Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 83 10
Γενική βαθμολογία

6.9
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Είχα να γαμήσω πάνω από μια βδομάδα.Θες λίγο αυτό,λίγο το ότι χθες βγήκα με μια νάρα,αλλά εκτός από ένα φιλάκι πήρα τ'αρχίδια μου,θες η σκηνή στο μυαλό μου με τον ΤΑΚΜΑΝ ντυμένο Πάκη να στριμώχνει παρέα με Νιγηριανό(πιθανότατα λαθρομετανάστη,δεν το ξεκαθάρισε ο φίλος) την κυρία Νίκη εντός λεωφορείου της ΕΘΕΛ,ένιωθα τα καμπανέλια μου να γουργουρίζουν.Έτσι μετά το νικηφόρο αγώνα της Ελλαδάρας,είπα να ανηφορίσω προς το γειτονικό μου στουντιάκι.Στο πρόγραμμα είδα Νάνσυ,φωτογραφίες ζήτω,μπανάκι και φτάνω.Η τσατσά,ευγενέστατη,μου λέει να αναμένω ,σκάει και συναγωνιστής,χαβαλεδιάζουμε λίγο(ψηλέ αν διαβάζεις,η Βρυούλων είναι η προηγούμενη έξοδοςΧαμόγελο,σκάειι κι η μικρή.
Σαλονάρισμα με αυτοπεποίθηση,πείστηκα πάραυτα να εισέλθω.Μπανάκι κι η μπεμπέ έφτασε.Η μικρή λοιπόν είναι κάτω από 1,70 και πέριξ των 50 κιλών.Κατάστεγνο,με τόσο δα κωλαράκι,αγύμναστο(χέστηκα,λες κι εγώ είμαι κανάς σφίχτης),πλατινέ μαλλί τρεσσαριστό μακρύ,χρώμα γαλακτούχο,βυζί κανονικού μεγέθους σιλικονούχο,άρωμα έντονο, φερορμονούχο.Φατσούλα γλυκειά,φωνούλα λεπτή,δοντάκια Colgate.
Στα της πράξης,ξεκίνημα με επιμελέστατο γλύψιμο όρχεων,διαλειμματάκια για να γελάσει με τις παπαριές που της έλεγα,ντύσιμο με latex και πιπούλα καλή μέχρι να φτάσουμε σ'ένα επαρκές για διείσδυση επίπεδο αιμάτωσης.Καβαλίτσα πολύ καλή, που συνεχίστηκε με πισωκολλητό στα όρθια,μ'εκείνη να κρατιέται από το στύλο παίρνοντας ωραιότατες θέσεις και συμμετέχοντας με διακριτικές φωνούλες και λογάκια(Ελληνάκι είναι,τουλάχιστον σίγουρα μεγάλωσε εδώ).Τέλος κοκκορίστικο,με την αιμάτωση να μην ξεπέρνάει το 70%(πρέπει μάλλον να κόψω το τσιγάρο ή να πάω στο Βαίτση Αποστολάτο-λες να το πω στον Πέτρο τον Κωνσταντίνου για να μου κάνει καλύτερη τιμή ο Βαίτσης;-),χαιρετούρες και φύγαμε.Πέρασα πολύ καλά,παράπονο ουδέν.
Συμπερασματικά,φάτε το!

ΥΓ1. Η μικρή μου είπε ότι δε διαβάζει πια τις κριτικές,γιατί γράφουν γι αυτή σε άλλο site ότι δεν είναι Νάνσυ αλλά Νάσος!Αυτό είναι τόσο πιθανό όσο να μου την πέφτει η Στικούδη κι εγώ να της λέω,μη,είμαι παντρεμένος,τι θα πει ο κόσμος!

ΥΓ2 Την ώρα που έγραφα την κριτική,η tv ήταν στο κανάλι της βουλής,όπου έδειχνε μια πιτσιρίκα από τη βουλή των εφήβων να βρίσκεται στο βήμα,την οποία "έντυνα" με ευχαρίστηση "σταλακτίτη"!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 05, 2011
Όνομα κοπέλας
Νάνσυ
P
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού