Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 219 10
Sex Studio
199829
Γενική βαθμολογία
8.6
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Αναζητώντας ένα στανταράκι,γιατί δεν είναι εποχή για πειράματα, αποφάσισα να επισκεφτώ για τρίτη φορά τη Λίντα. Ξεκινάω λοιπόν με προορισμό το γνωστό στούντιακι και κατά τις 10 το βράδυ είμαι εκεί.Πάρκινγκ άπλετο απέξω και απέναντι από το στούντιο. Μου ανοίγει η επίσης γνωστή υπηρεσία και με την καταβολή του αντίτιμου (50 ευρώ) με μπαζει στο δωμάτιο. Στο σαλόνι περίμεναν δύο συναγωνίστες και εκεί τη στιγμή η Λίντα δούλευε στο δωμάτιο. Όπως έχουμε ξαναπεί το δωμάτιο στερείται των απαραίτητων αξεσουάρ, όπως νιπτήρας και ντουσιέρα,όμως διαθέτει μωρομάντηλα και απολύμαντικο υγρό για να καλύψει υποτίθεται αυτή την έλλειψη. Έχει και τηλεόραση και μάλιστα εκεί επικεντρωθηκα μέχρι να έρθει το κορίτσι. Αυτή τη φορά δεν περίμενα πολύ ,κανά δεκάλεπτο. Τη στιγμή λοιπόν που στην τηλεόραση ένας μάγκας ικανοποιούσε ταυτόχρονα δύο τυπισσες, ανοίγει η πόρτα και εισέρχεται η Λίντα. Αυτή τη φορά ήταν μελαχρινή.( Μεταξύ μας πρόκειται για περούκα σε καρέ στυλ). Με θυμήθηκε,με αποκαλεσε με το όνομα μου ,πράγμα που πολύ με ευχαρίστησε, και ήρθε στο κρεβάτι. Αγκαλιαστήκαμε,φιληθήκαμε και αρχίσαμε να μιλάμε περί ανέμων και υδάτων. Ξεκινήσαμε τη συνεδρία μας με μασάζ ,που το είχα ανάγκη λόγω ενός πόνου στον ώμο και γιαυτο και κράτησε αρκετή ώρα. Ξαφνικά άκουσα ένα χτύπημα στην πόρτα. Μπα λέω ,ή ιδέα μου θα είναι ή θα έγινε κάποιο λάθος. Δεν δώσαμε σημασία και συνέχισαμε. Ήταν η ώρα των προκαταρκτικών. Καταπληκτικά φιλιά και γλειψιματα στο λαιμό και το αυτί μου ,ενώ εγώ από την πλευρά μου εστίασα στα στήθη της. Είχα αρχίσει να "τουρμπώνω" για τα καλά κι έτσι είχε φτάσει η στιγμή του στοματικού. Εκεί είναι ασυνάγωνιστη. Καραμέλωμα για αρκετά λεπτά όλης της περιοχής των @@ και του πέους εξωτερικά. Μετά με προφυλακτικό , συνέχισε με κανονική πίπα, όπου όπως πάντα έδωσε ρέστα. Ξαφνικά πάλι χτυπήματα στην πόρτα. Τι γίνεται λέω πάλι τα ίδια; Ευτυχώς η Λίντα δεν έδειξε να ασχολείται και συνέχισαμε κανονικά. Τώρα ήταν η ώρα του κυρίως σεξ. Το κάναμε σε δύο στάσεις. Πρώτα με τη Λίντα από πάνω και στη συνέχεια με πισωκολλητό. Ενώ λοιπόν το είχα στα τέσσερα και απολάμβανα τη στιγμή ,νάσου και τρίτο χτύπημα στην πόρτα. Μάλιστα στην περίπτωση αυτή νόμισα ότι θα ανοίγε ,γιατί μου φάνηκε ότι γύρισε λίγο η πετούγια. Ξενέρωσα λίγο, όμως η καυλα μου ήταν τέτοια που δεν με επηρέασε και έτσι μετά από λίγο κατέθεσα. Κατόπιν ευχήθηκα στη Λίντα καλό ταξίδι ,γιατί φεύγει σε λίγες μέρες και ανανέωσαμε το ραντεβου μας για αρχές Οκτωβρίου .(Ελπίζω σε κάποιο άλλο στούντιο γιατί πολύ το σκέφτομαι αν θα ξαναεπισκεφτώ το ίδιο. Είχα γράψει και στο παρελθόν ότι το θέμα με τα χτυπήματα στην πόρτα μου είχε ξανατύχει σε αυτό το στούντιο,κατά τη διάρκεια μίας συνευρεσης μου με την Αμάντα. Μόνο που τότε ήταν άλλη υπηρεσία. Τώρα βλέπω ότι το κάνει κι αυτή. Τι να πω? Το πιθανότερο είναι να φάνε "μαύρο" από μένα και τις,πραγματικά αξιόλογες, κοπέλες αυτού του στούντιο να τις επισκέπτομαι αλλού. Άλλωστε τα κορίτσια είναι τα μόνα που δεν φταίνε.)
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 10, 2011
Όνομα κοπέλας
Λίντα
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
"Με θυμήθηκε,με αποκαλεσε με το όνομα μου ,πράγμα που πολύ με ευχαρίστησε, και ήρθε στο κρεβάτι."
Η Λιντα εχει μνημη ελέφαντα, θυμαται τα παντα. Εμενα μετα απο περιπου 3 μηνες μου ειπε την περιοχη που μενω, κατι που της ειχα αποκαλυψει σε παλιοτερη κουβεντα μας.
Η Λιντα οντως θυμαται τους πελατες της και αυτο δειχνει πραγματικο ενδιαφερον εστω και σε επαγγελματικο επιπεδο. Αψογη και κατα τη διαρκεια του σεξ και στην επικοινωνια.