Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 397 10
Sex Studio
333050
Γενική βαθμολογία
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
...οπως λεει και ο τιτλος μου η Μαντελαιν ειναι μια αρκετα νταρντανοτουμπανιαρα,αλλα με γλυκα χαρακτηριστικα κοπελα,made in Poland,ψηλη με μεγαλους πλαστικους και πολυ ωραιους στην υφη βυζους και μεγαλο κωλο.Εχει αρκετα γλυκο προσωπο,ΜΑΤΑΡΕΣ και ειναι πολυ ευχαριστη και χαμογελαστη γενικοτερα.Μου εμφανιστηκε στην υποδοχη με ενα ροζ σετ εσωρουχων και μαυρο διχτυωτο καλσον και γενικα επειδη εχω ενα θεμα με αυτα τα καλσον και τις ζαρτιερες (αχ αννα-μαρια που εισαι) περασα στο δωματιο χωρις δευτερη σκεψη.Πηρα το απλο των 40 ευρω,αν και η τσατσα με εσπασε τα φρυδια για να παρω μεγαλυτερο προγραμμα (κυρα μου ετσι χανεις πελατες) και μπηκα στο δωματιο.Ο χωρος αρκετα καθαρος,απλα πρεπει σε αυτο το μεσαιο δωματιο του συγκεκριμενου στουντιο να αλλαξουν το κρεβατι γιατι τριζει παααααααρα πολυ.Στα του αγωνα τωρα με το που μπαινει η Μαντελαιν μου σκαει ενα υπεροχο χαμογελο,με αγκαλιαζει και με φιλαει.Πεσαμε στο κρεβατι και συνεχισαμε τα φιλια και τα χαδια,αφηνε ελευθερα να παιζω με το καθαρο και υγρο μουνακι της και να το κανω οτι θελω.Η πιπα της ηταν αρκετα καλη και προστυχη θα ελεγα,με eye contact και φτυσιμο παραλληλα,τωρα να μου πεις τι να καταλαβεις οταν σε φτυνουν στην καποτα τεσπα.Αρχισαμε με ιεραποστολικο μετα πισωκολλητο και μετα παλι ιεραποστολικο.Το μειον εδω ειναι οτι μου ειπε επειδη πηρα λεει το απλο δε γινεται να αλλαζουμε συνεχεια στασεις...Με αυτα και μ'αυτα ηρθε το τελος.Με αγκαλιασε με φιλησε και με χαιρετησε . Γενικα μπορω να πω ηταν μια ευχαριστη εμπειρια και θα ξανατιμησω σιγουρα την κοπελα παιρνοντας μεγαλυτερο προγραμμα χωρις ομως την πιεση της θειας.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 20, 2011
Όνομα κοπέλας
Μαντελάιν
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού