Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 1019 10
Φυλής 104
Hot
Sex Studio
833822
Γενική βαθμολογία
9.4
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Είχα δίλημμα αν σήμερα θα έπρεπε να περιμένω μέχρι το απόγευμα για να απολαύσω το ουισκάκι μου μαζί με την ελένη, ή αν ήθελα να δοκιμάσω κάτι καινούριο...κάτι τα σχόλια του φίλου από το φόρουμ, του κώστα, κάτι οι φωτογραφίες και κάτι οι έξυπνες ατάκες της αλεξάνδρας στη συζήτηση με έπεισαν να κάνω την επίσκεψη σήμερα το πρωί...ως γνωστόν, πάλι βρίσκομαι έξω από το στούντιο 9:15, χτυπάω το κουδούνι, μπαίνω και με υποδέχεται η ευγενέστατη υπηρεσία(την έχω ξαναπετύχει άλλη μια φορά). Λέω έχω έρθει καρφί για την αλεξάνδρα...Αχ μου λέει, ακόμα κοιμάται γιατί δούλευε μέχρι τα ξημερώματα...δεν πειράζει, λέω αστην να κοιμηθεί λίγο ακόμα, πάω να πάρω κανά καφέ και καν΄κουλουράκι...όσο κ να έψαξα καφές πουθενά στη γύρω περιοχή. Κουλουράκια βρήκα όμως. Γυρνάω ξανά στούντιο μετά από κανά 20λεπτο...κάθομαι καναπέ κ περιμένω...ξαφνικά σκάει από το πουθενά η αναστασία, χαιρετηθήκαμε(εντυπωσιακή κοπέλα αν και κάπως απόμακρη), και μετά από λίγο βγαίνει και η άλεξ...έπαθα πλάκα...φόραγε ένα μαύρο διχτυωτό κορμάκι, όπου μέσα σε αυτό υποφέρανε τα μεγάλα στήθη της και μαύρο στρινγκάκι κ πέδιλα...σύζητηση, τσιγαράκι και τα πρώτα χάδια...περνάω δωμάτιο, αφού πρώτα πλήρωσα την υπηρεσία...έρχεται ο ξανθός άγγελος, και πετάει τα ρούχα της...κρατούσε κ καφεδάκι στα χέρια της(φαίνεται τελικά ότι κάπου υπήρχε.) ότι χρειαζόμουν για να πάρω λίγη ενέργεια...συζήτηση για πολλά θέματα, χαβαλές πολύς και γενικά το κλίμα πολύ καλό...την παρατηρούσα από κοντά και πραγματικά νεύριαζα με το πως κάποιες φορές οι φωτογραφίες δεν λένε την αλήθεια...έχει πολύ πιο γλυκό πρόσωπο από κοντά...δε θυμίζει σε τίποτα αυτό το μοιραίο και επιθετικό θηλυκό των φωτογραφιών...τα στήθη της μεγάλα, φυσικά και σκληρά και κωλαράκι σφιχτό και καλοσχηματισμένο...ωραίο τατού κάτω από την κοιλιά...της λέω γύρνα και της έκανα ένα ωραίο μασάζ σε όλο το κορμί της για να χαλαρώσει λίγο...από το πουθενά, γυρνάει και με αρχίζει σε κάτι παθιασμένα γλωσσόφιλα, γλυψίματα στο λαιμό, ρούφηγμα γύρω από τα αυτιά...πολύ ερεθιστικά...κατεβαίνει προς τα κάτω, όπου είχε ξυπνήσει για τα καλά ο μου. Πέρασμα προφυλακτικού και άρχισε ένα στοματικό για σεμινάρια...μου έριχνε κάτι πρόστυχες ματιές, χτύπαγε το κεφαλάκι του στη γλώσσα της...απλά κάποια στιγμή και ενώ πήγε για deepthroat μάλλον έβαλε παραπάνω δόντι και ψιλοπόνεσα...αλλά οκ...τη γυρνάω ανάσκελα, ανταπέδωσα την περιποίηση παντού. πατουσάκια με υπέροχο πεντικιούρ και καλοσχηματισμένα, η ρώγα ωραία και σκληρή...και από κει κ πέρα ξεκινήσαμε κλασσική στάση όπου ήταν υπέροχη η θέα των μεγάλων της στηθών να ανεβοκατεβαίνουν, έμπαινα, έβγαινα και τα χειλάκια της χαμηλά ήταν πάντα πρόθυμα να με δεχτούν...γύρισμα στα 4, όπου αυτή η στάση είναι must με την άλεξ...άσε που το γουστάρει κ η ίδια γιατί όπως είπε τον παίρνει πιο δυνατά... κάπου εκεί με τράβηξε λίγο το πόδι μου και την έβαλα να το παίξει λίγο καουμπόισα και με καβάλησε και κουνιόταν με απόλυτα ερωτικό και ρυθμικό τρόπο υπό τους ήχους του που έπαιζε έξω... μετά ξανά στα 4 και μετά από λίγο με δική της πρωτοβουλία μου βγάζει το προφυλακτικό και με μια χειρομάλαξη διαρκείας τελείωσα πολύ δυνατά πάνω στις υπέροχες βυζάρες της...μπορώ να πω ότι πέρασα καταπληκτικά, ικανοποιήθηκα σε όλους τους τομείς και σίγουρα θα την ξανατιμήσω...
ΥΓ1:sorry μάτια μου αν σου κούρασα τα χέρια σου...
ΥΓ2:γρήγορα αλλαγή στις φωτογραφίες...
ΥΓ3:Tα λέμε σύντομα!
ΥΓ1:sorry μάτια μου αν σου κούρασα τα χέρια σου...
ΥΓ2:γρήγορα αλλαγή στις φωτογραφίες...
ΥΓ3:Tα λέμε σύντομα!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 08, 2011
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
το "σπιτικο" που ειναι γωνια πατησιων και δεριγνυ εμεις τοχουμε χτισει
και κανει και καλο φρεντο...