Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 168 10
Sex Studio 166458
Γενική βαθμολογία

6.6
Εμφάνιση κοπέλας

3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
τωρα παιδια θα σας γελασω αλλα την χριστινα που συναντησα προσπαθουσα να θυμηθω απο που την εχω ξαναπαρει και μαλλον κατα 99 τοις εκατο ειναι αυτη που ειχα γραψει κριτικη με το σαπιο το δοντι στου π.εριμητη και ονομα ελινα ...αυτη βεβαια μου συστηθηκε σαν χριστινα απο ρουμανια ..τωρα δεν ξερω τι παιζει ...τελος παντον ολα καλα εκοψα παραβολο των 40 για απλο και μπηκα στο τελευταιο αριστερα δοματιο με το μεγαλο τζακουζι και τα σαμπο καθως η τσατσα νομιζε οτι θα παρω ακριβω προγραμμα αλλα δεν ...θα εκανα την χαρη σε καμια περιπτωση με την συγκεκριμενη κοπελα διοτι οταν ξανα ειδα τα δοντια της εκει καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα και την εχω ξανα ...μησει αυτη αλλα ηταν αργα για να την κανω ..παρολα αυτα η τσατσα αριστα 10 για συμπεριφορα μπραβο της η κοπελα πολυ θερμη εδειξε αλλα με περιμενε στο κρεβατι ενω εκανα και ντουζακι ξαπλωμενη χιδευοντας το μουνι της το παιδικο που δεν με τρελανε εμενα δεν ειναι του γουστου μου ,αρχισε να μου κανει τσιμπουκι αφου αλλαξαμε κανα 2 κουβεντες και μου εδωσε και ενα δευτερο προφυλακτικο για να το βαλω στο δακτυλο μου ειπε και να της το χωσω μεσα στο μουνακι ενω μου επαιρνε πιπα ..εγω της το εβαζα και αυτη με το αλλο χερι της επαιζε την κλειτοριδα της..ολα καλα μεχρι εκει εως οτου χτυπησε το κινητο μου και ξενερωσα ..ετσι ενω πηγα στα τεσσερα να την γυρισω και να τελειωνω μου λεει ελα σε ιεραποστολικο γιατι μου αρεσει να σε βλεπω και ετσι μπηκα και ηρθε το τελος...μου ειπε οτι την επομενη φορρα που θα τυχει να παω θα εχουμε πιο πολυ χρονο και θα κανουμε πολλα...καλα της ειπα ειδωμεν με φιλησε ξοφαλτσα και με χαιρετησε.σε γενικες γραμμες προθυμο κοριτσι και καθαρο θα ελεγα αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να την ξαναπατησω με την ιδια και ολογος ειναι οτι με χαλασε για αλλη μια φορα το δοντι της που το συχαινομαι να το βλεπω οχι να την φιλησω κιολας...και υποθετω κατα 99τοις εκατο οτι ειναι η ιδια που δουλευε στου π.ερημιτη αν ξερει καποιος ας ανημερωσει διοτι ελινα τοτε μου ειπε και γραφω κρητικη και τωρα χριστινα κατι δεν μου ερεσε...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 15, 2011
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
extreemplatinum
Ενεργό Μέλος
15
Πόντοι:
231
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Σεπτεμβρίου, 2011
Ο πουτανοληξιαρχος - οδοντιατρος του φορουμ καλειτε να παρει θεση ...
16 Σεπτεμβρίου, 2011
Είναι η Λίλη από Ταντάλου 14 και τσίρκο. Τι καθυστερήμενο αυτό να αλλάζουν ονόματα ενώ δουλεύουν σε 2 μαγαζία ταυτόχρονα.
M
Maaneskyggen
16 Σεπτεμβρίου, 2011
ok...να ειστα καλα για την ενηνερωση
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3