Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 831767
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Θα ξεκινήσω γράφοντας γιατί πηγαίνω συνέχεια στο Φ104 και μετά ποστάρω κριτικές…
Πρώτα απ’ όλα ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις, το έχω ξαναπεί αυτό. Από την άλλη δεν είναι εύκολοι οι καιροί για πειραματισμούς. Τέλος γιατί στο αυταρχικό πρόγραμμα… δεν νομίζω πως υπάρχει ανάλογο στούντιο επιπέδου champions league.
Φυσικά γουστάρω αυτό που κάνω. Και θα καταλάβετε παρακάτω τι εννοώ…

Την Αναστασία την είχα βάλει από καιρό στο μάτι… μ’ άρεσαν πολύ οι φωτογραφίες της, αλλά δεν είχα δει κριτικές σχετικές με τις επιδόσεις της στο αυταρχικό πρόγραμμα. Ούτε και για την Αλεξάνδρα. Οι προτροπές της Άντζελας, όμως, «γιατί να παίρνεις συνέχεια τις ίδιες» με έπεισαν. Και το αφεντικό κάτι παραπάνω ήξερε…
Αφού χαιρέτησα την κυρία Νικολέτα, είχα να τη δω μήνες, ανέβηκα στο dungeon room, έκανα ντουζάκι λόγω ζέστης, και περίμενα..κάπως αγχωμένος θα ομολογήσω… αν και το κοντέρ έχει γράψει αρκετά χιλιόμετρα (και γελάω με τον εαυτό μου πως καταφέρνω και αγχώνομαι κάθε φορά σαν μικρό παιδί).

Σε λίγο άνοιξε η πόρτα και μπήκε η Αναστασία…
Και εδώ θα μου επιτρέψετε να σας ομολογήσω… πως ο σκληροτράχηλος οπαδός του αυταρχικού, κόντεψε να μεταμορφωθεί σε αγαπούλη και να ανοίξει thread με τίτλο Anastasia : I love you for ever!... ενώ έτοιμος ήμουν να κατέβω και να αλλάξω το bdsm session σε πρόγραμμα : πίτσι πίτσι και μεταξωτές κορδέλες…
Η κοπέλα είναι ΜΟΝΤΕΛΟ! Πανύψηλη (και αρχίζοντας από κάτω) φ-ο-β-ε-ρ-ε-ς ποδάρες, ατελείωτες – απερίγραπτες – μοναδικές, αναλογίες μετρημένες με το αλφάδι, προκλητικό ολοστρόγγυλο κωλαράκι, μικρό στήθος (το οποίο εγώ βρίσκω ιδανικό στο όλο σύνολο), κοιλιά δροσερή σαν λιβάδι για να κυλιστείς, χέρια μακριά με πανέμορφα περιποιημένα δάχτυλα (κοντυλένια… όπως θα τα χαρακτήριζαν οι παλιοί λογοτέχνες). Το πρόσωπο της είναι στρογγυλό με μικρά χαρακτηριστικά, μελαχρινά, σαν τα μαλλιά της..που χύνονται στους ώμους της. Δυο υπέροχα μάτια που σε κοιτάζουν με θάρρος συμπληρώνουν το όλο σύνολο και επιβάλλονται σε αυτό.
Υπερβολικός στην περιγραφή? Δεν νομίζω… γιατί δεν το συνηθίζω. Μια επίσκεψη θα σας πείσει πως δεν υπερβάλλω. Με λίγα λόγια εντυπωσιακή ή καλύτερα (το επίθετο που θα την χαρακτήριζε σωστά) είναι ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΗ κοπέλα! Στητή σαν λαμπάδα, περπατάει και τρίζει η γης.. μαυρισμένη (αν και έκανε λίγα μπάνια απ’ότι μου είπε στο τέλος), με όμορφα σέξυ άσπρα εσώρουχα.

Ξαναγυρνάμε στην πραγματικότητα τώρα.. Μετά το σοκ, λοιπόν, της πρώτης ματιάς, ήρθε κοντά μου, συστήθηκε ευγενέστατα (δια χειραψίας παρακαλώ) και συζητήσαμε λίγο τι ακριβώς ζητούσα (αν και είχε γίνει και από πριν συνεννόηση).
Στο δια ταύτα τώρα…
Σηκώθηκε και με αργό περπάτημα , κουνώντας προκλητικά τα οπίσθια της, πήγε στη βιτρίνα και μου ζήτησε να την ακολουθήσω. Μου είπε πως θα με ντύσει σαν πουτάνα… και δεν της έφερα αντίρρηση. Ενώ έσκυψα στα 4 και άρχισα να της γλείφω τα πόδια μέσα από τις γόβες, να δίνω πεταχτά φιλάκια ψηλότερα τις γάμπες, ανεβαίνοντας προς τα πάνω στα μπούτια, νιώθοντας στα χείλη μου τη βελούδινη αίσθηση του δέρματος της, νιώθοντας την απαλή αίσθηση από το άρωμα του κορμιού της.. Φάνηκε να το απολαμβάνει..
Είχα να κάνω sissification από το χειμώνα με την Άντζελα! Η Αναστασία αποδείχτηκε αποφασισμένη. Μου έβαλε ένα στριγκάκι αλλά ο πούτσος κρεμόταν καυλωμένος έξω, ένα baby-doll και μια περούκα μαύρη. Μετά πήρε το μακιγιάζ και άρχισε να με βάφει, στα μάτια και μετά στα χείλη. Όλη αυτή την ώρα την έπαιζα σαν τρελός μπροστά της και με το άλλο χέρι δε σταματούσα να χαϊδεύω τις υπέροχες μπουτάρες της…
Αυτό που μου αποτυπώθηκε σαν εικόνα, ήταν τη στιγμή που είχε κάνει βαθύ κάθισμα μπροστά μου για να ψάξει στη βιτρίνα, το πόσο υπέροχα διαγράφονταν η γράμμωση των μυών της στους μηρούς, το μέγεθος και το μήκος τους φυσικά! Νομίζω είναι σαν μια διαφάνεια που προβαλλόταν στη μνήμη μου…όλο το επόμενο βράδυ…
Άρχισε να μου δίνει χαστούκια και να με φτύνει στο πρόσωπο…
- «Γλείψε τα πόδια μου, ξεφτιλισμένη πουτάνα» μου είπε και όπως κάθισε πάνω στον πάγκο, σήκωσε τις ποδάρες της ψηλά για να τις γλείψω… Ήταν απίστευτο θέαμα..τα πόδια της ήταν μακριά και ζεστά σαν πύρινα σπαθιά έτοιμα να μπουν στο σώμα μου.. Έγλειφα τα δαχτυλάκια μέσα από τις γόβες, τις γάμπες, τους μηρούς της …και μετά ξανά κάτω η ίδια διαδρομή. Έγλειψα το τακούνι της με απληστία και όταν το ρούφηξα ενθουσιάστηκε
- «Ναι έτσι τσιμπούκωσε το..με καυλώνεις τρελά!» και είχε τα μάτια της καρφωμένα στα παιχνίδια που έκανα στα πόδια της…
Σηκώθηκε, έβγαλε το άσπρο στριγκάκι της και μου τούρλωσε την κωλάρα της μέσα στα μούτρα μου!
- «Γλείψε με!» μου είπε απλά, και χωρίς να περιμένω δεύτερη πρόσκληση έπεσα με τα μούτρα ανάμεσα στα σφιχτά κωλομέρια της. Έχωσα τη γλώσσα μου μέσα στην κωλοτρυπίδα και την κέντριζα με δύναμη, ενώ αυτή πίεζε προς τη δική μου κατεύθυνση για να το απολαμβάνω καλύτερα. Είχα χαθεί σε μια δίνη ηδονής..ενώ δε σταματούσα με τίποτα να έχω γραπώσει στην κυριολεξία τις μπουτάρες της και να τις χαϊδεύω συνέχεια!
- «Θα σε βγάλω στο σαλόνι να χορέψεις για μένα πουτάνα» μου είπε σκληρά, και με τράβηξε έξω. Τα χαστούκια έπεφταν δυνατά, με έβριζε και με έφτυνε στο στόμα, ενώ εγώ προσπαθούσα να κουνηθώ αδέξια, δήθεν ότι χορεύω, για να την τσαντίζω περισσότερο!
Πήγε μέσα, άνοιξε πάλι τη βιτρίνα, και βγήκε έξω φορώντας στη μέση ένα στραπον!
- «Πάρε μου τσιμπούκι πουτάνα, στα γόνατα γρήγορα»! έπεσα κάτω και έγλειφα την πλαστική ψωλή, που της είχε βάλει προφυλακτικό, με μανία. Την κοιτούσα στα μάτια, ενώ αυτή παίζοντας καλά το παιχνίδι, έβγαλε το στραπον από το στόμα μου, και άρχισε να το χτυπάει πάνω στη γλώσσα μου και στο πρόσωπο μου, ενώ τα βρισίδια έπαιρναν και έδιναν.
Με τράβηξε απότομα και με έστησε στον καναπέ στα 4.
- «Στήσε καλά τον κώλο σου, χαμήλωσε» μου φώναξε νευρικά, και ένιωσα το δάχτυλο της να χαϊδεύει την τρύπα μου, και μετά να μπαίνει βάναυσα μέσα μου. Τραβήχτηκα λίγο και χαλάρωσε το ρυθμό. Αφού με γάμησε λίγη ώρα με τα μακριά της δάχτυλα, ένιωσα την άκρη του στραπόν να με χτυπάει ελαφρά στην κωλοτρυπίδα, ενώ άρχισε να πιέζει προς τα μέσα. Δε με βόλευε η στάση και της ξαναζήτησα κωλοδάχτυλο. Πάλι ένιωσα τα δάχτυλα της να με γαμάνε, ενώ γύρισα το κεφάλι μου πίσω για να βλέπω, και αυτή με κοιτούσε προκλητικά. Πήρε ένα άλλο δονητή που είχε, του έβαλε προφυλακτικό και το έχωσε στο στόμα μου, ενώ με το δεξί της χέρι συνέχιζε να με κωλοδαχτυλιάζει.
Έδειχνε αποφασισμένη. Με σήκωσε και με ξαναπήρε στο δωμάτιο. Ξάπλωσε στο κρεβάτι και με κάλεσε να της γλείψω τη μουνάρα της! Έπεσα στα γόνατα στο πάτωμα, στην άκρη του κρεβατιού, και αυτή η θεογκόμενα, ανάσκελα, με τα πόδια ανοιχτά να με προκαλεί με το ξυρισμένο μουνάκι της!
Έχωσα το κεφάλι μου ανάμεσα στα μπούτια της και πήρα στα χείλη μου την κλειτορίδα της. Έχει μεγάλη κλειτορίδα που χαίρεσαι να τη ρουφάς. Εγώ την πιπιλούσα, την έγλειφα, τη ρουφούσα, εναλλάξ σαν τρελός, ενώ πότε πότε έχωνα και την γλώσσα μου μέσα στον κόλπο της. Μύριζε πολύ όμορφα και ήταν υγρή. Είχα ζαλιστεί και έβγαλα την περούκα που με ζέσταινε πριν της αρχίσω το γλειφομούνι.
Αυτή βογκούσε ελαφρά, αλλά σιγά σιγά πιο έντονα, χωρίς θεατρινισμούς, και αυτό το προτιμώ. Έβγαλε τις γόβες της όσο την έγλειφα, γιατί τις άκουσα να πέφτουν βαριά στο πάτωμα. Χάιδευα τα πόδια της κατά μήκος όσο την έγλειφα, και χωρίς να βλέπω, άρχισα να τη τρίβω ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών της..
Κάποια στιγμή χτύπησε το τηλέφωνο και σταματήσαμε για να απαντήσει. Μετά γύρισε προς το μέρος μου και μου είπε…
- «Θα έρθει και η Αλεξάνδρα σε λίγο και θα σε κατουρήσουμε μαζί πουτάνα»… έπαθα σοκ και είχα κατακαυλώσει σε σημείο που θα έχυνα, και σταμάτησα να τον παίζω.
Με πήγε στην ντουζιέρα και με έβαλε να καθίσω… έπειτα όρθια αυτή..μου έδωσε την πατούσα της να τη γλείψω… Επιτέλους θα απολάμβανα τα μυρωδάτα πατουσάκια της. Ήταν κρύα, αλλά τόσο μαλακά και πεντακάθαρα.. Αυτή μου έδινε προτροπές να γλείφω όλο πιο πολύ
- «Έτσι γλείψτα ένα ένα, τσιμπούκωσε το μεγάλο δάχτυλο… για να δω μπορείς να τα ρουφήξεις όλα μαζί… έτσι» ..τη στιγμή που πίεσε όλο το πόδι της μέσα στο στόμα μου… μπήκε μέσα η Αλεξάνδρα… και μας είδε σ’αυτή την κατάσταση…
Είναι μια εντυπωσιακή ξανθιά, πιο κοντή από την Αναστασία, αλλά πιο τούμπανο, με κάτι βυζάρες θεϊκές. Φορούσε κάτι σαν κορμάκι… αλλά μέσα στη ζάλη μου τώρα… μη ζητάτε αναλυτική περιγραφή…
Χαμογέλασε πονηρά… και έπειτα γέλασε και με έφτυσε στο πρόσωπο, ρίχνοντας μου και ένα χαστούκι! Αιφνιδιάστηκα, αφού δεν το περίμενα να είναι τόσο αποφασισμένες στο αυταρχικό!
- «Βγες έξω και έλα να δούμε τι μπορείς να κάνεις, μαλάκα» μου είπε και ακούμπησε στον πάγκο, πετώντας μου στα μούτρα τις ποδάρες της. Άρχισα να γλείφω και τα δικά της πόδια, ενώ η Αναστασία μου έριχνε ξυλιές στα κωλομέρια. Έβγαλε τις γόβες και της έγλειφα τις πατούσες τώρα σαν λυσσασμένος, αφού η κατάσταση ξέφευγε, και ένιωσα το δάχτυλο της Αναστασίας να ξαναμπαίνει μέσα στον κώλο μου. Η μια το πόδι στο στόμα μου, η άλλη με τα δάχτυλα της πίσω μου..και εγώ μούσκεμα να βογκώ από την καύλα…
Η Αλεξάνδρα σηκώθηκε και πήγε στο κρεβάτι… ξάπλωσε ανάσκελα, όπως πριν η Αναστασία και μου είπε
- «Για έλα να δούμε τι μπορείς να κάνεις εκτός από το να γλείφεις τα πόδια μου… αξίζεις τίποτα?»
Και μου άνοιξε τις μπουτάρες της!
Το μουνάκι της είναι πιο μικρό από της Αναστασίας αλλά η κλειτορίδα της χοντρούλα και τα μουνόχειλα της πολύ καλοσχηματισμένα! Τη ρούφηξα δυνατά και αυτή μου είπε άγρια..
- «Τη γλώσσα σου δεν ξέρεις να τη χρησιμοποιείς? Και ποιος σου είπε να με κοιτά στα μάτια μαλάκα!!» και μου άστραψε ένα χαστούκι.
Με τη γλώσσα μου κέντρισα την κλειτορίδα της, και ξεκίνησα να τη γλείφω πάνω κάτω με την άκρη της πολύ γρήγορα. Γύρισε πλάγια το σώμα της και με κάλεσε να της κάνω κωλογλειφάδα… αλλά λόγω της άβολης στάσης, δεν έβρισκα πάντα στόχο… αυτό τη νευρίαζε..
- «Το κώλο μου γλείφε!» μου είπε απότομα ρίχνοντάς μου μια σπρωξιά… και με ξαναέβαλε να της γλείψω το μουνάκι της.
Την χούφτωσα από τα μπούτια και άρχισα να κουνάω το κεφάλι μου σαν δαιμονισμένος γλείφοντάς την, αλλά σταθερά γραπωμένος από τα πόδια της. Αυτό φάνηκε να της αρέσει αφού βογκούσε δυνατά. Όλη την ώρα αυτή πίσω μου, η Αναστασία με κωλοδαχτύλιαζε, πότε σιγά, πότε πιο έντονα και συμμετείχε με βρισιές και φτυσίματα.
Είχα ζαλιστεί όταν σηκώθηκα και με ξαναέβαλαν στην ντουζιέρα. Όπως ήταν και οι δυο όρθιες μου πρόσφεραν τα πόδια τους στα μούτρα μου. Με πίεζαν με τις πατούσες τους στα μάτια, στο κεφάλι, στα μάγουλα, και μου τα έβαζαν εναλλάξ στο στόμα μου..
- «Πάρτα και τα δυο μαζί ..να δούμε αν μπορείς» μου είπαν και πίεσαν δυνατά τα δάχτυλά τους μέσα στο στόμα μου… ένιωσα να πνίγομαι και τραβήχτηκαν..αλλά η αίσθηση ήταν μοναδική (ακόμα πονάω αριστερά στα χείλη μου).
Σε κάποια στιγμή η Αλεξάνδρα βγήκε έξω και η Αναστασία μου είπε.
- «Τώρα θα έρθει σε λίγο να σε κατουρήσουμε παρέα… αυτό δε θέλεις?» στηρίχτηκε όρθια από το σίδερο του ντους και μου έδωσε τη μουνάρα της να την ξαναγλείψω! Στεκόταν μπροστά μου έτσι ψηλή, και θεϊκή, σ’αυτή τη στάση που μου ήρθε δεύτερη φορά να ξαναχύσω και έκλεισα τα μάτια για να συγκεντρωθώ!
Η πόρτα, ευτυχώς, άνοιξε και μπήκε η Αλεξάνδρα κρατώντας ένα νάιλον με πανί μέσα, σαν πάνα ανοιγμένη ήταν. Το έστρωσε στο πάτωμα μπροστά στον πάγκο και μου είπε να ξαπλώσω από τη μέση και πάνω εκεί.
- «Σε έγλειψε καλά ο μαλάκας?» ρώτησε την Αναστασία και με έριξαν στο πάτωμα.
Άρχισαν να με βασανίζουν και να με πατάνε με τα πόδια τους. Η Αλεξάνδρα με πατούσε στο στήθος και η Αναστασία έχωσε το πόδι της κάτω από τ’αρχίδια μου και σκάλιζε την κωλοτρυπίδα μου…
Συχνά σήκωνα το κεφάλι και αυτές έφτυναν μέσα στο στόμα μου.
Το τέλος πλησίαζε γοργό.. Η Αναστασία έκανε κάθισμα πάνω στο πρόσωπο μου ανάποδα, και είδα από το μουνί της να στάζουν τα κάτουρα της στο πρόσωπό μου… δεύτερο ρυάκι ακολούθησε μέσα στο στόμα μου…
Σχεδόν αστραπιαία ακολούθησε με τον ίδιο τρόπο και η Αλεξάνδρα απλά η ροή της δικής της golden rain ήταν πιο έντονη. ΕΚΕΙΝΗ ακριβώς τη στιγμή δε μπορούσα να κρατηθώ άλλο, και τινάζοντας το σώμα μου, άρχισα να χύνω… Δεύτερο κύμα με διαπέρασε πιο έντονο και τινάχτηκα με το σώμα μου σαν τόξο χτυπώντας με όλο μου το βάρος πάνω στο πάτωμα… τα κορίτσια πρέπει να τρόμαξαν… γιατί η Αλεξάνδρα ενώ μου έλεγε «Έτσι ούρλιαζε και χύνε» (γιατί φώναζα…) σταμάτησε…
Βασικά έκανα πολύ δυνατό χύσιμο, βγάζοντας την καύλα που κρατούσα συσσωρευμένη από τα παιχνίδια που μου έκαναν όλη αυτή την ώρα, με ένα τρόπο τόσο έντονο και ασυνήθιστο… που πρέπει να τρόμαξαν. Μόλις τελείωσα με κοίταξαν ανήσυχα και ρώτησαν αν είμαι καλά..
Τους απάντησα κοντανασαίνοντας.. «Ήταν γ-α-μ-ά-τ-α!!!» και γέλασαν γλυκά!
Η Αναστασία μπήκε για ντουζάκι, ενώ η Αλεξάνδρα βγήκε βιαστικά γιατί μου είπε είχε πελάτη. Ευγενέστατη και καλοσυνάτη.
Πιάσαμε την κουβέντα με την Αναστασία. Ιταλίδα, όχι ολόκληρο χρόνο στην Ελλάδα, αλλά μιλάει καλά ελληνικά για το διάστημα που είναι εδώ. Είναι 1.80 χωρίς τακούνια (!), και με ρώτησε τι ύψος έχω και εγώ. Εγώ είμαι 1.90 σχεδόν, αλλά με τακούνια μου ρίχνεις..της είπα και γέλασε.

Πολύ καλό παιδί, πολύ καλά κορίτσια και οι δυο τους. Δεν ξέρω τι πείρα έχουν στο αυταρχικό, αλλά μαζί μου έδειξαν όρεξη και τα έδωσαν όλα. Πέρασα πολύ ωραία, και τολμώ να πω ήταν από τις καλύτερες εμπειρίες μου στο Φ104!
Θυμάμαι Κέλλυ και Αλίκη μου είχαν πει πως ήμουν ο πρώτος τους πελάτης σε αυταρχικό πρόγραμμα. Ελπίζω, αν και δεν νομίζω να είμαι ο πρώτος, να φέρω γούρι και σε αυτούς τους κορίτσαρους.
Συμπερασματικά… στο αυταρχικό πρέπει να έχεις διάθεση. Η Αναστασία αυτό μου έδειξε… και πιστεύω την βοηθάει η εκπληκτική της εμφάνιση… Φυσικά παίζουν ρόλο η αγριάδα (Μπέτυ), το στυλ (Άντζελα) και η τρέλα (Κέλλυ).
Αλλά μιλάμε για χιλιομετρική γυναίκα επιπέδου μοντέλου! Τις ευχαριστώ και τις δυο..και σίγουρα θα τις ξαναεπισκεφτώ!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 06, 2011
Όνομα κοπέλας
Αναστασία
Υπηρεσίες
sarouman
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
69
Likes:
535
Πόντοι:
7.125
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Σεπτεμβρίου, 2011
χαρά στο κουράγιο σου!
08 Σεπτεμβρίου, 2011
Τοσο διαβασμα, ουτε στο Πανεπιστημιο δεν εχω "ριξει" φιλε saruman.

:-)

Αναλυτικοτατος και περιγραφικος στο επακρο.
Μπραβο σου, κυριως ομως για το θαρος σου να μοιραζεσαι τις εμπιριες σου μαζι μας.
Κατι που λιγοι fun του συγκεκριμενου προγραμματος τομλουν να κανουν.
08 Σεπτεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

η αναστασία ειναι διδακτωρικο!!!!!
08 Σεπτεμβρίου, 2011
Αμαν ρε φιλε, ειπαμε μας λειψανε οι κριτικες σου αλλα εσυ γυρισες να βγαλεις το αχτι 3 μηνων μαζεμενο.
Ασε που μου βγηκαν τα ματια να τη διαβασω στο iphone. Που λεει και ο CHEYENNE ουτε στο πανεπιστημιο τοσο πυκνο διαβασμα.
Μας εφτιαξες νυχτιατικα!!!!
Να εισαι καλα να γραφεις φιλε μου.
08 Σεπτεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

τι το θες κ συ το iphone?? μπες στην οθονάρα του λάπτοπ ή του ipad!!!
08 Σεπτεμβρίου, 2011
μπραβο sarouman Χαμόγελο)
09 Σεπτεμβρίου, 2011
''Η κοπέλα είναι ΜΟΝΤΕΛΟ! Πανύψηλη (και αρχίζοντας από κάτω) φ-ο-β-ε-ρ-ε-ς ποδάρες, ατελείωτες – απερίγραπτες – μοναδικές, αναλογίες μετρημένες με το αλφάδι, προκλητικό ολοστρόγγυλο κωλαράκι, μικρό στήθος (το οποίο εγώ βρίσκω ιδανικό στο όλο σύνολο), κοιλιά δροσερή σαν λιβάδι για να κυλιστείς, χέρια μακριά με πανέμορφα περιποιημένα δάχτυλα (κοντυλένια… όπως θα τα χαρακτήριζαν οι παλιοί λογοτέχνες). Το πρόσωπο της είναι στρογγυλό με μικρά χαρακτηριστικά, μελαχρινά, σαν τα μαλλιά της..που χύνονται στους ώμους της. Δυο υπέροχα μάτια που σε κοιτάζουν με θάρρος συμπληρώνουν το όλο σύνολο και επιβάλλονται σε αυτό...
Με λίγα λόγια εντυπωσιακή ή καλύτερα (το επίθετο που θα την χαρακτήριζε σωστά) είναι ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΗ κοπέλα! Στητή σαν λαμπάδα, περπατάει και τρίζει η γης..''

Σε σακάτεψε...

Δανεισμένο από την ατάκα του Χρόνη Εξαρχάκου προς τον Φαίδωνα Γεωργίτση στην ταινία ''Γοργόνες και μάγκες''. Βέβαια εκεί είχε ειπωθεί ως ''την σακάτεψες...'
B
bottom
15 Σεπτεμβρίου, 2011
Για να σε κατουρήσουν οι κοπέλες πρέπει να έχουν πλακωθεί στις μπύρες από πριν;;;
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8