Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 260 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Αφού είδα τις σχετικές φώτο και διάβασα τις(πάντα πολύ χρήσιμες)κριτικές συναγωνιστών πετάχτηκα γειτονιά μεριά να δοκιμάσω τη Γιασμίν.
Πάρκαρα σχετικά εύκολα (πίσω φυσικά γιατί μπροστά γίνεσαι διαφήμιση...) και μπαίνω στον γνωστό καλαίσθητο αλλά μικρό χώρο. Δύο δωμάτια κανονικά όχι πολύ ευρύχωρα και ένα μικρό σαλονάκι όλα πολύ κοντά μεταξύ τους. Η ευγενική κυρία μας ενημερώνει σχετικά για τις υπηρεσίες που προσφέρει η εν λόγω κοπέλα που περιλαμβάνουν μόνο το βασικό μενού. Δηλαδή όχι ελεύθερο στοματικό, πρωκτικό.
Μετά από λίγο εμφανίζετε η Γιασμίν και διαπιστώνω ότι πρόκειτε για ένα πολύ ενδιαφέρον πιπινάκι και ως λάτρης τέτοιων ενημερώνω τη δ/νση ότι θα εισέλθω στα ενδότερα για ένα test drive...παίρνοντας το απλό πρόγραμμα.
Το δωμάτιο καθαρό με όλα τα κομφόρ (πετσέτα, ντους, νιπτήρα) όχι πολύ ευρύχωρο αλλά οκ.
Μετά από λίγο έρχετε η μικρή και βλέπω όντως ένα πολύ νεανικό σφριγιλό κορμάκι με ωραίο φυσικό μετρίου μεγέθους στήθος στητό με ωραίες ρώγες σαν καραμελίτσες. Πολύ καλές αναλογίες, με καμπύλες και ένα σφιχτό μικρό στητό κολαράκι απολύτως μηλέ σχήματος μούρλια. Το πρόσωπο όχι κάτι το ιδιαίτερο όχι άσχημο αλλά αδιάφορο. Ωραία φωνούλα και γενικά γλυκιά συμπεριφορά αλλά κάπως σφιγμένη. Όσον αφορά τις υπηρεσίες λίγα προκαταρκτικά φιλιά από εκείνη εγώ φυσικά γεύτικα το υπέροχο στήθος της αλλά με χάλασε λίγο το αρκετό άρωμα που είχε βάλει πάνω στις ρώγες οπότε μου χάλαγε τη...γεύση κάπως. Η πίπα απλά καλή (δεν το χει ιδιαίτερα) και ξεκινώντας τη βάζω στα τέσσερα όπου πραγματικά το κολαράκι της ήταν ποίημα αίσθησης (τέλεια εφαρμογή πάνω μου) αλλά και το υπόλοιπο κορμάκι της άγγιζε το τέλειο σαν εμφάνιση και αίσθηση. Τη γυρίζω ιεραποστολικό με τα πόδια πάνω αλλά δεν φαινόταν συντονισμένη σε αυτό που κάνει και συνεχίζω στην ίδια στάση με τα πόδια κάτω σφυροκοπώντας (αντέχει...) και καταθέτοντας. Λίγο συζητησούλα έδειχνε να βιάζετε και χαίρετε. Στο δια ταύτα πολύ καλό το πιπινάκι συστήνετε για τους λάτρεις του είδους δεκτική σε όλα αλλά θέλει λίγο καθοδήγηση και δουλειά σε κάποια ...μαθήματα (βλέπε πίπα).
Σημ.: εκ παραδρομής η παραπάνω κριτική καταχωρήθηκε αρχικά στο γειτονικό studio που βρίσκετε ...λίγο πιο κάτω στον πρώην κόμβο της Renault. Τα μπέρδεψα λίγο γιατί τα επισκέπτομαι τελευταία εναλλάξ...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 02, 2011
Όνομα κοπέλας
Γιασμίν
Μέλος
Εγγραφή:
8 Ιουλ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
33
Likes:
75
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού