Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 27 10
Sex Studio
56749
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Σήμερα λοιπόν ξύπνησα πρωί πρωί με καύλες και όπως καταλαβαίνετε το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν (τι άλλο???) να κάνω μια κατάθεση στο Ελβιράκι.
Εκανα το μπανάκι μου και ξεκίνησα ορεξάτος για να την επισκεφτώ...
Αλλά για μεγάλη μου έκπληξη εκεί που πήγα βρήκα ΝΕΟ ΑΙΜΑ, άγνωστο μέχρι στιγμής.
Το μωράκι το λένε Αντα, από ότι το έκοψα είναι γύρω στα 20 με 22, ωραίο κορμάκι και πρόσωπο και η μεγάλη αδυναμία μου, πολύ ομορφα βυζάκια. (Φαίνεται το έχει το μαγαζί να παίζουν γκόμενες με ωραία βυζιά)...
Αν και είμαι οπαδός της Ελβίρας, ε... τι άλλο θα έκανα... Θα το αξιολογούσα...
Το δωράκι αρχίζει από 40 ευρώ και ανεβαίνει αναλόγως του τι ζητάς (το γνωστό στυλάκι του μαγαζιού).
Μου άρεσε το μικρό και έτσι πήρα το φουλ πακέτο στα 60 ευρώ. Μπήκε το μωρό γελαστό και με ευχάριστη διάθεση με καλημέρισε...
Οπως ξέρετε εγώ περιγραφές δεν κάνω, αλλά θα σας πω τις εντυπώσεις μου...
Χαμογελαστό, πρόθυμο μωράκι και πολύ φιλικό. Με άφησε να παίξω μαζί του χωρίς αντιρρήσεις. Ετσι δεν μου αρνήθηκε να της παίξω το μουνάκι και αυτό με έφτιαξε πολύ.
Καλή συμμετοχή στο κρεβάτι χωρίς βιασύνη, ζεστή και υγρή πίπα με παίξιμο στα μπαλάκια, στενό κωλαράκι και τελείωμα στα τέσσερα στο επίσης στενό και όμορφο ξυρισμένο μουνάκι της...
Μου άρεσε το μωρό... Οπότε θα το παίζω δίπορτο...
Αλλά μην ξεχνιόμαστε... Ελβίρα και πάλι Ελβίρα...
Εκανα το μπανάκι μου και ξεκίνησα ορεξάτος για να την επισκεφτώ...
Αλλά για μεγάλη μου έκπληξη εκεί που πήγα βρήκα ΝΕΟ ΑΙΜΑ, άγνωστο μέχρι στιγμής.
Το μωράκι το λένε Αντα, από ότι το έκοψα είναι γύρω στα 20 με 22, ωραίο κορμάκι και πρόσωπο και η μεγάλη αδυναμία μου, πολύ ομορφα βυζάκια. (Φαίνεται το έχει το μαγαζί να παίζουν γκόμενες με ωραία βυζιά)...
Αν και είμαι οπαδός της Ελβίρας, ε... τι άλλο θα έκανα... Θα το αξιολογούσα...
Το δωράκι αρχίζει από 40 ευρώ και ανεβαίνει αναλόγως του τι ζητάς (το γνωστό στυλάκι του μαγαζιού).
Μου άρεσε το μικρό και έτσι πήρα το φουλ πακέτο στα 60 ευρώ. Μπήκε το μωρό γελαστό και με ευχάριστη διάθεση με καλημέρισε...
Οπως ξέρετε εγώ περιγραφές δεν κάνω, αλλά θα σας πω τις εντυπώσεις μου...
Χαμογελαστό, πρόθυμο μωράκι και πολύ φιλικό. Με άφησε να παίξω μαζί του χωρίς αντιρρήσεις. Ετσι δεν μου αρνήθηκε να της παίξω το μουνάκι και αυτό με έφτιαξε πολύ.
Καλή συμμετοχή στο κρεβάτι χωρίς βιασύνη, ζεστή και υγρή πίπα με παίξιμο στα μπαλάκια, στενό κωλαράκι και τελείωμα στα τέσσερα στο επίσης στενό και όμορφο ξυρισμένο μουνάκι της...
Μου άρεσε το μωρό... Οπότε θα το παίζω δίπορτο...
Αλλά μην ξεχνιόμαστε... Ελβίρα και πάλι Ελβίρα...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 10, 2011
Όνομα κοπέλας
Άντα
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Ακουσε φίλε jockerx... Ειναι πολύ εύκολο να κάνεις τέτοιους σχολιασμούς... Αλλά εξυπνάδα δεν είναι.
Δεν με γνωρίζεις και ούτε έχεις λόγους για να προσβάλεις κάποιους εδώ μέσα ότι είναι παπαγάλοι...
Το έξυπνο είναι να έχεις αποδείξεις και να μου ανατρέψεις αυτά που γράφω.
Αν λοιπόν έχεις λόγουν να πιστεύεις ότι αυτά που γράφω είναι ψεύτικα, δεν έχεις παρά να πας μια βόλτα μέχρι εκεί και να διαπιστώσεις μόνος σου αν είναι αληθινά ή ψέματα και να καταθέσεις άποψη.
Τον αποπροσανατολισμό τον κάνεις εσύ και όχι εγώ.
Εσύ είσαι αυτός που θέλεις να αχρηστέψεις μία κρητική. Οση εμπειρία και να έχεις στο αντικείμενο ποτέ δεν είσαι σίγουρος για κάτι.
Εγώ πήγα, απέκτησα μία εμπειρία και την κατέθεσα. Την κατέθεσα για να την διαβάσεις εσύ και όλοι αυτοί που ενημερώνονται εδω μέσα για να αποφασίσουν που θα τα ακουμπίσουν. Καλό λοιπόν θα είναι να προσέχεις τι γράφεις...