Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 255 10
Sex Studio
267807
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Με λιγη δυσκολια στο παρκαρισμα τελικα εφτασα στο πολυποθητο στουντιο. Η τσατσα ευγενεστατη, μου ειπε οτι εχει μια κοπελα και ειναι στο δωματιο, οποτε επρεπε να περιμενω. Δεν αργησε παρα πολυ να ερθει στο σαλονι η Λαουρα. Μαυρο μαλλι ισιο, ωραιο σωμα, σχετικα λεπτη δηλαδη. Βυζακι οχι πολυ μεγαλο αλλα οχι και μικρο, ο κωλος της αρκετα καλος αν και δυστυχως απο οτι ρωτησα δεν τον διεθετε... Μου αρεσε οποτε ειπα να μπω να δοκιμασω, εξαλλου ειχα παρει μια γευση απτις φωτογραφιες και κατα 99% θα περνουσα, αν δεν εβλεπα δηλαδη καμια τρελη διαφορα οπως και δεν ειδα. Ηταν λιγο σφιγμενη στην αρχη με το που μπηκε, αλλα ειχε ορεξη και δεν ηταν απομακρη ωστε να με ξενερωσει. Πεσανε τα πρωτα γελακια, τα χαδακια και τα συναφη, και λυθηκε λιγακι οπως και εγω επισης. Ξεκινησε με πολυ δυνατο τσιμπουκι, μανιωδες θα ελεγα. Μου αρεσε που δεν τον εβγαζε απτο στομα της με τιποτα, ο,τι και αν εκανε η της εκανα εγω κατα την διαρκεια, ο πουτσος μου δεν βγηκε απτο στομα της ουτε στιγμη. Αρκετα καβλωμενος πλεον, και αφου την ειχα ψηλαφησει σχεδον σε ολο το σωμα της ειπα να κατσει απο πανω μου για αρχη. Ειχα κατσει και λιγο πλαγια στο κρεβατι και μπορουσα να χαζευω την πλατη και τον κωλο της απο τον καθρεφτη καθως το καναμε. Αυτη εδειχνε να της αρεσει και ειχε καλη συμμετοχη σε γενικες γραμμες. Για το τελος, την εβαλα στα γονατα καθως εγω ημουν ορθιος με τα ποδια στο πατωμα και αυτη εντελως σκυμμενη στο κρεβατι. Σε μια φαση πονεσε αλλα δεν σταματησε, τραβηχτηκε λιγακι μονο αλλα εγω την επανεφερα πισω σιγα σιγα και δεν δυσανασχετησε καθολου. Εκει τελειωσα κιολας καθως της ανοιγα τα κωλομερια και χαζευα την κωλαρα της. Πολυ καλη, νεα και αρκετα ομορφη η Λαουρα, αξιζει!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 08, 2011
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού