Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 834301
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Σάββατο πρωί σήμερα, και αντί να απολαύσω το κρεβατάκι μου φεύγω καρφί για το υπέροχο στούντιο. 9:15 βρίσκομαι έξω από την πόρτα και μπαίνοντας μέσα με υποδέχεται η Αναστασία με το υπέροχο κορμί της να φαίνεται από τα πολύ όμορφα εσώρουχά της...Η κοπέλα είναι ψηλή, το δέρμα της απαλό και μαυρισμένο... Κάτσαμε σαλόνι για τσιγαράκι και για κουβεντούλα και πράγματι ήταν σαν να έγινε κλικ μεταξύ μας... Μου μπάινει η ιδέα για πρόγραμμα μιας ώρας. Λέω θα είσαι βλάκας, να έχεις τέτοιο κορίτσαρο και να μην τον απολαύσεις όσο πιο πολύ μπορείς. Ανεβαίνω δωμάτιο3, για πιο πολύ ησυχία, ντουσάκι και ολιγόλεπτη αναμονή. Έρχεται το υπέροχο πλάσμα και μου πετάει τα εσώρουχα της στα μούτρα!!Γλώσσα Το κορμί της είναι ικανό να σε αφήσει στον τόπο. Μικρό βυζάκι, αλλά με σκούρα θηλή και πεταχτή ρόγα, για πολύ ρούφηγμα και παιχνίδι. Υπέροχο κωλαράκι, σφιχτό και πεταχτό και κάτι πόδια....2 μέτρα....Δεν χάνω ευκαιρία και αρχίζω το μασάζ...από την κορυφή μέχρι τα νύχια... μου πήρε πολλή ώρα, είναι η αλήθεια..Σπασίκλας Με δική της πρωτοβουλία μου ανταπέδωσε το μασάζ, κάνοντας μου στο πονεμένο πόδι μου, που το είχε διαβάσει στην άλλη κριτική μου...Ξαφνιάστηκα ευχάριστα...Μετά περάσαμε στα πιο όμορφα...Κουλ Στοματικό από μέρους της, χωρίς προφυλακτικό, πολύ όμορφο, αργό, αισθησιακό και πάντα με οπτική επαφή μαζί μου για να βλέπει τις αντιδράσεις μου. Είχα φτιαχτεί πάρα πολύ και τη γυρνάω ανάσκελα και έπρεπε να έγλυφα το αιδοίο της το οποίο έχει κάτι λαχταριστά χειλάκια, πάνω από 30 λεπτά!!Γλώσσα Αφού όταν κατάλαβα ότι δεν είχα άλλη ώρα, της είπα να μιλήσει με την υπηρεσία και ότι θα καθόμασταν άλλη μια ώρα!Σπασίκλας Δεν έλεγα να ξεκολλήσω από χαμηλά...Αργές κυκλικές κινήσεις, πιο γρήγορες ξαφνικά και φαινοταν να το απολαμβάνει...όταν κουράστηκε η γλώσσα μου,κι το σαγόνι μου, ανέβηκα ξανά ψηλά, όπου το μωρό μου πιάνοντας το νόημα μου περνάει προφυλακτικό και τη στήνω στα 4 και αρχίζει ο αγώνας χωρίς επιστροφή...Ντροπή Η αίσθηση ήταν υπέροχη, την έβλεπα στον καθρέφτη, έπιανα όσο περισσότερο μποροούσα τα μαγουλάκια της για να γίνεται και πιο δυνατά η διείσδυση...Η επόμενη στάση επίφύλλασσε μια ακόμα έκπληξη για μένα...έχοντας την από κάτω μου, έφερε τα πόδια της, σχεδόν στο ύψος του κεφαλιού της, με αποτέλεσμα και να απολαμβάνω τα υπέροχα πόδια της και πατουσάκια της, αλλά και μια πρωτόγνωρη αίσθηση κατά την είσοδο μου στον κόλπο της...σαν να μάκραινε ο δρόμος για να φτάσω στα βάθη του κορμιού της! Μετά ξανά στα 4, όπου έχοντας προηγηθεί, τόση ένταση και πάθος, έβγαλα το προφυλακτικό και τελείωσα στο κορμί της...
Για μια ακόμη φορά, έφυγα απόλυτα ικανοποιημένος!! Η Αναστασία μου αποκαλύφθηκε πλήρως, αφέθηκε στα χέρια μου, χαλαρώσαμε παρέα και μου προσέφερε μια από τις πιο ευχάριστες και αξέχαστες στιγμές της ενήλικης ζωής μου...κ κατάλαβα πόσο χαζός ήμουν που δεν είχα δοκιμάσει νωρίτερα....προσωπικά μιλώντας θεωρώ ότι είναι το απόλυτο gfe, και σε κάνει να ξεχαστείς και να φανταστείς άλλα πράγματα!!! Η συζήτηση κυμαίνεται σε υψηλό επίπεδο, γεγονός που δείχνει και τη μόρφωση της αλλά και το χιούμορ της...Σε ευχαριστώ κούκλα μου!!!
ΥΓ1:Και κάτι άσχετο. Με τη συμπεριφορά του μαγαζιού και των ανθρώπων του, μετά από ένα ατυχές περιστατικό που συνέβη, καταλαβαίνει κανείς πόσο πολύ τον υπολογίζουν και προσπαθούν να κρατούν τον πελάτη πάντα ευχαριστημένο!! Μπράβο σε όλους!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 24, 2011
Όνομα κοπέλας
Αναστασία
lagonisian
Τιμημένος
282
Πόντοι:
26.470
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
(Updated: 25 Σεπτεμβρίου, 2011) 25 Σεπτεμβρίου, 2011
Βρε θηρίο!Χτύπησες δίωρο;...
Πα,πα,πα...
Αφιερωμένο!!!... Get up , Get on up , Stay on the scene , Get on up , Like a sex machine , Get on up...

B
bottom
25 Σεπτεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

δεν το είχα προγραμματίσει...απλά ξεχάστηκα με την περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής της αναστασίας και βγήκ εκτός χρόνου...και για αυτό είπα στο διαιτητή να πάμε σε παράταση και πέναλτυ....τελικός νικητής?? μάλλον ισοπαλία...
(Updated: 26 Σεπτεμβρίου, 2011) 26 Σεπτεμβρίου, 2011

Φιλε πολυ χαιρομαι για παρτη σου που περασες καλα με την Αναστασια και για να ειμαι ειλικρινης κι εμενα μου εχει κανει το μεγαλυτερο κλικ απο τις φωτο τουλαχιστον γιατι δεν εχω παει αλλα να κανω μια ερωτηση.Κυκλοφορουσες στην φυλης με 400 ευρω πανω σου???Ξερεις για αυτο το ποσο υπαρχουν πολλοι μαυροι εκει κατω που μπορει να σε κανουν την δικια τους πουτανα!!
26 Σεπτεμβρίου, 2011

Είχα παρκάρει ακριβώς έξω από το στούντιο, οπότε η απόσταση ήταν μηδαμινή...και επιπλέον ήταν πρωί Σαββάτου...οι πιο πολλοί κοιμόντουσαν...τα μαυράκια δεν τα φοβάμαι...είναι καλά παιδιά....εγώ την πατάω από τους άσπρους...
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4