Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 344 10
Αγίου Μελετίου 37
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
263329
Γενική βαθμολογία
2.8
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Ξέροντας την ποιότητα του σπιτιού πήγα νωρίς το πρωί πιστεύοντας ότι θα ξεφορτώσω ευχάριστα. Ο Τσάτσος φαίνεται ότι ψιλοκοιμότανε. Ήταν μουτρωμένος. Βγήκε η κοπέλα ψηλή, σιτεμένη, με καλό σώμα. Φαντάστηκα ένα καλό πισοκολητό και αυτό μου αρκούσε. Πλήρωσα το ελάχιστο γιατί απλά ήθελα να ξεφορτώσω. Μπαίνοντας στο δωμάτιο μπήκε και η Άννα, έφτιαξε το κρεβάτι, πήρε τα λεφτά, μου ξεκαθάρισε χωρίς να της ζητήσω εγώ τίποτα, ότι δεν κάνει 69 και δεν θέλει πιασίματα και έφυγε να με αφήσει να ετοιμαστώ. Εγώ που δεν χαλιέμαι εύκολα με τέτοια, στράβωσα από την αρχή, γιατί η Άννα είχε ένα ύφος όχι αγενές, αλλά σάν να σιχαινόταν. δεν της έδειξα δυσαρέσκεια όταν ξαναμπήκε , δίνοντάς της άλλη μία ευκαιρία. Και πράγματι αρχίσαμε καλά. Μου έκανε μασαζάκι λίγη ώρα. Καλούτσικο. Το μόνο καλούτσικο που έγινε στο δεκάλεπτο αυτό. Η γυναίκα ήταν απαράδεκτη. άν σκεφτείς ότι στο ίδιο μπουρδέλο δουλεύουν κοπέλες σαν την Πάολα, τη Ναταλί, την Μισέλ και την Ζλάτα, που είναι αστέρια, η Άννα δεν έχει καμμία θέση εκεί. Ευτυχώς που είχε καλή θέα και στήσιμο στο πισοκολητό και τελειώσαμε χωρίς στεναχώριες. Ευγενέστατα την ευχαρίστησα που με ανέχτηκε και έφυγα. Η γυνάικα αγγαρεία κάνει ρε παιδιά, ποινήν εκτίει, και το δείχνει. Σιχαίνεται τους πελάτες, και το λέει. Γιατί να πάμε και να την ενοχλήσουμε; Ο χώρος την συγκεκριμένη βραδιά ήταν βρώμικος, ακατάστατος και μίζερος. Θα πέρνούσα πολύ καλύτερα με μια μαυρούλα στην Ιάσωνος με 20 ευρώ. Στο Paradise θα ξαναπάω, ελπίζοντας ότι θα διασωθεί από την παρακμή κοριτσιών όπως η Άννα.
(Σημ. Καμμία σχέση με την Άνννα την τσέχα στην Πιπίνου που είναι αστέρι)
(Σημ. Καμμία σχέση με την Άνννα την τσέχα στην Πιπίνου που είναι αστέρι)
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 10, 2008
Όνομα κοπέλας
Άννα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού