Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 218 10
Sex Studio 281284
Γενική βαθμολογία

8.9
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Μεγάλο χαμόγελοΑρχισαμε με φιλακια και χαδια ορθιοι- ρουφηξα τις ρωγες της και βυθιστηκα στα βυζια της, μετα εσκυψα και φιλησα τα κωλομερια της. Μετα την ξαπλωσα και εγλειψα το πεντακαθαρο γλυκο τρυφερο της μουνακι. Μια και δεν ειχα φαει παγωτο, πιπιλισα την κλειτοριδα της. Επιασε το πεος μου και το ετριψε ηδονικα στην κλειτοριδα της. Με τραβηξε μεσα σε ιεραποστολικη σταση και μου ειπε να χωθω μεχρι την μητρα της. Μετα μου πηρε μια ατελειωτη βαθια, τραγανη, αισθησιακη πιπα που μου μουδιασε τα ποδια. Εν συνεχεια με καβαλησε σαν θεικη φοραδα. με καβαλησε και αναποδα για να θαυμαζω τον πανεμορφο κωλο της ενω αυτη χαιδευε το μουνι της. Μετα ξανα ιεραποστολικο μετα κωλοδακτυλου με καποτα(αυτη σε εμενα). Σημειωτεον οτι το σημειο G του ανδρα ειναι ο προστατης (ετσι νοιωθουν ηδονη οι ομοφυλοφιλοι) - εγω που ειμαι μεσηλικας και κανω εξεταση για προστατη το διαπιστωσα. Μετα πισοκολλητο ξαπλωμενοι και οι δυο στο πλαι οπου εχυσα σε πελαγη ηδονης. Αυτο το μωρο αξιζει απο καθε αποψη, μουτρακι, χαμογελο, ματακια, βυζια, μεση, γοφοι, κωλος, κοιλιάΘυμόςΓλώσσαΜεγάλο χαμόγελοΧαμόγελο. Για την ιδιοκτησια:οι πετσετες να πλενονται στους 60 βαθμους τουλαχιστον και τα σεντονια να αλλαζουν καθε δυο πελατες και οχι καθε βαρδια

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 19, 2011
Όνομα κοπέλας
Λάιμα
mkavlos
Ανώτατος
276
Πόντοι:
10.450
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Σεπτεμβρίου, 2011
Μετα ξανα ιεραποστολικο μετα κωλοδακτυλου με καποτα(αυτη σε εμενα).

Πώς το κατάφερε αυτό; Τιραμόλα είναι;
09 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν ειναι δυσκολο να σου βαζει κολοδακτυλο η γκομενα οταν εισαι ξαπλωμενος πανω της και ειδικα οταν ειναι ψηλη σαν την Λαιμα, το χερι της φτανει ανετα. Δοκιμαστε το, θα κανετε προπονηση για την εξεταση του προστατη απο τον ουρολογο που επιβαλλεται μετα τα 50
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2