρωι για αρχη 80 μαξιλαροθηκες οποτε απο το απογευμα μαζι με το σεντονι του κρεβατιου που ουτως η αλλος το αλλαζουμε ανα πελατη, θα αλλαζουμε και την μαξιλαροθηκη
ε αφου κανουμε που κανουμε κατι σωστο γιατι να μην το κανουμε ολοκληρωμενο?
Οποτε ουσιαστικα ευχαριστουμε για την παρατηρηση σου γιατι βοηθησες και εμας αλλα και ολους οσους μας επισκεπτονται
φιλια
Φ
Φυλης104
29 Σεπτεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Λοιπόν, αυτό το θέμα των κιλών της κοπέλας και κάθε κοπέλας πρέπει να λήξει. Και γω κακώς το ξεκίνησα και ζητώ συγγνώμη από την κοπέλα. Η Αλεξάνδρα σε κάθε περίπτωση είναι μια γεματούλα γυναίκα, αλλά, όπως ξέρουμε όλοι, υπάρχουν πολλοί άνδρες που γουστάρουν γυναίκες με μεγάλες καμπύλες. Και άλλες κοπέλες του στούντιο έχουνε καμπύλες, αλλά τους πάνε μια χαρά. Κλασικό παράδειγμα, το αστέρι του στούντιο, η Μαρίνα, η οποία έχει καμπύλες και είναι στο όριο του "ιδανικού" βάρους, αλλά έχει τέτοιο σωματότυπο και είναι αρκετά σφικτή, ώστε όλοι να τη θεωρούμε κορμάρα. Και για να το τελειώσω, είπα και πριν ότι ίσως δεν είναι 80 κιλά και υπερέβαλα λίγο, αλλά κατά τη γνώμη μου είναι σίγουρα 70 κιλά και κάτι, γνώμη μου πάντα. Δεν έχει όμως καμία σημασία, για όποιον ενδιαφέρεται, είναι απλά γεματούλα, ΤΕΛΟΣ. Για περαιτέρω συζήτηση, όποιος θέλει ας στείλει πμ.
O
Orestis_Kou
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9