Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 126 10
Sex Studio
231352
Γενική βαθμολογία
9.7
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Ενα νέο μαγαζί που κάποιοι ξόδεψαν χρόνο και φαιά ουσία για να μην είναι ξενοδοχείο ημιδιαμονής αλλά ένας χώρος όμορφος και με στυλ. Αρχίζοντας απο την είσοδο με βότσαλα και γλάστρες μέχρι επάνω.
Καναπέδες αλκαντάρα, λογότυπο στις πόρτες, καταράχτες τι να πρωτοπώ.
Πήγα να δω τον νέο χώρο κυρίως λόγω της ....μεταγραφής.
Η ομάδα ανέβηκε κατηγορία και πήρε και παίχτη κράχτη. Το πιο βαρύ όνομα στα στούντιο κατα την γνώμη του υπογράφοντος. Η Λάουρα μαυρισμένη, αδυνατισμένη ελαφρώς και όπως πάντα πρόθυμη και κεφάτη με ένα απίθανο τιγρέ σετάκι (καινούργιο απο ότι μου είπε).
Αφού πλέον έχω οικιότητα μαζί της με αγκάλιασε και μου είπε: "Διάλεξε δωμάτιο". Εκανα τη βόλτα μου και απέφυγα το δωμάτιο με το σταυρό και τα αξεσουάρ (ασε λέω καλού κακού). Καλύτερα με τις κουρτίνες Γκι Λαρος.
Η υπηρεσία με κέρασε ποτό όσο περίμενα να ελέγξει το δωμάτιο. Αποσμητικό χώρου, καθαρές πετσέτες, σφραγισμένες παντόφλες, όλα τέλεια και καινούργια.
Ερχεται η Θεά και με κοιτάει εξεταστικά. Σήμερα θα κάνω παιχνίδι εγώ της λέω.
Αφου της έκανα ένα μασαζ με οση τέχνη έχω προχώρησα σε 69.
Απο εκει και πέρα πήρε εμπρός και ο έλεγχος χάθηκε......
Η χαλαρή κουβέντα με τα τελευταία νέα είναι πάντα μέρος του σόου.
Και στο τέλος μένει πάντα μια ερώτηση: "Ηταν η καλύτερη φορά?"
Υπάρχει πάνω απο 10?
Θα πρέπει πάντως να βρεθούν και παρτενέρ ποιότητος γιατί ο ΜΕΣΙ δεν μπορεί να παίζει σε όλες τις θέσεις.
Καναπέδες αλκαντάρα, λογότυπο στις πόρτες, καταράχτες τι να πρωτοπώ.
Πήγα να δω τον νέο χώρο κυρίως λόγω της ....μεταγραφής.
Η ομάδα ανέβηκε κατηγορία και πήρε και παίχτη κράχτη. Το πιο βαρύ όνομα στα στούντιο κατα την γνώμη του υπογράφοντος. Η Λάουρα μαυρισμένη, αδυνατισμένη ελαφρώς και όπως πάντα πρόθυμη και κεφάτη με ένα απίθανο τιγρέ σετάκι (καινούργιο απο ότι μου είπε).
Αφού πλέον έχω οικιότητα μαζί της με αγκάλιασε και μου είπε: "Διάλεξε δωμάτιο". Εκανα τη βόλτα μου και απέφυγα το δωμάτιο με το σταυρό και τα αξεσουάρ (ασε λέω καλού κακού). Καλύτερα με τις κουρτίνες Γκι Λαρος.
Η υπηρεσία με κέρασε ποτό όσο περίμενα να ελέγξει το δωμάτιο. Αποσμητικό χώρου, καθαρές πετσέτες, σφραγισμένες παντόφλες, όλα τέλεια και καινούργια.
Ερχεται η Θεά και με κοιτάει εξεταστικά. Σήμερα θα κάνω παιχνίδι εγώ της λέω.
Αφου της έκανα ένα μασαζ με οση τέχνη έχω προχώρησα σε 69.
Απο εκει και πέρα πήρε εμπρός και ο έλεγχος χάθηκε......
Η χαλαρή κουβέντα με τα τελευταία νέα είναι πάντα μέρος του σόου.
Και στο τέλος μένει πάντα μια ερώτηση: "Ηταν η καλύτερη φορά?"
Υπάρχει πάνω απο 10?
Θα πρέπει πάντως να βρεθούν και παρτενέρ ποιότητος γιατί ο ΜΕΣΙ δεν μπορεί να παίζει σε όλες τις θέσεις.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 05, 2011
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Υπηρεσίες
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Απο "μπαλα" παντως και οι δυο κορυφη.