Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 831763
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά από τόσες αποθεωτικές κριτικές (και μάλιστα από άτομα των οποίων εμπιστεύομαι τη γνώμη τους) είπα κι εγώ να επισκεφτώ την περίφημη Ελένη.
Έτσι, Παρασκευή βραδάκι,ξέροντας εκ των προτέρων τις βάρδιες,χτυπάω το κουδούνι του εν λόγω Στούντιο.
Μου ανοίγει μια πραγματικά ευγενέστατη υπηρεσία, η οποία με κέρασε και χυμό.Εκείνη τη στιγμή το Στούντιο ήταν άδειο και οι τρεις κοπέλες δεν είχαν πελάτες.Λέω λοιπόν στην υπηρεσία ότι έχω έρθει για την Ελένη, δίνω το αντίτιμο των 50€ και μπαίνω στο δωμάτιο.
Όπως έχουν ήδη γράψει πολλοί συναγωστιστές πρόκειται ίσως για το καλύτερα οργανωμένο Στούντιο της Αθήνας.Πεντακάθαρο, με πιστοποίηση καθαριότητας,που προσφέρει στον πελάτη όλες τις ανέσεις.Μάλιστα μπαίνοντας πήρε το μάτι μου και δύο άλλες γυναίκες, οι οποίες αν κατάλαβα καλά επιμελούνται της καθαριότητας των δωματίων.Αυτό πρώτη φορά το βλέπω σε Στούντιο και μπράβο τους!
Κάνω λοιπόν το μπανάκι μου και περιμένω τη ... θεά. Μετά από λίγα λεπτά λοιπόν ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μέσα το κορίτσι. Εμφανισιακά πολύ καλη.Ψηλή με αδύνατο,καλοσχηματισμένο σώμα,μελαχροινή, με μαύρα μαλλιά και από ηλικία πιτσιρίκα.
Με χαιρετάει,προσπαθεί να θυμηθεί αν με ξέρει και όταν της λέω ότι είναι η πρώτη φορά μαζί της απορεί που μπήκα στο δωμάτιο χωρίς να τη δω. Της λέω σε ξέρω καλά από τις φωτό αλλά κι από όσα έχω διαβάσει για σένα.Χαμογελάει κι έρχεται στο κρεβάτι.Αμέσως ξεκινάμε τα προκαταρκτικά τα οποία περιλάμβαναν φιλάκια στο λαιμό, στο στήθος και τις ρώγες, καθώς και "σκαμπίλια" του πέους με τα στήθη της.Αυτά κράτησαν 3 με 4 λεπτά και στη συνέχεια μου φοράει το σκούφο για στοματικό.Εκέι μέτρια πράγματα,καμία σχέση με τις πίπες άλλων γνωστών κοριτσιών.Το αποτέλεσμα ήταν να μην υπάρξει η επιθυμητη ανόρθωση του πέους.Παρόλα αυτά ήρθε από πάνω μου και επιχειρήσαμε να το κάνουμε σε στάση cow girl.Τζίφος μετά από 1-2 λεπτά μου είχε πέσει τελείως.Μου αλλάζει το προφυλακτικό κια ξαναρχίζει την πίπα.Αυτή τη φορά μπορώ να πω ότι ήταν πολύ καλή.Βαθιά και υγρή πίπα χωρίς χέρια που με έκανε τούρμπο.έτσι, είπαμε να το κάνουμε σε στάση πισωκολλητού.Τη σφυροκόπησα για λίγα λεπτά, όμως δεν ήθελα να τελειώσω έτσι.Ξάπλωσα δίπλα της και άρχισα να αυνανίζομαι ενώ εκείνη με φίλαγε στο πρόσωπο και πίσω από το αυτί.Δεν άντεξα πολύ,ύστερα από 2 λεπτά "κατέθεσα".Στη συνέχεια ντύθηκε και χωρίς πολλά λόγια έφυγε.
Γενικά ήταν μια κατώτερη του αναμενομένου εμπειρία. Δεν μου έδωσε το κάτι παραπάνω, ούτε υπήρξε εκείνη η ψυχική επαφή ή χημεία μεταξύ μας που θα με έκανε να μου μείνει η εμπειρία αξέχαστη.Θα αναφέρω 2 χαρακτηριστικά παραδείγματα.1) Δεν ρώτησε ούτε κάν το όνομά μου, 2)η όλη συνεδρία μας διήρκησε ακριβώς 10 λεπτά με το ρολόι.Από τις 9.20 ως τις 9.30. Δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στο ότι με έβλεπε για πρώτη φορά ή γιατί έδωσα μόνο ένα ταπεινό πενηντάρικο.
Τέλος κάτι πρέπει να κάνει με το θέμα της δυσάρεστης αναπνοής.Σίγουρα μια τσίχλα θα βοηθήσει την κατάσταση.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 16, 2011
Όνομα κοπέλας
Ελένη
irkanos
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
14 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
122
Likes:
12
Πόντοι:
230
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Σεπτεμβρίου, 2011
φίλε μου για το τελευταίο που είπες, για το δεκαλεπτο μάλλον εσύ είσαι υπευθυνος γιατι όπως είπες μόνος σου επέλεξες να τελειώσεις χειρωνακτικα. Εγώ όσες φορες εχω παει στο συγκεκριμένο στούντιο (και δύο με την Ελένη) δεν υπήρχε ποτέ θέμα χρόνου.
17 Σεπτεμβρίου, 2011
Πιπα δυο ταχυτητων ? χαχα
Η μηπως δυο διαφορικων ? αμα δε βγει με το μονο βαλε 4χ4 Χεχε!

18 Σεπτεμβρίου, 2011
Γενικα στο συγκεκριμενο στουντιο δεν υπαρχει αισθηση του χρονου και εγω με απλο προγραμμα καθισα 25 λεπτα με την Κελλυ...
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3