Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 238 10
Δροσοπούλου 95
Hot
Sex Studio
242350
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Κυριακή 11 Μάη απόγευμα γύρω στις 7, επισκέφτηκα το εν λόγω studio αφού πρώτα είχα τσεκάρει ότι έχει βάρδια η Alina, επηρεασμένος από τις κριτικές των συναγωνιστών σ’ αυτό εδώ το site.
Εκείνη την ώρα, έτυχε να μην έχει κόσμο και αφού πήρα το πρόγραμμα των 100 Ευρώ, πέρασα στο δωμάτιο.
Σε λίγα λεπτά, ανοίγει η πόρτα και εμφανίζεται η Alina χορεύοντας με ένα καυλιάρικο υφάκι ,κρατώντας το δονητή στο χέρι και να τον τρίβει σ’ όλο το σώμα της.
Την περίμενα όρθιος . Με πλησίασε αργά – αργά , μ’ έσφιξε στην αγκαλιά της και με φίλησε στο στόμα σαν ερωμένη που είχε να με δει καιρό. Αφού χαμουρευτήκαμε για λίγο , και την έγδυσα, με πετάει πάνω στο κρεβάτι με δύναμη, και πέφτει πάνω μου ουρλιάζοντας. Ένοιωθα να με ρουφάει και μ’ ανάβει. Δεν θα περιγράψω εδώ αναλυτικά αυτό που μου συνέβη εκείνο το απόγευμα.
Δανείζομε ένα στοίχο του Απόστολου Καββαδία που λέει :
« Κι εγώ που μόνο εταιρών εγνώριζα κορμιά,
κι είχα μια άβουλη ψυχή δαρμένη απ’ τα πελάη,
κοντά της εξανάβρισκα την παιδική χαρά
και, σαν προφήτη , εκστατικός την άκουα να μιλάει.»
Αυτό ακριβώς μου πρόσφερε η Αλίνα. Έκσταση, χαρά παιδική, απίστευτη ηδονή.
Άριστη σ’ όλες τις στάσεις , έδειχνε να το θέλει κι αυτή, να το απολαμβάνει, χωρίς να βιάζεται. Ακόμα και μετά που τέλειωσα συνεχίσαμε τις αγκαλιές , τα φιλιά τα ερωτόλογα, και τη πλάκαγια αρκετά λεπτά. Σαν να μην ήθελε να φύγει…
Έμεινα μαζί της γύρω στα 20 με 25 λεπτά και ήταν ότι καλλίτερο έχω ζήσει σε studio ή σε μπουρδέλο…τα τελευταία χρόνια.
Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα, και εννοείται ότι θα γίνω μόνιμος πελάτης της…
Εκείνη την ώρα, έτυχε να μην έχει κόσμο και αφού πήρα το πρόγραμμα των 100 Ευρώ, πέρασα στο δωμάτιο.
Σε λίγα λεπτά, ανοίγει η πόρτα και εμφανίζεται η Alina χορεύοντας με ένα καυλιάρικο υφάκι ,κρατώντας το δονητή στο χέρι και να τον τρίβει σ’ όλο το σώμα της.
Την περίμενα όρθιος . Με πλησίασε αργά – αργά , μ’ έσφιξε στην αγκαλιά της και με φίλησε στο στόμα σαν ερωμένη που είχε να με δει καιρό. Αφού χαμουρευτήκαμε για λίγο , και την έγδυσα, με πετάει πάνω στο κρεβάτι με δύναμη, και πέφτει πάνω μου ουρλιάζοντας. Ένοιωθα να με ρουφάει και μ’ ανάβει. Δεν θα περιγράψω εδώ αναλυτικά αυτό που μου συνέβη εκείνο το απόγευμα.
Δανείζομε ένα στοίχο του Απόστολου Καββαδία που λέει :
« Κι εγώ που μόνο εταιρών εγνώριζα κορμιά,
κι είχα μια άβουλη ψυχή δαρμένη απ’ τα πελάη,
κοντά της εξανάβρισκα την παιδική χαρά
και, σαν προφήτη , εκστατικός την άκουα να μιλάει.»
Αυτό ακριβώς μου πρόσφερε η Αλίνα. Έκσταση, χαρά παιδική, απίστευτη ηδονή.
Άριστη σ’ όλες τις στάσεις , έδειχνε να το θέλει κι αυτή, να το απολαμβάνει, χωρίς να βιάζεται. Ακόμα και μετά που τέλειωσα συνεχίσαμε τις αγκαλιές , τα φιλιά τα ερωτόλογα, και τη πλάκαγια αρκετά λεπτά. Σαν να μην ήθελε να φύγει…
Έμεινα μαζί της γύρω στα 20 με 25 λεπτά και ήταν ότι καλλίτερο έχω ζήσει σε studio ή σε μπουρδέλο…τα τελευταία χρόνια.
Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα, και εννοείται ότι θα γίνω μόνιμος πελάτης της…
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού