Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 260 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Εν αναμονή της Σαμπρίνας και αφού είχα διαβάσει τις κριτικές της πήρα τον οβολό μου και βουρρρρρ για το στουντιάκι της γέφυρας.
Η τσατσά ήταν ευγενέστατη και συζητήσαμε και για τα άλλα κορίτσια και τις βάρδιες.
Όταν ήρθε η Έυα αντίκρισα ένα ψηλό (1,80 με τα τακούνια) μελαχρινό, γύρω στα 23+ Ρουμανάκι με μακρια σγουρά μαλιά, γλυκό προσωπάκι και δύο μικρά μεν σιλικονάτα δε στήθη.
Πέρασα στο δωμάτιο όπου πήρα το μασαζάκι των 60€, ντουζάκι και να σου το Ευάκι.
Πρόσχαρη, φιλική με πολύ όρεξη, αφού γίνανε οι απαραίτητες συστάσεις, άρχισε τα χάδια, τα χουφτώματα και τα φιλιά σε όλου μου το κορμί αφηνοντας με να της το ανταποδίδω.
έχει πολύ απαλή επιδερμίδα που χέρεσαι να χαϊδευεις και να φιλάς.
άφου με είχε φέρει σε πλήρη στήση, σκουφάκι και πίπα με γλώσσα, ρουφήγματα, πιπιλίσματα, τινάγματα των μακριών της μαλλίων δεξιά - αριστερά και κάρφωμα στα μάτια στενάζοντας.
προκειμένου να αποφευχθει το μοιραίο, την γύρησα και της προσέφερα έγώ το μασάζ χαιδεύοντας την από τους όμους εώς τους γλουτούς, οι οποίοι είναι υπέροχοι και καλοσχηματισμένοι, στολίζονται δε από δύο μικρές λακουβίτσες στην μέση της, και η θέα μόνο με έφτιαχνε.
Την γυρησα ανάσκελα συνεχίζοντας να την χαιδεύω στα στήθη και την κοιλίτσα της, καθόλη την διάρκεια του μασάζ ανταλλάσαμε γλυκόλογα με πολύ πειστικό τρόπο και καθόλου ξενερουά.
συνεχίσαμε σε ιεραποστολικό όπου γαντζώθηκε επάνω μου χουφτωνοντας με από το κώλο και την πλάτη, παράλληλα με φίλαγε στο στήθος και τον λαιμό φέρνοντας μου μία γλυκιά ζάλη.
Γυρίσαμε στα τέσσερα όπου άρχησα ένα χαλάρό σφυροκόπημα με αυξανόμενη ένταση όπου και τελείωσα κρατώντας τους αστραγάλους της και θαυμάζοντας την θέα του ομολογουμένως υπέροχου κώλου της.
Εντύπωση μου προξένησε η απούσία οποιασδήποτε κίνησης από μεριά της για να βγώ από μέσα της, τουναντίων με άφηνε να την κρατώ αγκαλιά χουφτώνοντας το στήθος της και αυτή γυρνούσε να με φιλήσει στον λαιμό και τους όμους.
Βγήκα και ξάπλωσα ανάσκελα, αμέσως με πήρε αγκάλιά τοποθετόντας και το πόδι της πάνω μου και χαιδεύοντας με απάλά στο στήθος και την κοιλιά συζητούσε μαζί μου σαν να γνωριζόμαστε χρόνια, μετα από κάμποση ώρα, σηκώθηκε έκανε ντουζάκι και την έκανε αποχεραιτόντας με με μια αγκαλίτσα και δυό πεταχτά φιλάκια.

ήταν ένα πολύ όμορφο μισάωρο που θα μείνει στην μνήμη μου για πόλύ καιρό, επίσης χάρηκα που θα μπορώ να εμπιστεύομαι την Έυα για της πρωϊνες μου επισκέψεις κάνοντας κοπάνα από το γραφείο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 01, 2001
Όνομα κοπέλας
Εύα
Fuckable
Μέλος
Εγγραφή:
30 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
18
Likes:
5
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού